Дъааа, хубава тема.....предимно отговаря на всеки обичаен въпрос който би задал момче с притеснения за размера на члена си...обаче аз имам един проблем...знам че не е тази точната дискусия за него но съм нов в този форум и за това не знаех каде да попитам...та,аз не се срамувам от размери ала-бала, такива работи много не ме вълнуват...на 16 съм а не съм девствен (ще прощавате за слабата ми граматика но учих 5 год. в италия и много неща съм ги позабравил) но все пак за мен (знам че е наистина рядкост) сексът не е най-важното,вече 2 пъти късам с момичета защото както каза една моя учителка (шапка и свалям на жената) ''не може една връска да съществува само заради един секс,трябват и чуства съм човекът пред теб!! Но проблемът е че моят е 19см. (имам го за нормален,и го меря превилно ) но как да кажа...спекан съм е! проблемът ми е в самочуствието...иначе момичетата на моята възраст ме харесват и то доста..просто аз не знам какво да правя..ако някой може да ми помогне бих му/и благодарил от сърце <3 (а! и приемам всякакви критики...само без обиди!)