- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички момчета с комплекси относно размера
e kak sha nqma razlika,kak da prravish sex s 5-6 sm?
Аз предлагам темата да се направи "ВАЖНА"!![]()
![]()
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Ilikeliljon напълно съласна съм с теб. И за мен размера няма никакво значение, а това с измерването е абсолютно ненужно и глупаво, но все пак който иска да знае какъв е размера му..поне да знае как се прави. Имаше една тема - на него му е 21 см, а аз съмдевствена или нещо от сорта. Представете си, че това момче е измерило достойнството си не както трябва и като е заявило тази застрашителна големина на едно девствено момиче, то се стресира и пуска тема тук като всъщност се коси напразно, тъй като големината е различна.
Точно така е и станало
Той келеша го хванал комплекса и надул цифрите, тя нали малка неопитна и не разбира.
Моля ти са..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
сега остава само хората да почнат да използват търсачката а не да пишат още безсмислени теми за размери и тем подобни глупусти![]()
![]()
![]()
Едва ли някога ще се научат да я ползват прословутата търсачка и когато темата започне да остава назад в страниците, форума ще прелее пак от теми "малък ли ми е" "голям ли е" и тн... Много тъжно..Първоначално написано от Mar71n4y
8 на котарака ти няма да му стигнатПървоначално написано от NarcisaB
![]()
![]()
![]()
Въпрос на женска лакомия, НО... за всяка жена има някакво значение. Тези, които са били доволни и са го усещали, казват, че няма значение. Обаче тези, на които им е хлопало отдолу и са събирали и изкарвали въздух при всеки тласък, казват, че има. То любов, любов, ама може ли с малки възможности да се държи тая любов в съвременния начин на живот?
Много хубава и полезна тема!
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
двам се класирам на 1во място ;x
GTA Stunting
първо място и сигурно кат махнеш см от топките ще си на 2 място.Кво се праите всички в нета на големите хуйовци.Момче сам. Нервя се кат пишете така аз мога да кажа че моя е 24 см ще ми повярваш ли?
От моя опит мога да споделя, че на бившия беше 20 сантиметра, секса беше страхотен и си мислех, че с по-малки няма да ми е толкова хубаво, но след като скъсахме тръгнах с един, на който му е към 15-16 не мога да кажа, понеже не ме интересува размера, та оказа се че секса е повече от невероятен! Не е важно колко ти е (е поне да е над 8см), важното е да го използваш с майсторлък
По-добре с малък, но със страхотен опит, отколкото с голям да ръгаш машинално като животно.
16.5-17 ми е и до сега всички ги е боляло при по-дълбоко проникващите пози незнам къде летите с тези сантиметри, но на мен и тези са ми много.
значи съм само на 13 пък с 16 см ЛОЛ (иначе много е добра темата, заслужава си статута на важна)
на 13 съм и члена ми 13см добре ли това?
Винаги члена има огромно значение за жените ,както дължината така и дебелината.А да не говорим и за подръжката му
Аз да съм казвал, че няма? Ето ти си поредното доказателство за това, че размера има значение, но не уточняваш колко трябва да е той. Истината е, че повечето жени дори нямат представа колко са 20 сантиметра. Вярно е, че има жени, които могат да поемат толкова, но те са точно толкова редки, колкото и мъжете с такива сантиметри.
Истината е, че както има хора с 13см, има и жени, които при по-дълбоко проникване от 13 см, в зависимост от позата, ги боли.
Както и да е, темата е дълга и широка. Аз просто исках да помогна малко на въпросния човек, щото гледам се е стресирал нещо.
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!