.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Моля ... хора вие сте ми надеждата !

Преди 1-2 дни избягахме с гаджето за 1 ден но така стана, че попаднахме в друг град и се наложи да спим там. Наще и техните истерясаха но ние се прибрахме възможно най-бързо на другия ден. Те пък взеха да ми навикват и ми забраниха да я виждам, да излизам където и да било, и да ползвам телефон. Какво да правя ? Как да ги накарам да си оправят мнението за нея или поне как да излизам с нея без да знаят ? Много ви моля, дайте предложения, ще полудея ако не я виждам ... откаде мога да намеря около 50лв за да си платя сметката за тела и пак до си говорим ? Много ми е гадно, че родителите са против връзката, а ние се обичаме толкова много!

Абе простак.... Толкова ли не можахте да попитате да изкарате 1 ден само вие двамата... Апфф като че ли вашите родители не са били същите....
    А за парите.... Ако си на 14-16+ намери си работа.. Апф...Или искай "заемче" от някой приятел.... Знам ли....

п.п.
    На колко сте?!
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Че ваще не бачкат ли ? .. Излез като тях ги няма
    а пък 50лв нз от де ш намериш,питай някой фр. Аам поне по скайп не можете ли да си пишете?

послепис:ей,новата Nickole по-полека с обидите .. ако си мислиш,че ще станеш ''популярна'' с някви такива-лъжеш се

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Nickole
    Абе простак.... Толкова ли не можахте да попитате да изкарате 1 ден само вие двамата... Апфф като че ли вашите родители не са били същите....
    А за парите.... Ако си на 14-16+ намери си работа.. Апф...Или искай "заемче" от някой приятел.... Знам ли....

п.п.
    На колко сте?!
    КЪДЕ СТЕ БЕ АДМИН ЕКИПА
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не е трябвало да ядосваш вашите като избягаш с нея...И какво постигна с това?Сега нещата оправиха ли се...най-много да се разделите...Не знам на колко години си но разсъждаваш като дете.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Цитирай Първоначално написано от haritov

п.п.
    На колко сте?!
    КЪДЕ СТЕ БЕ АДМИН ЕКИПА
    Ъъ?
    Me :

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov

п.п.
    На колко сте?!
    КЪДЕ СТЕ БЕ АДМИН ЕКИПА
    Ъъ?
    ахъ жалко че тука пускат свобода щеше да се научиш ти
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не ме удряй само, бате...
    Me :

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Разбрахме,можеш да иронизираш .. Ама защо обиждаш,без да познаваш човека отсреща? точка няма спамя повече

Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Не е трябвало да ядосваш вашите като избягаш с нея...И какво постигна с това?Сега нещата оправиха ли се...най-много да се разделите...Не знам на колко години си но разсъждаваш като дете.
    \/ \/ \/
    I'd come for youu .. <3

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Разбрахме,можеш да иронизираш .. Ама защо обиждаш,без да познаваш човека отсреща? точка няма спамя повече
    Нищо фатално не е станало, че е казала "простак".Ако автора е бил толкова обиден винаги може да я навре на едно или друго място...

По темата-Защо изобщо сте избягали?Какъв е смисъла?Вашите и преди ли не са ви давали да се виждате?Ако преди са давали, ето, вече-не.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Че ваще не бачкат ли ? .. Излез като тях ги няма
    а пък 50лв нз от де ш намериш,питай някой фр. Аам поне по скайп не можете ли да си пишете?

послепис:ей,новата Nickole по-полека с обидите .. ако си мислиш,че ще станеш ''популярна'' с някви такива-лъжеш се
    + 1
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Ами виж пич..пари ако ти треет ... неможе да нямаш пряители които да ти дадът. Но не мисля че това ще помогне.Седни с вашите и поговори.Между другото наистина на колко сте ? Мен ако ми кажат че немога да излизам с пряителката си ще им се изсмея...

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Град
    Бургас
    щом вашите те контолират сигурно си малък(под 18 год...)
    сигурно и приятелката ти е малка ..
    родителите ви са се притеснили за вас и сега трябва да си понесеш последствията
    хубаво е, че нищо не ви се е случило.
    другия път кажете на родителите си за намеренията си, а не бягайте.
    по вероятно е да не ви пуснат, но родителите имат право да знаят къде и с кого ходиш
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata

Re: Моля ... хора вие сте ми надеждата !

Цитирай Първоначално написано от Dead4o
    Преди 1-2 дни избягахме с гаджето за 1 ден но така стана, че попаднахме в друг град и се наложи да спим там. Наще и техните истерясаха но ние се прибрахме възможно най-бързо на другия ден. Те пък взеха да ми навикват и ми забраниха да я виждам, да излизам където и да било, и да ползвам телефон. Какво да правя ? Как да ги накарам да си оправят мнението за нея или поне как да излизам с нея без да знаят ? Много ви моля, дайте предложения, ще полудея ако не я виждам ... откаде мога да намеря около 50лв за да си платя сметката за тела и пак до си говорим ? Много ми е гадно, че родителите са против връзката, а ние се обичаме толкова много!
    По-зле сте от лютеница Хорце. И като си бастун, сега си носи последствията!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ако сте избягали заради това, че и преди вашите са били против връзката ви - трябва да говориш с тях и да им обясниш колко държиш на момичето и че тяхното поведение те е накарало да постъпиш глупаво, а ако преди да избягате вашите не са имали проблем с връзката ви - тогава си си напълно виновен и не можеш да ги обявиняваш, че искат да те опазят...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ++

По темата: Ммм споделям мнението на RaZzer ...

Разбирам те мн добре и аз съм го правила но се опитай да разбереш и тях. Кой знае какви неща са си помислили родителите ти че си бил нападнат или отвлечен че си в болницата или в полицията - по този начин мисли един родител а не че си с гаджето и ти е добре. лесно е да изгубиш нечие доверие трудното е да го спечелиш отново

Град
    In Your Memories
    О, пич, аз на твоите години не слушах родителите си.

Гледай сега, голям човек си, ако не го разбират.. ... .

Стягай се и говори с вашите. Неща от рода на - ама ние бяхме, ама ние незнам к'во (мрънкане под носа) си ги забрави!!

Бъди смел и се изправи да видят, че са отгледали Мъж, а не друго. Говори спокойно и им обясни, че това е било грешка и няма да се повтори. Недей увърта нещата просто им го кажи.

Ако нестане - намери начин да се видите, говори с приятели да ти уговорят среща и така, освен ако не знаеш друг начин да се свържете.

П.П.: Ако се огъваш пред всяка трудност, няма да стигнеш далече в живота, затова - ДЕРЗАЙ!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си