.
Отговор в тема
Страница 2 от 34 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 831

Hybrid View

plamito_nv
    Guest
    e kak sha nqma razlika,kak da prravish sex s 5-6 sm?

Град
    In Your Memories
    Аз предлагам темата да се направи "ВАЖНА"!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Град
    ВаРнАаАа
    Ilikeliljon напълно съласна съм с теб. И за мен размера няма никакво значение, а това с измерването е абсолютно ненужно и глупаво, но все пак който иска да знае какъв е размера му..поне да знае как се прави. Имаше една тема - на него му е 21 см, а аз съмдевствена или нещо от сорта. Представете си, че това момче е измерило достойнството си не както трябва и като е заявило тази застрашителна големина на едно девствено момиче, то се стресира и пуска тема тук като всъщност се коси напразно, тъй като големината е различна.

Точно така е и станало

Той келеша го хванал комплекса и надул цифрите, тя нали малка неопитна и не разбира.
    Моля ти са..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    On the Court...
    сега остава само хората да почнат да използват търсачката а не да пишат още безсмислени теми за размери и тем подобни глупусти

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Mar71n4y
    сега остава само хората да почнат да използват търсачката а не да пишат още безсмислени теми за размери и тем подобни глупусти
    Едва ли някога ще се научат да я ползват прословутата търсачка и когато темата започне да остава назад в страниците, форума ще прелее пак от теми "малък ли ми е" "голям ли е" и тн... Много тъжно..

Цитирай Първоначално написано от NarcisaB
    8 см са достатъчни, другото е лакомия
    8 на котарака ти няма да му стигнат

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Въпрос на женска лакомия, НО... за всяка жена има някакво значение. Тези, които са били доволни и са го усещали, казват, че няма значение. Обаче тези, на които им е хлопало отдолу и са събирали и изкарвали въздух при всеки тласък, казват, че има. То любов, любов, ама може ли с малки възможности да се държи тая любов в съвременния начин на живот?

Много хубава и полезна тема!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    http://www.chudesa.net/%D0%B7%D0%BB%...1%D1%82%D0%BE/

Деца, прибирайте пишките. :Д Как става така, че по всички изследвания на българина му е 15см следна дължина, тук всички са с по 18?
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    двам се класирам на 1во място ;x
    GTA Stunting

първо място и сигурно кат махнеш см от топките ще си на 2 място.Кво се праите всички в нета на големите хуйовци.Момче сам. Нервя се кат пишете така аз мога да кажа че моя е 24 см ще ми повярваш ли?

От моя опит мога да споделя, че на бившия беше 20 сантиметра, секса беше страхотен и си мислех, че с по-малки няма да ми е толкова хубаво, но след като скъсахме тръгнах с един, на който му е към 15-16 не мога да кажа, понеже не ме интересува размера, та оказа се че секса е повече от невероятен! Не е важно колко ти е (е поне да е над 8см ), важното е да го използваш с майсторлък По-добре с малък, но със страхотен опит, отколкото с голям да ръгаш машинално като животно.

Цитирай Първоначално написано от noneofyourbusiness Виж мнението
    От моя опит мога да споделя, че на бившия беше 20 сантиметра, секса беше страхотен и си мислех, че с по-малки няма да ми е толкова хубаво, но след като скъсахме тръгнах с един, на който му е към 15-16 не мога да кажа, понеже не ме интересува размера, та оказа се че секса е повече от невероятен! Не е важно колко ти е (е поне да е над 8см ), важното е да го използваш с майсторлък По-добре с малък, но със страхотен опит, отколкото с голям да ръгаш машинално като животно.
    Абсолютно същата работа съм и аз : D

Интересна тема наистина

Град
    MaiNa%tOwN
    16.5-17 ми е и до сега всички ги е боляло при по-дълбоко проникващите пози незнам къде летите с тези сантиметри, но на мен и тези са ми много.

Цитирай Първоначално написано от beliar Виж мнението
    16.5-17 ми е и до сега всички ги е боляло при по-дълбоко проникващите пози незнам къде летите с тези сантиметри, но на мен и тези са ми много.
    кат са ти много мери и ... действай

Banned

Много полезна тема. Браво !!

значи съм само на 13 пък с 16 см ЛОЛ (иначе много е добра темата, заслужава си статута на важна)

fitkata123
    Guest
    на 13 съм и члена ми 13см добре ли това?

Винаги члена има огромно значение за жените ,както дължината така и дебелината.А да не говорим и за подръжката му

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Levi"s Виж мнението
    Винаги члена има огромно значение за жените ,както дължината така и дебелината.А да не говорим и за подръжката му
    Аз да съм казвал, че няма? Ето ти си поредното доказателство за това, че размера има значение, но не уточняваш колко трябва да е той. Истината е, че повечето жени дори нямат представа колко са 20 сантиметра. Вярно е, че има жени, които могат да поемат толкова, но те са точно толкова редки, колкото и мъжете с такива сантиметри.
    Истината е, че както има хора с 13см, има и жени, които при по-дълбоко проникване от 13 см, в зависимост от позата, ги боли.
    Както и да е, темата е дълга и широка. Аз просто исках да помогна малко на въпросния човек, щото гледам се е стресирал нещо.
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от Levi"s Виж мнението
    всеки е различен за някой нямат за други имат но по принцип един 17 см мисля че жената ще остане доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си