.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Guest

ZA ILI PROTIV VLIZANETO NI V EVROPEISKIQ SUIUZ?

ISKAM DA RAZBERA KOI E SAGLASEN S VLIZANETO NI V ES.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

protiv

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Тва пък що е пуснато в тоя раздел
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

j0r3t0
    Guest
    i az sum protiv!

Guest
    ot moq gledna to4na i na rabotata mi sam OPREDELENO ZA

Цитирай Първоначално написано от CrazY^^MousE^^F
    Тва пък що е пуснато в тоя раздел

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    против,ама кой ме пита мен?!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mi az neznam 6te ostana bezpristrastna

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    против!?!?! вие добре ли сте уе?? на вас на село може да ви е добре..ама за много хора които са в чужбина или които искат да отидат в чужбина хич не е добре! Може да си има и много минуси...ама има още повече и плюсове..за тва не слушайте бабите си кво ви говроят..ЕС е единствения вариант за развитие на България!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    никой не те пита, никой не ни пита и нас, защото не сме дорасли. смешна изглежда тая тема сред други като "бръснете ли си дупетата", "пърдите ли пред гаджето" и така нататък. хора, достатъчно недорасли да се правят не интересни по такъв начин нямат думата. и по-добре. не визирам никого. но като се имат предвид няколкото ми реда е близко до ума, че не се чувствам компетентен за такъв въпрос. не, не ме обвинявайте, че се водя по течението, нехая за родината и така нататък. всичко по реда си обаче. на 16 години човек не може да взема такива решения. разделът - за България... за мен на нашата възраст трябва да помагаме на България, все пак сме част от нея, но си има други начини

в този ред на мисли предлагам темата да бъде прекратена. решението не е мое, това зависи от модовете. ако за вас мястото на политиката е в тийн форум - добре. ама за мен не е.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз съм раздвоен...
    и не бих казал с лека ръка ЗА или Против..
    И аз съм така.
    Влизането ни в ЕС има своите "+" и "-" страни.

we to hubavo-o6te sme malki,ama nqkoi ve4e ne sa i bade6teto e pred tqh i trqbva da si re6avat sadebata.sega si na 15..16...no sled 2 godini ve4e 6te malko po razli4no,sled 3 sa6to,sled 5...Nikoi ot nas moje bi ne e dorasal,no za tova pak vseki trqbva da ima nqkakvo mnenie po vaprosa,ako sega ne te interesuva,to tova nqma da e za dalgo i ne e zle vseki da se zamisli,dori ot ednata ob6ta kultura.Za ili Protiv...?

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

много преди нас са го казали - "политиката е мръсна работа". е, искате ли да си цапате ръцете? добре, направете го. но не показвайте типичната за нашата възраст неподготвеност по темата. затова никой не ви пита. да ви питам - защо точно сте ЗА или ПРОТИВ? или защо сте раздвоени? въобще - обосновете се, а недейте само дава мнения. и ще ме разберете по-добре
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Има доста причини да съм раздвоен и да не мога да дам конкретен отговор.
    От една страна съм ЗА, защото ако влезнем в ЕС, доста големи парични суми ще бъдат предоставени на България за подобряване на инфраструктурата, здравеопазване, пътища и много други .(Тук краденето им ще е доста трудно имайки предвид,че усвояването ще бъде следено под лупа ).
    От друга страна съм ПРОТИВ, защото цените ще скочат двойно, а заплатите няма да бъдат изравнени с европейските за доста време напред (до колкото знам нещо такова пише във предприсъединителния договор).От това се разбира,че живота,поне от финансова гледна точка ще стане доста по-труден.

Много хора се заблуждават, че ако влезнем всичко ще стане РОЗОВО, но не е така.

Средно заплатите в европейския съюз са около 11 пъти по-високи от нашите!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    малко пояснения...
    на доста неща цените в момента са като средните за ЕС...

а заплатите ни с техните, ако продължаваме със същия темп на растеж ще се изравнят след около 35 години (проучването беше официално на някакви австрийци доколкото помня)
    Май имаше нещо такова..

Guest
    Всички, които са против в Турция - там ЕС нема да дойде!

Повече от фен
    Попринцип съм за ама от ледна точка на далечното светло бъдеще. Иначе съм против защото първото което ще получиме от Ес ще са един куп вови наредби и закони които само ще пречат на бизнеса ми, не стига че българския чиновник се е зарекъл че щом той не изкарва пари никой бизнесмен няма да изкарва. Освен това цените ще си останат както са си сега само дето вместо "лева" ще пише "евро" .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    ЗА ЕСТЕСТВЕНО!!!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Guest
    И аз съм против! Няма да обяснявам защто, но една от причините е че е доказано че файда от ЕС няма! Ще се загуби и единтичността на страната и ще има неизбежна инфлация! АЗ СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ!

Guest
    Твърдо за влизането ни там.Но против излизането му през носа ни.Но кой ли ни пита а пък ние смеем ли да се обадим.

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Твърдо за влизането ни там.Но против излизането му през носа ни.Но кой ли ни пита а пък ние смеем ли да се обадим.

Tvardo sam protiv! Kogato Bg vleze v Evropa ako izobshto vleze nqkoga vsi4ki cigani shte izlqzat navan shte tragnat po iz cqla evropa i tq shte se napalni s tezi sashtestva. Shte se predstavqt za balgari shte okradat vsi4ko. Az sam si v uk i sam si super. Tuka horata ne sa vijdali cigani. Maleee apak ako stane taka kakto kazvam za ciganite cqla evropa shte razbere kakva darjava e bg - palen bokluk samo s cigani i tyrci.

NQMA MQSTO V EVROPA

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    никой не те пита, никой не ни пита и нас, защото не сме дорасли. смешна изглежда тая тема сред други като "бръснете ли си дупетата", "пърдите ли пред гаджето" и така нататък. хора, достатъчно недорасли да се правят не интересни по такъв начин нямат думата. и по-добре. не визирам никого. но като се имат предвид няколкото ми реда е близко до ума, че не се чувствам компетентен за такъв въпрос. не, не ме обвинявайте, че се водя по течението, нехая за родината и така нататък. всичко по реда си обаче. на 16 години човек не може да взема такива решения. разделът - за България... за мен на нашата възраст трябва да помагаме на България, все пак сме част от нея, но си има други начини

в този ред на мисли предлагам темата да бъде прекратена. решението не е мое, това зависи от модовете. ако за вас мястото на политиката е в тийн форум - добре. ама за мен не е.

Choweko,na 50 li chakash da stanesh,za da si suzdadesh kompetentno mnenie za sustoianieto i jiwota w Bg ? Triabwa da stanesh na nz si kolko ,za da goworish za politika?Lool...

TWURDO ZA ES !
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от moon^girl
    Tvardo sam protiv! Kogato Bg vleze v Evropa ako izobshto vleze nqkoga vsi4ki cigani shte izlqzat navan shte tragnat po iz cqla evropa i tq shte se napalni s tezi sashtestva. Shte se predstavqt za balgari shte okradat vsi4ko. Az sam si v uk i sam si super. Tuka horata ne sa vijdali cigani. Maleee apak ako stane taka kakto kazvam za ciganite cqla evropa shte razbere kakva darjava e bg - palen bokluk samo s cigani i tyrci.

NQMA MQSTO V EVROPA
    STOI SI W UK I SI MALCHI!CIGANITE SA SI CIGANI,BULGARIA SI E BULGARIA!DEREDJETO NI E TAKOWA ZARADI TAKIWA KATO TEB!MOJESH DA SE SRAMUWASH OT SEBE SI !!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си