- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички момчета с комплекси относно размера
brat i 11 santa i kakto da si slujish s nego nqma da i stigne ... axhxah i magiosnik da si![]()
What the fuck ;d !?
Много полезна тема,браво!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Е кво като ти е 12 ако ще и 10 да ти е важно да го използвашПървоначално написано от AIG
Не се стягай че ти е малък, споко ще ти порастне
ааа btw ВеРоНиКа браво, супер темичка
![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
тая тема бе6е една от наи добрите които съм виждал браво за темата отговори ми на мн въпроси
Лошото е ,че трябва да се мери повреме на секс а тогава не е мн удобно.само тогава достига максимума..Като съм го мерил сам в нас е 15.5 най-много ама като права секс е очевадно по дълъг и по дебел. . Също зависи и колко си вазбуден и отколко време не си правил нищо..примерно на 24 след секс ще е по-малко от колкото ако го премериш като правиш секс след 2 дена без да си го пипал..Зависи
Добра тема и благодаря на автора инаучих някои работи и вече няма да се притеснявам
![]()
![]()
Pak nqam kirilicaПървоначално написано от hugeZ
... bratcheto mi ela kam plewen date racpe s toq malkiq det wikash che sam se stqgaL i ti obeshtamwam che posle shte si hodish kato cufnalo lale... ghh ako mojesh da si otidesh de...
![]()
What the fuck ;d !?
bratcheto mi ida praa seks verno naraswa kato minzuharПървоначално написано от Manekena7
...
no ne e kat da piesh 1 peshterska togawa kysa dynki za towa hoda s bermudi hawaiki![]()
btw mn sam se napushiL ~ ;d ;p ;d ~
What the fuck ;d !?
freaky,"кучето което много лае,не хапе" така че млъкни моляте,почваш да дразниш...ае ходи си чукай въображаемата приятелка с тия твой 19 см.
ghxhx ti si sigorno nqkaw prorok taino swarzwasht se s baba VangaПървоначално написано от Rounder
? No wypreki towa se opitwash da si ostroumen ... zatowa mi hareswash evala
:P
What the fuck ;d !?
Freaky boy ли си къв си не занам, ама внимавай кви ги разправяш да не ти стане лошоПървоначално написано от FreakyBoy
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
ghh brat powqrwai mi che tochno ot teb nqma kak da mi stane loshooПървоначално написано от hugeZ
samo gazeta tuka gxahxah
![]()
What the fuck ;d !?
izlagal sam seПървоначално написано от Rounder
baram si parcheto smisal ne te otrazqwam mishka
![]()
What the fuck ;d !?
темата е прекраснанови неща за начинаещи като мен
![]()
![]()
nz ama az iam 16 santa i malko otgore i sum 14 godishen puber zabelqzal sum che kolkoto poeche sex praa tolkova poeche se ugulemqva![]()
nz ama az iam 16 santa i malko otgore i sum 14 godishen puber zabelqzal sum che kolkoto poeche sex praa tolkova poeche se ugulemqva![]()
Моя е 19см и съм на 19 години.Обаче късно ми порасна...в началото на14стата година беше 11сма моите приятели имаха по 15см.Ама явно късничко съм започнал да се развивам просто,защото за 6 месеца вече стана 16.
Това го написах защото знам че има момчета между 13 и 16 които мислят,че хуйовете им са малки за възрастта...споко имате още 5-6 години равитие,за това време може още 10 санта да порастне![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Вчера по био една съученичка нещо подхвана въпроса (ние и без това сме на полава система) и г-жата каза че средно статическият размер на мъжкият полов член е 16 см в ерекция. Така че момчета не се притеснявайте...![]()
приятна тема аз си помислих че пак някоя тъпа тема...
[ I'm not Normal ]
за сега моя е средно-статистически![]()
[b][color=black]Espa
Бегай се гръмни.. умочкоПървоначално написано от Grimmboy
![]()
[b][color=black]Espa
Аз пък... съм на 14 и ... срамувам се, но е 13-14.5 зависи колко съм възбуден...И все си мисля, че е много малъък...
It's too late...
Идеален е за възрастта ри нИ сА шашкай!Първоначално написано от stupid0boy
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Не мисля... Както и да е...Първоначално написано от Antixrist
It's too late...