.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Вече се побърквам, наистина.

Говорим си с един приятел. Обяснявам му някой неща.
    И мисля как ще се развият нещата с една връзка в следващите години. Разбира се, това е ненужно, защото само се затормозявам, а не знам дали утре няма да ме бутне някоя кола. Побъркала съм се. Как може да мислиш за 1-2 години напред. Оо
    Някой имал ли го е този проблем? Дразни ме, защото се измъчвам, ама наистина. Ето, не съм спряла да плача и то защо, защото след година можело да стане нещо. Оо

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен
    какво да стане например? извинявай, просто нещо не схванах, то и аз не съм в кондиция тая вечер..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

тук не ми се разказват подробности...
    говоря за една връзка (която не съществува, все още). и си мисля и се измъчвам как след година, тази връзка, ако просъществува, може да не съществува тогава. и как едно приятелство щеотиде на кино. ох, как го обясних. просто съм много разстроена.

о.О аз наистина съм полудяла.

Мега фен
    значи си представяш как ако се получи нещо м/у теб и някакъв твой приятел, после то ще се разпадне и няма да имате нито приятелство, нито връзка, така ли? ако е това- аз съм имала такава случка и в крайна сметка реших да не рискувам приятелсвото ни, въпреки че вече дори не сме и приятели. не че нещо сме се карали, просто обстоятелства..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

да, точно това е.
    измъчвам се. дали да рискувам или не. не знам.

Мега фен
    Град
    <3
    О ама разбира се че съм изпадала в такива ситуации! ^_^
    ...например често ме е било страх и съм се питала "еми ако един ден остана съвсем сама?" ..... илии "ако след години не си намеря хубава работа и нямам собствено семейство и и не съм щастлива.." "ами ако се разболея от нещо О.о"
    големи депресии,голямо нещо... ама кво да се прави О.о
    Явно не трябва да мислим за бъдещето и да живеем за настоящия момент както се казва...но пък ако не мислиш за бъдещето в същото време тъпчеш на едно място...та нали се стремиш да си подсигуриш хубаво бъдеще и евентуално ти минават през главата някой мисли като "ако стане така и така всичко ще се обърка или...".......
    кофти ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

да, ама аз съм се превърнала в параноичка.

Мега фен
    хм.. ми като се замислиш е безсмислено да плачеш за нещо, което ЕВЕНТУАЛНО би могло да стане. все пак има достатъчно неща, които се случват наистина и ни разстройват, нямаме нужа да се разстройваме и от хипотетични такива.
    но ти тва най- верояно мн добре го знаеш, ама не можеш да се контролираш :Д опитай да се разсейваш с нещо или пък спри за няколко дена да общуваш с него, че да ти мине. честно да ти кажа и аз не знам кво точно да ти кажа, малко странен случай е твоя

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

то няма нищо страшно, нали?
    иначе за всичко трябва да се измъчвам така?
    като ми пише, дали да отоговоря, 'щото може да ме пита, нещо 'дето не искам, примерно.
    дали да ям, защото може да повърна.
    дали да си сваля тая игра, може да се пристрастя.
    дали да опитам от цигарата, мога да се пристрастя и изгоря.

оО не виждам защо ме е страх, но просто ме е страх.

бтв. т'ва на аватара ти, ти ли си го рисувала?
    харесва ми.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Айде опитай да забравиш всичко .. или както пишеше в подписа ми(пред.) Живей сега не утре ! Ако не можеш.. значи ти трябва почивка от всичко,ковто се случва в живота ти ;/

о, да. определено имам нужда от огромна почивка, но да съм сама. такава няма да си получа. ще се опитам да се абстрахирам от всичко.

Мега фен
    ми, да, така е, няма кво да се страхуваш. точно оня ден с майка ми като бях срещнахме 1 нейна позната и тя вика, че щели да ходят с влака на море, че мъжа й я било страх да не стане някоя злополука. и аз после викам на мама ''ми направо изобщо да не излизат от тях си, че може нещо да им стане''. ;д има във всяко нещо известен риск, но няма кво да се плашиш. квото трябва, ще си стане и със и без притеснения. по- добре се опитай да не мислиш за тия неща. малко може да се отклонявам, ама сега съм в настроение за философсване надявам се поне малко да ти помагам

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    бтв. т'ва на аватара ти, ти ли си го рисувала?
    харесва ми.
    на моя ли? мне, от нета е

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

^ да, на твоя.
    определено ми помагате.
    аз ще се опитам да се отделя от всички, за 15-20 дни.
    трябва да се абстрахирам от всичко, защото съм доста стресирана, а и започнах да се затормозявам с някакви неща, които са несигурни.

Мега фен
    да, така е най- добре. ако имаш село, отиваш там на гости при баба и дядо и седиш, докато се вземеш в ръце

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ии после се надяваме всичко да е добре

нужни са ми около две-три седмици. може би т'ва ще е творческия ми период - имам нужда да попиша и рисувам, хах.

момичета, мерси много.

Мега фен
    моля, нали затова сме тука

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

само че има голям риск като останеш сама да продължиш да мислиш за това.. :/ дано успееш да се разсееш от мисълта за бъдещето
    it's better to be hated for that you are,than to be loved for that you're not

Град
    In Your Memories
    Тъй като имам опит с военната стратегия и като цяло с правенето на планове, ще ти кажа една мисъл:

"Всеки план е добър до изстрелването на първата стрела."

Късмет.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Няма смисъл да се затормозяваш с това какво може и не може да стане. И е глупаво да правим планове за след години като не знаем утре какво ще стане. Просто се пусни по течението и каквото се получи това е
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

^То е глупаво, но както казах съм психясала вече.
    Успокоих се малко, де. :Д

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    то няма нищо страшно, нали?
    иначе за всичко трябва да се измъчвам така?
    като ми пише, дали да отоговоря, 'щото може да ме пита, нещо 'дето не искам, примерно.
    дали да ям, защото може да повърна.
    дали да си сваля тая игра, може да се пристрастя.
    дали да опитам от цигарата, мога да се пристрастя и изгоря.

оО не виждам защо ме е страх, но просто ме е страх.
    Ами всичко си е до психика и самоконтрол.Явно си твърде напрегната.Но страха си е страх.Няма как да го обясниш,а да го почувстваш.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си