.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Как си прекарахте...?

Тук нека всеки да напише как си е прекарал/а последния рожден ден и на колко е станал съответно.

По темата - станах на 15, очаквах повече от рождения ми ден, но не мога да кажа, че беше тъпо. Имаше си много яки моменти, както и задължителното за мен попийване.
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Супер фен
    Станах на 17 и ... беше яко.Откачихме доста.После бая хора останахме да спим в дома ии ... супер беше.Ама следващия се очертава да е по хубав.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    оо аз много се прецаках ходих на имунизация в деня в който си празнувах Рд-то и след като ми я биха ми казаха,че не мога да пия е пих де,но не много ама пак ми беше весело,бях с най-близките ми приятелки опитахме повечето коктейли в заведението и после бяхма на дискотека...станах на 17
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Станах на 15.Миии хубаво беше.

Мега фен
    Град
    <3
    Станах на 17. (14 март)
    От 5 клас някъде не си празнувам рожденните дни.
    Супер нервно ми е не знам що...и издразнено... О.о Пък и като цяло не обичам празниците и шумните неща О.о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Бяхме на басейнчеее .. беше якоо .. станах на 14 : )
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

На 15 станах.Беше много яко .

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    на 15 станах и аз... ами не пиехме ама пушихме много

Станах на 16 на 24.12 миналата година. Яко беше, не го празнувах у нас.

Скайп - dark_elf2

Не го празнувах.Прекарах го по същия начин както всеки ден.Като изключим мазните смс-и от типа "чдр душицо"
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Sunwell
    Не го празнувах.Прекарах го по същия начин както всеки ден.Като изключим мазните смс-и от типа "чдр душицо"
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от Sunwell
    По същия начин
    I'd come for youu .. <3

еми аз по принцип от доста време не си празнувам рождения ден но иначе нямам лоши спомени от рожденни дни ;p

бтв на 14.11.2оо8. станах на 16 :P

Не исках да празнувам, но наще настояха и заведох няколко приятели в една кръчма. станах на 16

14
    Моят рожден ден беше много хубав, особено като дойдоха гаджетата на приятелките ми
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Станах на 15 и събрах доста хора в къщата на баба ми на село. Получи се страхотно и точно така както исках . Медец
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

станах на 15 и си го правих в една кръчма близо до нас..бях събрала най-близките си приятели ии така супер яко беше..не мога да се оплача

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    На 4ти станах на 18.Отпарзнувах си го мирно и тихо,първо щото нямах парична възможност да организирам някакъв купон и второ,защото нещо не ми беше до празнуване..странно наистина,но се чувствах така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Тази годиба станах на 15. Получих страхотни подаръци от нашите, много им се зарадвах. Най-голямата ми изненада беше от едно момиче, беларускиня, с която тогава не бяхме много близки - един много красив ключодържател и плакат с нейна снимка и пожелания и автографи от всичките й съотборнички (тя е професионална волейболистка). Тогава ми потекоха сълзитя, защото аз нямам приятели и не го очаквах

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ми и аз станах на 14.... мога спокойно да го нарека най-тъпия рд, който съм имала. Сутринта като станах и си пуснах музика баща ми излезе без дори да ми каже едно добро утро, след което ходих до училището, да видя за резултатите от изпитите май и там имах среща с една кифла от бившия ми вече клас. После се прибрах, на пералнята в стаята ми ме чакаха 2 папагалчета (това беше едно хубаво нещо). След което с баща ми отидохме да вземем майка ми от работа и заедно с нея отидохме в парка Заимов, седнахме на някви пейки и тва беше - после се прибрахме и така. Не бих могла да нарека това рожден ден... Особено пък при условие, че си мислех, че с наще ше ходиме някъде... а те дори не бяха помислили... абе няа такава тъпня

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    14
    Единственото хубаво нещо което излезе от рождения ми ден е iPod-а който си зех

Stanah na 16 be6e basi tupnqta kakto seki den
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

станах на 15 и гаджето дойде да ме земе с червена роза в ръка до към 22 часа бяхме заедно а после се прибрах удома при роднините абе забавно си беше ама можеше и по добре

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    Моя още не е дошъл но съм сигурен ,че няма да е много интересен

На 13 Май не правих нищо особено.Излизам с няколко човека и такам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си