- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо жените не умеят да боравят с техника ?
Защо ние трябва да се занимаваме с такива неща при положение,че има кой да го направи?! ;]
Абе да, ще се чувствам зависима от някав си там... поне елементарни неща трябва да се знаят.На мен ми гръмна пресата веднъж а бързах и сама си я оправих,оголваш там жичките,свързваш и готовоПървоначално написано от Izzy_
Ами ако някой ден няма кой да го направи вместо теб кво праим?![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Но колко е техният процентен брой?Първоначално написано от ToniStoraro
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Защо пък трябва да се чувствам зависима от "някъв си там"?!Има си хора,които си се занимават с такива неща,отиваш,плащаш и си готова.Пък и то по твойта логика мъжете трябва да се чувстват зависими от жените,защото им чистят и готвят,примерно. ;]Първоначално написано от kitty9410
мъжете могат да си надробят една салата примерно и да си съберат боклука ето че не са зависими... ти не схвана моята логика,има моменти в който не може някой да ти свърши работата и трябва сам да се оправяш...
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
И това ако е готвене и чистене,ами че те ще умрат от глад в мизерия.Първоначално написано от kitty9410
Иначе и ние може да си направим елементарни неща,чак толкова зле не сме. ;]
Първоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
ТИ СИ УНИКАЛНО ГЛУПАВ!!!!
ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЖЕНИТЕ МОГАТ ДА ГОТВЯТ - НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ГОТВАЧИ СА МЪЖЕТЕ, ДОРИ Е ДОКАЗАНО, А И АЗ ЛИЧНО СЪМ ПРОБВАЛ
'щото са жени !
Фамилия Тоника - песен - Мъжът, защо иначе няма Жената ?
оо наистина ли си пробвал.И на колко години си?(не бе не отговаряй,няма значение).Аз наистина нищо не разбирам от техника,но за всичко си има хора,независимо дали мъже или жени.Не разбирате ли,че вече го няма това женска работа и мъжка(естествено някои работи се вършат по-добре от мъже,както и други от жени,но с лементарни неща всеки може да се справи)Първоначално написано от TERRORMACHINE
жените са цапнати в ръцете .. пък и не могат да мислят за толкова мн работи едновеменно .... дори карти не могат да се научат да играят хахах
на 11 съмПървоначално написано от Dundy
и да те поправя, ако някъде по света има мина(да копаят въглища или квото и да било) там жени не влизат, за това все още има разграничение, един вид! плюс това, мъжете не готвят, защото трябва да работят, а някакси е неудобно мъжете да работят и да готвят едновременно, след като жените им по цял ден са вкъщи...
Косата дълга, ама ума...![]()
Audio ergo sum
Ми щот са жени.... аз примерно що немога да боравя с чиниите в мивката ?![]()
добре де малък си наистина и няма нужда да готвиш,но да знаеш,че ако твоята майка не работи,то в повечето други семейства не е така.Много остарели разбирания са това,че жената домакинства а мъжа работи.21 век е и жените и мъжете би трябвало да са равниПървоначално написано от TERRORMACHINE
Защото сме лигави.![]()
Права не е равно на способности и възможности.
ааа да тук имаш право.Аз просто се издразних с това "жената готви ,а мъжът работи".Аз по-добре да спра,щото прецаквам тематаПървоначално написано от Battlescarred
Далеч от интересите на повечето е..![]()
Ами защото повечето жени са настроени на различна (по-социална)вълна. Още като малки, момиченцата (повтарям повечето, защото правилата винаги имат изключения) предпочитат да си играят с кукли и да разиграват приказни сценки свързани повече с взаимоотношенията на хората, докато момченцата обичат коли, ракети, строители , които общо взето представляват по-технически вид играчки... Замисляли ли сте се над това?Колкото и да не ви е приятно и да искате, момчета или момичета, да сте най-способни във всичко, искам да ви кажа че за всеки си има място(сигурно всеки го знае, но както за повечето банални фрази едва ли голям процент са се замисляли какво точно значи). Така, че няма смисъл да се нападаме един друг за глупости.
ПП- Искам да допълня само(понеже доста мъже го изтъкват дразнещо често..), че чисто женските таланти далеч не се простират само сред козметиката![]()
Абе не умеем . .аз жици свързвам .. пък ..![]()
![]()
Оставете това - защо разведена жена спокойно се грижи за децата си сама,а мъжът и за 1 ден да му оставиш да гледа детето откача?Жената може да ходи на работа,да гледа детето,да се грижи за къщата,но мъжът - НЕ.Толкова много жени има инженери,пилоти,архитекти, ристи,боркини,каратистки и т.н
- МЪЖЕТЕ моля ви не се бойте да признаете че не сте нещо повече от жените.Аз още не съм чула за мъж медицинска сестра,стюардеса или нещо такова,така че изводите са ваши.А пък откакто и инвитрото измислиха скоро наистина може и без мъже да се справяме :Д
Първоначално написано от Battlescarred
Мерси
Да наистина си права, че няма мъже стюардеси... но пък има стюарди.Първоначално написано от SunFl0w3r
![]()
наистина се надявам, да не си мислиш, че всичко, което си написала е сериозно?Първоначално написано от SunFl0w3r
този спор е стар колкото света, но истината е една - мъжа е интелигентният, силният, изкарващ хляба, а жената върти къщата и децата.. това е
с малки хормонални изключения ти гарантирам, че нито един работодател, клиент или командир няма да повери задача на жена-архитект, жена-пилот и т.н.
за юристи жените стават, защото обичат да приказват и да театралничат..
колкото до тогав какво си чула и какво не, чудя се в коя дълбока и вековна гора живееш
днес ще научиш нещо ново - има и стюарди, има и мъже мед. сестри
а колкото до инвитрото, от теб ще стане една страхотна майка, обременяваща с феминистическите си съждения една невинна душа
ами ако се роди момче, какво правим?
ще го обличаш в рокля и ще го кастрираш ли?