.
Отговор в тема
Страница 8 от 34 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 831

Hybrid View

brat i 11 santa i kakto da si slujish s nego nqma da i stigne ... axhxah i magiosnik da si
    What the fuck ;d !?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Много полезна тема,браво!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от AIG
    Моя е 12
    Е кво като ти е 12 ако ще и 10 да ти е важно да го използваш Не се стягай че ти е малък, споко ще ти порастне ааа btw ВеРоНиКа браво, супер темичка
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

тая тема бе6е една от наи добрите които съм виждал браво за темата отговори ми на мн въпроси

Лошото е ,че трябва да се мери повреме на секс а тогава не е мн удобно.само тогава достига максимума..Като съм го мерил сам в нас е 15.5 най-много ама като права секс е очевадно по дълъг и по дебел. . Също зависи и колко си вазбуден и отколко време не си правил нищо..примерно на 24 след секс ще е по-малко от колкото ако го премериш като правиш секс след 2 дена без да си го пипал..Зависи

Добра тема и благодаря на автора и научих някои работи и вече няма да се притеснявам

Цитирай Първоначално написано от hugeZ
    Моя е 12
    Е кво като ти е 12 ако ще и 10 да ти е важно да го използваш Не се стягай че ти е малък, споко ще ти порастне ааа btw ВеРоНиКа браво, супер темичка
    Pak nqam kirilica ... bratcheto mi ela kam plewen date racpe s toq malkiq det wikash che sam se stqgaL i ti obeshtamwam che posle shte si hodish kato cufnalo lale... ghh ako mojesh da si otidesh de...
    What the fuck ;d !?

Цитирай Първоначално написано от Manekena7
    Лошото е ,че трябва да се мери повреме на секс а тогава не е мн удобно.само тогава достига максимума..Като съм го мерил сам в нас е 15.5 най-много ама като права секс е очевадно по дълъг и по дебел. . Също зависи и колко си вазбуден и отколко време не си правил нищо..примерно на 24 след секс ще е по-малко от колкото ако го премериш като правиш секс след 2 дена без да си го пипал..Зависи
    bratcheto mi ida praa seks verno naraswa kato minzuhar ...
    no ne e kat da piesh 1 peshterska togawa kysa dynki za towa hoda s bermudi hawaiki
    btw mn sam se napushiL ~ ;d ;p ;d ~
    What the fuck ;d !?

freaky,"кучето което много лае,не хапе" така че млъкни моляте,почваш да дразниш...ае ходи си чукай въображаемата приятелка с тия твой 19 см.

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    freaky,"кучето което много лае,не хапе" така че млъкни моляте,почваш да дразниш...ае ходи си чукай въображаемата приятелка с тия твой 19 см.
    ghxhx ti si sigorno nqkaw prorok taino swarzwasht se s baba Vanga ? No wypreki towa se opitwash da si ostroumen ... zatowa mi hareswash evala :P
    What the fuck ;d !?

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от FreakyBoy
    Моя е 12
    Pak nqam kirilica ... bratcheto mi ela kam plewen date racpe s toq malkiq det wikash che sam se stqgaL i ti obeshtamwam che posle shte si hodish kato cufnalo lale... ghh ako mojesh da si otidesh de...
    Freaky boy ли си къв си не занам, ама внимавай кви ги разправяш да не ти стане лошо
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Цитирай Първоначално написано от FreakyBoy
    Моя е 12
    Freaky boy ли си къв си не занам, ама внимавай кви ги разправяш да не ти стане лошо
    ghh brat powqrwai mi che tochno ot teb nqma kak da mi stane loshoo samo gazeta tuka gxahxah
    What the fuck ;d !?

дечко скрий се моля те бе,ако знаеш колко се излагаш само...

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    дечко скрий се моля те бе,ако знаеш колко се излагаш само...
    izlagal sam se baram si parcheto smisal ne te otrazqwam mishka
    What the fuck ;d !?

super

темата е прекрасна нови неща за начинаещи като мен

:

nz ama az iam 16 santa i malko otgore i sum 14 godishen puber zabelqzal sum che kolkoto poeche sex praa tolkova poeche se ugulemqva

:

nz ama az iam 16 santa i malko otgore i sum 14 godishen puber zabelqzal sum che kolkoto poeche sex praa tolkova poeche se ugulemqva

Моя е 19см и съм на 19 години.Обаче късно ми порасна...в началото на14стата година беше 11см а моите приятели имаха по 15см.Ама явно късничко съм започнал да се развивам просто,защото за 6 месеца вече стана 16.

Това го написах защото знам че има момчета между 13 и 16 които мислят,че хуйовете им са малки за възрастта...споко имате още 5-6 години равитие,за това време може още 10 санта да порастне
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Вчера по био една съученичка нещо подхвана въпроса (ние и без това сме на полава система) и г-жата каза че средно статическият размер на мъжкият полов член е 16 см в ерекция. Така че момчета не се притеснявайте...

приятна тема аз си помислих че пак някоя тъпа тема...
    [ I'm not Normal ]

Град
    Kyustendil
    за сега моя е средно-статистически
    [b][color=black]Espa

Град
    Kyustendil

Re: :

Цитирай Първоначално написано от Grimmboy
    Бегай се гръмни.. умочко
    [b][color=black]Espa

Аз пък... съм на 14 и ... срамувам се, но е 13-14.5 зависи колко съм възбуден... И все си мисля, че е много малъък...
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Аз пък... съм на 14 и ... срамувам се, но е 13-14.5 зависи колко съм възбуден... И все си мисля, че е много малъък...
    Идеален е за възрастта ри нИ сА шашкай!
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Идеален е за възрастта ри нИ сА шашкай!
    Не мисля... Както и да е...
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си