Проблемът е, че всички искат да имат големи пишки. Ами ако всички имат големи пишки, то тогава голямото става средно. И оттам идват комплексите. Мъжете немогат да се задоволят с това, че имат нещо "средно" винаги искат да са със една идея по-напред от останалите (не само мъжете, хората попринцип са такива), и това съревнование е във всеки един аспект от живота ни. Дали се състезаваме за по-добра работа, заплащане, образование, позиция в обществото и т.н. Това което имаме никога не стига, винаги искаме повече. Животът е една надпревара, и когато имаш повече качества и постижения от останалите, се чустваш добре, самучувствието ти се качва. Всеки иска да е най!

Средното никога не е достатъчно (психическа заблуда), защото знаеш, че има една камара хора които са повече от теб в определено отношение, било то умения, постижения и т.н. Питаш се "ами защо не може и аз да бъда от тези с големите пениси", и дори и да имаш среден, се чустваш все едно ти е малък, защото знаеш, че ги има тези с големите. И ТИ искаш да си като тях. Защо? Защото другите няма да са доволни от тебе ли? Малко вероятно. Защото ТИ не си доволен от себе си? Точно! И защо не си доволен? Защото мислиш по гореописания начин, и точно това мислене ти създава комплексите.

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
Първо да кажа че съм на 18. Веднъж стана на въпрос с една съученичка за размера на пениса и тя твърдеше че обикновено пенисите са по 18 см, малко по големите 20-22 и на горе вече били големите Моя е около 17 но ме хвана срам да и кажа като я гледам какви ги приказваше
Някой жени направо ме изумяват с техните преценки за размери. Приятелката ми примерно ми беше казвала, че е духала на един чужденец с 30 сантиметров. WTF та това е колкото от лакатя до китката ми, че и повече... я бягай! И аз съм на 18. С моите скромни 16 направо ми стана тъпо.

Иначе размерите аз ги виждам така:

10-11 много малък
12-14 малък
15-16 среден
17-18 голям
18+ много голям/огромен/адски изверг/нечовек