- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече се побърквам, наистина.
Ох не знам нямах време да чета коментари и пр..
Еми щом чувствате нещо един към друг защо да не опитате..
А да заради разпадането..
Ако имаш толкова много съмнения по отношение на това е по-добре да не пробваш..
Първо викам пробвай, после не и аз не знам..
Но да де не пробвай!
P.S.: Сори за скапания отговор, но нещо ми е разсеяно и не мога да мисля правилно..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Или си песимистка,или е някакво моментно състояние..
зависи колко ти е скъп този приятел...
и двамата ли искате да имате нещо повече от приятелство?
ако е така, рискувай
ако само ти изпитваш чувства ... по-добре гледай да запазиш приятелството ви
двама мои приятели си бяха приятели, но след време се влюбиха един в друг. момчето отиде да учи в друг град, но след година и момичето отиде при него. успяха да ''почакат'' и сега се заедно![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Mила що просто не пробваш да стане нещо пък ако стане тогава да му мислиш ? не мислиш ли че това е най логично ?
Колега... Сун-Тзъ ли четем?Първоначално написано от eikichi
Бих ти препоръчала да си починеш малко далеч от всичко, за да разбереш дали наистина иммаш чувства към него или е просто хлътване,
ако след тази почивка изпитваш още чувства към него рискувай..![]()
![]()
ти имаш проблем..... прекалено много мислиш.... просто не дей така... не дей се измъчва, не бъди толкова детайлна.... погледни по отгоре и по трезво нещата.... спокойно... не дей така ще се побъркаш един ден![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
принципно съм оптимист, ама нещо ми става.Първоначално написано от 0nem0retIme
скъп ми е, определено.
чувствата не са само от моя страна.
evelinka1122 аз съм се побъркала вече, параноичка съм станала.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ей не се впрягай толкова.
Какво ще стане дори и да "провалите" това приятелство и станете "гаджета", какво ще се промени?
квото тря да стане ще стане.. кво си седнала да му мислиш от сега. .успокой се малко .. "ако ..." "ами ако тва стане.." .. " ами ако се разделим.." " ами ако не потръгне." ами ами ами ами.. просто предположения.. спри се.. дишай..
Товариш се като мислиш тъкива работи![]()
Да ти имам проблемите...Прави като мен аз живея ден за ден,тези неща дето си ги мислиш са пълни глупости,дай сега всички да седнем и да мислим за деня в които ще умрем.Не е ли дошъл проблема не го мислиПървоначално написано от Snickers
![]()
+ 1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
И аз по принцип се страхувам да не загубя приятелката си за 2-ри път.. и тфа е най-големия ми страх![]()