- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички момчета с комплекси относно размера
за преувеличаването си прав но хората като мен над 20 год нямат файда от това , но гледам че тиинейджърите обичат да си ги мерят от 2 сантиметра над главичката до кадето им висят топките и всички имат големи патки но в секса не сам толкова удовлетворени така че.... а пък жените от друга страна имат крива представа и те, значи като я изпълва добре и и доставя удоволствие си мисли че е 20 санта а тои е просто 16-17 ...... и те хвали и ти се кефи... за това тфа с размерите е просто много нереална работа - важното е не размера а да има удоволствие
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Една от малкото стойностни теми във раздела.Предлагам да я направят важна.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Тва е нещо като при момичетата с теглото просто погледни реално на нещата погледни чоеека до себеси и ако той ти каже ОБИЧАМ ТЕ значи няма за какво да се притисняваш и няма от какво да те е срам.Абе според мен трябва човек да е малко непокист
![]()
Какво? Установи, че не си го мерил както трябва и от 20 стана на 15 ли?Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Тая тема ми промени живота винаги съм мислил че съм имал малък х@й.
Да наистина правилен подход към темета.
Относно размерът мога да ви кажа, че излючае добре описаните факти от началото на темата значение има и фигурата /правилното разпределение на масите/ на момчето - при мъжете над 20 това няма значение. Понеже пуберите много си ги мерят/и аз съм минал по този път/ и се впечатляват от по-големи пакети /момичетата също/,на плажа или на басеина. Та тези, които изглеждат по-надарени съответно са и малко по-слабички имам един приятел, с когото като сме били на басеин преди години, всички момичета го заглеждаха между краката, понеже наистина му изглеждаше голям пакета и аз сигурно тайно съм му завиждал. Но в един момент на откровения се оказа, че неговият орган във възбудено състояние е с около 1 см по дълъг от моя и даже не е по-дебел, но понеже имахме тогава разлика около 5-6 килограма на един и същи ръст, той изглеждаше по-впечатляващ от мен.
Та след дългото предисловие. Докато са недоразвити физически момчетата да речем до 18-20 година, пенисът и тестисите им, които са в нормален размер съответно 14-17 см /за пениса/ и 5-7 см /за тестисите/, е нормално да изглеждат различно прикрепени към тялото на 14-15 годишно момче и към това на 20-30 годишен мъж. По-пълните изглеждат по-малко надарени от по-слабите, освен това и позицията на половите органи има значение за общото впечатление. По-повдигнатите нагоре тестиси създават илюзията за по-голям пакети и обратното, когато тестисите са позиционирани по-надолу и назад общото впечатление е за по-малко снарежение. Но и в двата случая върши една и съща работа така, че не се впечатлявайте от издутината в гащите.
А относно преувеличаването то е факт при тйновете, поради вечното състезание, в което живеят - кой е по-бърз, кой е по- силен, кой е по-надарен. Това е нормално, но истината лъсва когато си свалят гащите. Малкият ми братовчед ми беше на гости /14 г/ и все ме разпитва за разни сексуални теми, и много взе да разправя колко видиш ли му е голям и как свършвал с огромни количества. След като му казах как да си го премери по горе описаният начин и колко е средното количество при иеколация веднъж дневно, всичко си дойде на мястото и пишката му се смали и реките от сперма попресъхнаха
Размерът е важен до толкова, до колкото да ти достави удоволствие. 15 см са напълно достатъчни. Ако ти е 25 и плашиш момичетата, и няма къде да го вкараш, по-доволен ли ще си от скромния младеж с "малката" пишка, който е с с гаджето си и всеки ден по 2-3 пъти правят секс?!
И последно, за да не съм прекалено досаден - от мастурбацията не расте. И ако с гаджето ви имате разногласия относно размерът - това не е вашият човек, щом няма какво друго да ви свързва освен опитите за сексуално задоволяване. Хвърлете линийките, рулетките и другите измервателни уреди, и излезте да поживеете сред нормални хора извън нета и може да ви излезне късмета![]()
OMFG , нито съм си дебел нито слаб , нито имам малка пишка , нито има комплекси , нито нищо ...Първоначално написано от 7upaLka
Бахти
А бе значи нали имаше 1 друга тема където пуснаха за някаква болест ... Където те направо нямат нищо и ...
![]()
Станислава
Размера винаги е от значение , но не е най - важния фактор. Като се запознаеш с момиче не казваш примерно "аз съм Иван 17см" . Докато се стигне до определяне на размера чаршафите вече са мнооооого измачкани :P
Хубава тема,но дали тези,които стоят с часове пред огледалото с линийката в ръка,ще се позамислят поне малко?....
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Аз съм момче на 13 ако някой иска да си разменяме голи снимки да пише на скайп niki_stankov2 Нека пишат само хора на моята възраст![]()
Последно редактирано от denis49 : 07-19-2012 на 19:39 Причина: Още един цитат.
Дам, наистина си е полезно за хоратаНаучих доста :P
пич първо не се засягаи толкова тфа за дебелия не беше за теб просто се сетих че не само дължината е важнаПървоначално написано от t0d1t0
Ок. Ама да допълня - Мислех тази тема за 1 друга в която бяха пуснали 1 клипче за хора които нищо нямат долу , някаква болест ли беше не знам и дадената тема носеше абсолютно същото име![]()
Станислава
аз съм в първата категорияи какво да се застрелям ли
![]()
базикам сетръгне ли някой да си мери оная работа отпишете го вече
![]()
Рядко виждам смислена тема в този раздел .![]()
Браво за труда![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
доста добра тема![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
3/ cредно-статистически пенис - между 10 и 18 сантиметра
А съм на 14.. Убеден съм,че поне 60-70% от момчетата на моята възраст супер много се притесняват,че им е малък или нещо такова.. Моя е точно 10 и изобщо не се притеснявам,защото бях чел някъде тук,че момчетата се развиват до около 20 или нещо такова. А и все пак ако не се лъжа в 6-ти клас по Биология учихме,че влагалището на една жена в нормално състояние е окол 8 см. Вярно ли е?![]()
според мен 12 би било най- добреПървоначално написано от NarcisaB
ама незнам ..
Знаете ли какво е евала?
Да ти го хване момичето с 2 ръце и каквото остане отгоре е евала..
Аз си го хващам с 2 ръце точно, за вас не знам.Но да си го мериш по сантиметри е наистина комплексиращо. Пробвайте така...
Батко като знам какви жени има с големи ръчички, не си е оферта това, хахахаха.Първоначално написано от noproblembitch
Шегата на страна, но самото мерене на пишки в буквален и преносен смисъл е безсмислено.