.
Отговор в тема
Страница 15 от 34 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 831

Hybrid View

Еделвайс каза: Не е важен размера , важното е да е голям !
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Stra6no suglasna s cialata tema....Ne e vajno kolko e goliam, a dali znae kak da go izpolzva!
    A i stiga momi4eto da e dovolno, ni6to dr. niama zna4enie :P:P

Цитирай Първоначално написано от YourWetDream
    Stra6no suglasna s cialata tema....Ne e vajno kolko e goliam, a dali znae kak da go izpolzva!
    A i stiga momi4eto da e dovolno, ni6to dr. niama zna4enie :P:P
    Като се абстрахирам от латиницата ти, си права. Но нали се досещаш, че във времена, в който визията изгражда 90% от оценката за даден човек, пениса също спада в тази категория.

ние момичетата понякога си сме малко гаднички като заговорихме за размерът има едно момче което беше тръгнал слух че е с малък...сещате се веднъж бротално напсува едно момиче щот го прецака както и да е това е др тема и псовнята завърши с да ти е*а маиката а тя се охили по супер подъл начин и каза - "с кво?!? с косъмчето "
    леле десет 4овека търкалящи се от смях леле тва няма да го забравя

полезна тема

Доста полезна информация !

Цитирай Първоначално написано от JustGirl1000
    ние момичетата понякога си сме малко гаднички като заговорихме за размерът има едно момче което беше тръгнал слух че е с малък...сещате се веднъж бротално напсува едно момиче щот го прецака както и да е това е др тема и псовнята завърши с да ти е*а маиката а тя се охили по супер подъл начин и каза - "с кво?!? с косъмчето "
    Не сте гаднички, а тъпички.
    =]

Цитирай Първоначално написано от NarcisaB
    8 см са достатъчни, другото е лакомия
    Винаги съм го казвал

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ScaryY
    Цитирай Първоначално написано от NarcisaB
    8 см са достатъчни, другото е лакомия
    Винаги съм го казвал
    пхаха за никое момиче не са достатъчни 8 см. Тука по форумите може да си ги приказвате каквито си искате ама всеки знае, че е така.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

абре хора аз обаче не разбрах за какви години се отнася таблицата?

Цитирай Първоначално написано от JustGirl1000
    Това може да го направи само комплексирана, тъпа, наивна, слабохарактерна, коварна и подла жена. Не "гадничка", а гореизброеното. Никое на място момиче няма да го направи, защото първо не е истина. А и де е истина, грозно е. Щото по тази логика и аз мога да пусна слух, че й го пуснах анално, ама тя се изсра. Я се замисли дали е гот така?!

Град
    и от КАТ не го знаят

Re: За всички момчета с комплекси относно размера

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Моят е малко над 17 и според тази информация не би трябвало да мога да го вкарвам целия.Е да ама не само, че го вкарвам ами и може още и това не с една или две.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    абе... нормално ли е ... да съм на 16 години.. и пениса да ми е 15-17 см ??

Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    абе... нормално ли е ... да съм на 16 години.. и пениса да ми е 15-17 см ??
    Комплексар

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    offff а уе не съм комплексар... само питам информативно сес ;дд

е да наистина мн полезна тема мерси пак понау4их това онова аз поне не смятам че ми е малък или голям все още не съм виждал друг член освен моя

ами ако искаш да видиш колко ти е спрямо други мъже, отиди на обществена баня...там мангалите все одървени ходят...само внимавай със сапуна..
    или просто си направете групов секс и ще разбереш

:)

аз не се комплексирам ,имам 19 сантиметра член който ми върши работа ако трябва да го меря по описания начин ще е по-голям аз си го меря от пред реално колко ползвам обикновенте презарвативи са ми малки и не рискувам с тях мисля си ,че размера не е толкова важен а как го ползваш ) е ако ти е 12 13 см ...

Град
    Hueco Mundo
    1. Не е важно колко е голям, стига да можеш да го ползваш.

2. По-дебелите пениси и да са малко по-малки от твоят дълъг, но по-тънък пенис, вероятно задоволяват повече отколкото твоя.

bwahaha

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Кой човек ще си мери пениса от топките към главата

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ДА ДАВА ОТГОВОРИ НА ДОСТА ВЪПРОСИ :P

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    БРАВО НА СЪСДАТЕЛКАТА НА ТАЗИ ТЕМА

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Не се притесняваме .. добра тема +1 !

Не ми се занимава да чета предишни коментари, за това само ше кажа, че 10-12 см са напълно достатъчни. Тези който има 14-16 см да не се притесняват, ще им стигнат и на тях и на техните половинки А който има повече, жив и здрав да е
    I`m told to enjoy every moment, every hour, every minute. I take life so seriously? I just wanna do what I like to do, being far from reality. Cause i can`t stand society!

Каквото жената хвана с двете ръце е достатъчно - другото е бонус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си