.
Отговор в тема
Страница 11 от 34 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 831

Hybrid View

Супер фен
    Моя,мисля,че си ми е нормален....
    На 19год съм и ми е 18см,но не мсиял,че размера има толкова значение...

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Цитирай Първоначално написано от FamauseBaby
    на м0йт0 гадже е 17 см.
    с линийка ли му го измери??
    с шивачен метър бе...пуу изостанали хора
    Е мн ясно все пак линията неможе да се увие около пишката няколко пъти преди да стигне до главичката

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Е добре де, ама мен например нещото, което ме притеснява е, че мина периода в който дръпнах много на дължина, ама пък пениса ми не се разви кой знае колко много (сега е към 11см) 7 клас бях един от най-ниските в класа. Можеби от 14 момчета е имало двама от които да съм бил по-висок и още толкова с които да съм бил наравно. Е да ама след 8 клас лятната ваканция дръпнах страшно много. Началото на 8 клас бях 168-169 см, а в началото на 9 почти ударих 180. Сега вече към края на 9-ти клас съм към 181см, ама размера на пениса ми не се е променил много. И тука е проблема че като че ли няма да има вече кой знае колко сериозно развитие на организма ми, а размера ми ме притеснява. Дори през ум не ми е минавало за секс, а и не остава много време(нали уж до 18-19 годишна възраст се развивала половата система). Сега съм на 16 години. Тааа да попитам въобще има ли някаква надежда да има някакво развитие, при положение че при мен периода на нарастването е леко казано минал(нямам предвид да ми порасне 1см щото то никва разлика няма да има, имам предвид нещо от сорта на 4-5см, повече не ми и трябва). По принцип в този период 13-17 години не е ли нормално като нарастваш на височина, на маса и пениса да се уголеми. При някой случвало ли се е да има уголемяване на пениса след тази възраст и пак казвам от сорта поне на 3-4 см.

Цитирай Първоначално написано от HoKKurT
    Е добре де, ама мен например нещото, което ме притеснява е, че мина периода в който дръпнах много на дължина, ама пък пениса ми не се разви кой знае колко много (сега е към 11см) 7 клас бях един от най-ниските в класа. Можеби от 14 момчета е имало двама от които да съм бил по-висок и още толкова с които да съм бил наравно. Е да ама след 8 клас лятната ваканция дръпнах страшно много. Началото на 8 клас бях 168-169 см, а в началото на 9 почти ударих 180. Сега вече към края на 9-ти клас съм към 181см, ама размера на пениса ми не се е променил много. И тука е проблема че като че ли няма да има вече кой знае колко сериозно развитие на организма ми, а размера ми ме притеснява. Дори през ум не ми е минавало за секс, а и не остава много време(нали уж до 18-19 годишна възраст се развивала половата система). Сега съм на 16 години. Тааа да попитам въобще има ли някаква надежда да има някакво развитие, при положение че при мен периода на нарастването е леко казано минал(нямам предвид да ми порасне 1см щото то никва разлика няма да има, имам предвид нещо от сорта на 4-5см, повече не ми и трябва). По принцип в този период 13-17 години не е ли нормално като нарастваш на височина, на маса и пениса да се уголеми. При някой случвало ли се е да има уголемяване на пениса след тази възраст и пак казвам от сорта поне на 3-4 см.
    Мисля, че си в грешка... развиваш се до поне 21-22 години...
    пп. на 16 си и ти е 11 санта и си висок метър и 80... wtf...
    It's too late...

Еми wtf такава е, какво да направя . Да не е мислиш, че е голЕм кеф.

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Цитирай Първоначално написано от HoKKurT
    Мисля, че си в грешка... развиваш се до поне 21-22 години...
    пп. на 16 си и ти е 11 санта и си висок метър и 80... wtf...

темата е за това как размера нито влияе, нито нищо, а ти му се подиграваш.. пф..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

^^ Незнаеш какво е да ти се подиграват... повярвай ми
    It's too late...

Четох тази тема с увлечение и ще кажа само 1 на автора БРАВО.Така сега до "комлпексираните" и до "газарите" 1во размера няма значение 2ро като имаш 20 санта у гащите често ли го вадиш ? До момчетата в пуберетета моят е 10-11 сантиметра но като го вкарах за 1ви път стана поне с половината си по голям такаче не се комплексирайте има време да расте
    Budi estestwen ne ynijawai i ne dawai da te ynijawat !
    Ako iskash da mi kajesh neshto lichno eto ti skype- kafkaz96

Разбивача

Аз съм си най добре с мойте размери на пениса - 11 см. и то в ерекция правя секс цели 3 минути и то забележете НОН СТОП !!
    След това абсолютно всички мацки с които съм го правил искат да се омъжват за мен !! :D
    artstr8

Над 30 сантиметра змей ли е ?

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от NarcisaB
    8 см са достатъчни, другото е лакомия
    8 см? ти добре ли си бе мен хаахахаха

Прав е

Кирилицата е задължителна!

slun4ice

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Размера няма значение.Моя е 15 и не го меря ,като повечето от гърба,през гъза до главичката ...Питал съм момичета които са правили секс със 24 25 които са много разочаровани.Дебелината е важна.Дължината на инструмента не те прави ебач.Ебач те правят доволните жени...

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Размера няма значение.Моя е 15 и не го меря ,като повечето от гърба,през гъза до главичката ...Питал съм момичета които са правили секс със 24 25 които са много разочаровани.Дебелината е важна.Дължината на инструмента не те прави ебач.Ебач те правят доволните жени...
    много си прав ,размера не е важен ,важно е качеството и опита,
    аз съм момиче и за мен е важно качеството на самия секс не на размера,все пак не правя секс със линийка

asd

А тъй
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

не мисля че 8 см са достатъчно мисля че са малко
    Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!

4/ над 18 сантиметра - голям пенис.

...аз поне нямам комплекси

При правенето на секс има знач. размера при правенето на любов няма важното е да се правят разликите.

Не е важен размера, а качеството ! :P
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy Виж мнението
    100% съм съгласе

anonymous727387
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Тъкмо си мислех към темата да добавя нещо подобно. Може да имаш голям х*й, но като не знаеш как да го използваш, за какво ти е ?

P.S.: Интересна тема
    P.S.2: Yupiiii ... Покривам стандартния размер !

13години съм ----->>> 12.5см.

със сигурност нямам комплекси :P средностатистически съм :P :P :P
    teeeen !!

Повече от фен
    моя е двайсе(мерен по дадения начин) и се кефя

14 години - 18 цм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си