- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо жените не умеят да боравят с техника ?
обожавам този довод - момчетата изкарвали 4-ки, а момичетата - 5-ци
ами всъщност е точно така, просто защото поради различния си интелектуален капацитет момчето изкарва максимум резултат с минимум усилия, а отличничките не спят по цяла нощ и учат денонощно, докато техните приятели си пийват с компания и пет пари не дават за изпита, просто защото така или иначе ще го изкарат с колкото им трябва
а и фактът, че момичетата съзряват по-рано май не го смяташ
и тези резултати се постигат не само в гимназията, драга ми госпожице
по същия начин седят нещата и в професионален план
това, което един мъж постига почти без да си мръдне пръста, една жена трябва да се бори като лъвица за да го постигне, да се поти, къпе, слага ролон и отново да се поти и труди
ще кажете, уважаема мадам, че говоря общо?
ами точно това правите и вие
все пак простете, ако съм ви засегнал, явно вие съчетавате умения на архитект, пилот, юрист, готвач, катаджия и какво ли още не, с което печелите моите адмирации и дълбок поклон!
Ем вие защо не разбирате от пудри,червила и прически? Така сме устроени![]()
проблемът на младите жени е, че ..... абе, бутат се навсякъде
защо просто не приемат, че има неща, с които не могат и не трябва да се захващат???
това е плод на многовековната борза за доказване пред мъжете, като се започне от Древността и се стигне до наши дни....
уважавам упоритостта и амбицията на жените, но това тяхното понякога преминава границата....
както някой аза,има женски и мъжки работи.определено най-малко 60% от нас жените могат да вършат ,,мъжки'' работи...както и обратното... всичко е въпрос на желание![]()
Да,и жените сде потим повече и се трудим повече,заради такива като теб,според които явно не ставаме за нищо,освен да перем,готвим и чистим.За една жена е много по-трудно да бъде взета на работа,отколкото на някой мъж.Това е факт,за жалост.И не говорим само за някаква работа,където се изисква физически труд,а почти навсякъде.Което не е спреведливо.Вие едва ли не може да си бъркате в носа и да получавате всичко наготово,а ние трябва да се бъхтим като за 2ма.Така ли излизат нещата?Първоначално написано от OtherDimension
И това с оценките ме разби-вие си пиете по кръчмите,ние бъхитим,ама влизате лесно-лесно,а ние-не.Да му имам и равенството.И въпреки това седите и се биете в гърдите колко сте умни,колко сте велики,ама винаги,абсолютно винаги минавате по тънката лайсна.Нямам намерение да споря повече,просто се ядосах прекалено много.
И не се прави на забавен,не се получава.Ние съчетаваме избртоените умения точно толкова добре,колкото и мъжете.Нямам предвид,че всяка жена ги има,но и не всеки мъж ги има.
Но хайде аз да отивам да пера,че очевидно нямам правото да се изказвам.
Това от нормална тема,която даже трябваше да се приема на ебавка премина в егати помията,където всеки маймуноподобен олигофрен може да си повдигне самочувствието,като каже,че жените не струват.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Battlescarred
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Бол, да. На 50 души екип, една програмистка.Първоначално написано от hardball
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
като е факт и така излизат нещата какво ми се обясняваш!?Първоначално написано от Extremescream
хем ми скандираш колко квалифицирана за всичко е всяка жена, хем признаваш превъзходството на мъжа поради качества, които вече съм изброил?
май сама не се разбираш себе си и тезата си
жена, бе, жена....
и докато не престанеш с квалификациите като неандарталец, олигофрен и маймуноподобен ще си переш цял живот
вместо да ръкомахаш и да свиваш юмруци се научи да си малко по-спокойна и стига обижда
аз те провокирам да ми опонираш, а ти не преставаш да обиждаш с всеки твой пост
аама ха!
Аз стигнах до извода, че не е лесно да си бял млад мъж днешно време - всички те мразят, включително и жена ти![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
много правилноПървоначално написано от RichKidsOnLSD
.Е не отричам,че мъжете ги бива повече в някои неща,но не мисля,че може да става въпрос за интелектуално предимство.Има глупаци и умници и от двата пола.Физическата сила вече е друг въпрос(то затова не е интересно да гледаш мъжки спортове играни от жени)
Мъжете се правят на разбирачи, че са много наясно, обаче като се счупи нещо в къщата вдигат рамене и казват "не знам", докато жените си признават, че не са наясно.. Може да има мъже, които разбират от техника, но общи познания, всеки ги имаНа теория всички много знаят, важно е на практика като стане нещо да знаеш как да отреагираш!
^Това, че баща ти не знае как да върже пералнята с контакта е само у вашето семейство, сещаш ли се?
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Това е просто истината, нещо не ти допада или ? Не се говори само за моето семейство, а това си е просто обществен факт.. не може един мъж да разбира от всякаква техника, това е просто абсурдно !Първоначално написано от RichKidsOnLSD
http://nfsg1.4.forumer.com/a/_post1106.htmlПървоначално написано от ArTanDra
![]()
Защото не им се занимава да мислят и ровичкат, понеже по презумпция е мъжка работа и винаги има някой подръка да помогне..
Когато няма помощ наоколо се мъчиш сама,разбира се, ти трябва повече време, защото в живота си не си пипала жици и уред за наличието на ток (забравих му името) , но в крайна сметка се получава..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Братле къв е тоя сексизъм от вас?![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Колкото и аз да го правя честно, тъпо е да се слагат всички под общ знаменател.
А относно въпроса ти - те не, че не могат, ами просто не искат. Знаят, че трябва да има мъж наоколо за да помогне и т.н.
И за да не звуча там не знам си как, да напиша, че това е МОЕТО лично мнение.
Въпреки че съм мъж ... на пук на всичко ще защитя жените. Дали мъж или жена ... човек като не иска няма да се научи да борави с техника. Срещал съм мъже които нямат идея от къде да включат PC-то а какво остана за нещо по сложно. Верно по често се срещат жени да са некомпетентни но според мен е просто защото не се интересуват кой знае колко ...
A single chance is a galaxy of hope !
техната сила с боравенето е У скоростния лост, доставя им истинска наслада!ФАКТ!![]()
/ /\Първоначално написано от GabiDuff
/ / /
/ / / _
/_/ / / /\
\ \ \ / / \
\ \ \/ / /\ \
_ \ \ \/ /\ \ \
/_/\ \_\ / \ \ \
\ \ \ / / \ \_\/
\ \ \/ / /\ \
\ \ \/ /\ \ \
\ \ / \ \ \
\_\/ / / /
/ / /
/_/ /
\_\/
АДОЛФ ХИТЛЕР ЗА ВАС!
Battlescarred ти май имаш някакъв проблем с обществото пич ... в 3-4 теми те гледам вече какво пишеш ... ми ти се ебахти изостаналия тип ... не те видях 1 добра дума да кажеш ... все го избиваш на простотия
A single chance is a galaxy of hope !