- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как си прекарахте...?
Тук нека всеки да напише как си е прекарал/а последния рожден ден и на колко е станал съответно.
По темата - станах на 15, очаквах повече от рождения ми ден, но не мога да кажа, че беше тъпо. Имаше си много яки моменти, както и задължителното за мен попийване.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
оо аз много се прецакахходих на имунизация в деня в който си празнувах Рд-то и след като ми я биха ми казаха,че не мога да пия
е пих де,но не много ама пак ми беше весело,бях с най-близките ми приятелки опитахме повечето коктейли в заведението и после бяхма на дискотека...станах на 17
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Станах на 17. (14 март)
От 5 клас някъде не си празнувам рожденните дни.
Супер нервно ми е не знам що...и издразнено... О.о Пък и като цяло не обичам празниците и шумните неща О.о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Бяхме на басейнчеее.. беше якоо
![]()
.. станах на 14 : )
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
на 15 станах и аз... ами не пиехме ама пушихме много![]()
Не го празнувах.Прекарах го по същия начин както всеки ден.Като изключим мазните смс-и от типа "чдр душицо"
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Първоначално написано от Sunwell
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
По същия начинПървоначално написано от Sunwell
I'd come for youu .. <3
еми аз по принцип от доста време не си празнувам рождения денно иначе нямам лоши спомени от рожденни дни ;p
бтв на 14.11.2оо8. станах на 16 :P
Не исках да празнувам, но наще настояха и заведох няколко приятели в една кръчма. станах на 16
14
Моят рожден ден беше много хубав, особено като дойдоха гаджетата на приятелките ми![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Станах на 15 и събрах доста хора в къщата на баба ми на село. Получи се страхотно и точно така както исках![]()
![]()
![]()
. Медец
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
станах на 15 и си го правих в една кръчма близо до нас..бях събрала най-близките си приятели ии така супер яко беше..не мога да се оплача![]()
На 4ти станах на 18.Отпарзнувах си го мирно и тихо,първо щото нямах парична възможност да организирам някакъв купон и второ,защото нещо не ми беше до празнуване..странно наистина,но се чувствах така![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тази годиба станах на 15. Получих страхотни подаръци от нашите, много им се зарадвах. Най-голямата ми изненада беше от едно момиче, беларускиня, с която тогава не бяхме много близки - един много красив ключодържател и плакат с нейна снимка и пожелания и автографи от всичките й съотборнички (тя е професионална волейболистка). Тогава ми потекоха сълзитя, защото аз нямам приятели и не го очаквах![]()
![]()
![]()
![]()
Ми и аз станах на 14.... мога спокойно да го нарека най-тъпия рд, който съм имала.Сутринта като станах и си пуснах музика баща ми излезе без дори да ми каже едно добро утро, след което ходих до училището, да видя за резултатите от изпитите май и там имах среща с една кифла от бившия ми вече клас. После се прибрах, на пералнята в стаята ми ме чакаха 2 папагалчета (това беше едно хубаво нещо). След което с баща ми отидохме да вземем майка ми от работа и заедно с нея отидохме в парка Заимов, седнахме на някви пейки и тва беше - после се прибрахме и така.
Не бих могла да нарека това рожден ден... Особено пък при условие, че си мислех, че с наще ше ходиме някъде... а те дори не бяха помислили... абе няа такава тъпня
![]()
14
Единственото хубаво нещо което излезе от рождения ми ден е iPod-а който си зех
Stanah na 16 be6e basi tupnqtakakto seki den
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
станах на 15 и гаджето дойде да ме земе с червена роза в ръка до към 22 часа бяхме заедно а после се прибрах удома при роднинитеабе забавно си беше ама можеше и по добре
![]()
Моя още не е дошъл но съм сигурен ,че няма да е много интересен![]()