- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как си прекарахте...?
хубаво беше .. извиниха ни на училище за 1-2 дена напредприятелки ми купиха папагал
и после на заведение, после в нас и така
не мога да се оплача, но винаги може и по-хубаво
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Отвратнаще ми го провалиха
![]()
миналата зима станах на 13.. не беше нищо особено.. заведох 3-те си най близки приятелки (вече е само една ) на мола и ги черпих с един филм и там нещо за ядене..нищо особено ама те ми подариха мн яки подаръци.. подариха ми мешкаааааи некви яки значки... нищо особено не мисля и сега тоя 14 ноември да е нещо различно...
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
На 17 станах през Януари.
И ядох торта в едно заведение с майка ми. И ходих на театър. Получих подаръци от приятелите ми в училище. И толкова.
За 18тия ми рожден ден - повече.
Станах на 16 през юли.
Целия ден бях на басейн с приятелки, забавлявахме се и такам...
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
Последния не съм го празнувала.Нямах настроение,бяха ми се струпали доста лоши неща наведнъж за съжаление .. Иначе станах на 16.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бях на олимпиада по български и не можех да се съсредоточа, защото на 3-4 пъти ми вибрираше телаПосле вечерта заведох 2 приятелки на ресторант
Хубави подаръци получих, хареса ми
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мразя си рождения ден и не го празнувам. Не получавам никакви подаръци, само пари. Винаги е безобразно фалшиво и шибано.![]()
Първоначално написано от ecstazy
хъх и ти ли си родена на 14.11.![]()
Аз станах на 20 наскоро. Беше хубав рождн ден. Ходих на басейн, почерпих няколко приятелки, вечерта се прибрах при гаджето(живеем заедно)...
14.09 ми е рождената дата, не мога да кажа че беше някакъв весел, но бяхме в един бар с приятели изпихме сумати коктейли и после на диско, но тая година смятам да е нещо по различно, но ако стане![]()
![]()
![]()
на 14г. Беше супер яко. Наще ни качиха 4 човека на Велинград(от Пловдив сме) и спахме една вечер сами в апартамент(наще бяха в др стая) и накрая се ррибрахме![]()
![]()
![]()
![]()