.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Ох не знам нямах време да чета коментари и пр..
    Еми щом чувствате нещо един към друг защо да не опитате..
    А да заради разпадането..
    Ако имаш толкова много съмнения по отношение на това е по-добре да не пробваш..
    Първо викам пробвай, после не и аз не знам..
    Но да де не пробвай!
    P.S.: Сори за скапания отговор, но нещо ми е разсеяно и не мога да мисля правилно..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Или си песимистка,или е някакво моментно състояние..

Град
    Бургас
    зависи колко ти е скъп този приятел...
    и двамата ли искате да имате нещо повече от приятелство?
    ако е така, рискувай
    ако само ти изпитваш чувства ... по-добре гледай да запазиш приятелството ви

двама мои приятели си бяха приятели, но след време се влюбиха един в друг. момчето отиде да учи в друг град, но след година и момичето отиде при него. успяха да ''почакат'' и сега се заедно
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Mила що просто не пробваш да стане нещо пък ако стане тогава да му мислиш ? не мислиш ли че това е най логично ?

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Тъй като имам опит с военната стратегия и като цяло с правенето на планове, ще ти кажа една мисъл:

"Всеки план е добър до изстрелването на първата стрела."

Късмет.
    Колега... Сун-Тзъ ли четем?

Бих ти препоръчала да си починеш малко далеч от всичко, за да разбереш дали наистина иммаш чувства към него или е просто хлътване,
    ако след тази почивка изпитваш още чувства към него рискувай..

ти имаш проблем..... прекалено много мислиш.... просто не дей така... не дей се измъчва, не бъди толкова детайлна.... погледни по отгоре и по трезво нещата.... спокойно... не дей така ще се побъркаш един ден
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Или си песимистка,или е някакво моментно състояние..
    принципно съм оптимист, ама нещо ми става.

скъп ми е, определено.

чувствата не са само от моя страна.

evelinka1122 аз съм се побъркала вече, параноичка съм станала.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

ей не се впрягай толкова.
    Какво ще стане дори и да "провалите" това приятелство и станете "гаджета", какво ще се промени?

квото тря да стане ще стане.. кво си седнала да му мислиш от сега. .успокой се малко .. "ако ..." "ами ако тва стане.." .. " ами ако се разделим.." " ами ако не потръгне." ами ами ами ами.. просто предположения.. спри се.. дишай..

Товариш се като мислиш тъкива работи

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Вече се побърквам, наистина.

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Говорим си с един приятел. Обяснявам му някой неща.
    И мисля как ще се развият нещата с една връзка в следващите години. Разбира се, това е ненужно, защото само се затормозявам, а не знам дали утре няма да ме бутне някоя кола. Побъркала съм се. Как може да мислиш за 1-2 години напред. Оо
    Някой имал ли го е този проблем? Дразни ме, защото се измъчвам, ама наистина. Ето, не съм спряла да плача и то защо, защото след година можело да стане нещо. Оо
    Да ти имам проблемите...Прави като мен аз живея ден за ден,тези неща дето си ги мислиш са пълни глупости,дай сега всички да седнем и да мислим за деня в които ще умрем.Не е ли дошъл проблема не го мисли

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Няма смисъл да се затормозяваш с това какво може и не може да стане. И е глупаво да правим планове за след години като не знаем утре какво ще стане. Просто се пусни по течението и каквото се получи това е
    + 1

И аз по принцип се страхувам да не загубя приятелката си за 2-ри път.. и тфа е най-големия ми страх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си