.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Кой е най-хубавия подарък който сте получавали/подарявали.!

Такам въпросът е такув кой е най-красивия(хубавия готинития и тн) подарък които сте получавали или вие сте правили с мн любов или не точно? :P Много ми е интересно може даже и снимчици да постнете.Другото което искам да ви попитам от огромно лубопитсвто в по колко време избирате подарък на любимич човек?Много,малко?

Вие Сте :P
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

<- погледни аватара...цялата къща беше в рози..свещи..лично приготвих вечерята и всичко останало..беше незабравимо..а най-големия подарък,който и направих беше моето сърце..жалко,че тя не го оцени ;(

Супер фен
    Първият,който ми подари - малка сребърна кънка на верижка ...също толкова скъп ми е и един подарък,който ми донесе без повод - едно малко плюшено golden retriever-че

А аз на него.. Нарисувах му една картина на платно за рождения ден.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Първият,който ми подари - малка сребърна кънка на верижка ...също толкова скъп ми е и един подарък,който ми донесе без повод - едно малко плюшено golden retriever-че

А аз на него.. Нарисувах му една картина на платно за рождения ден.
    аа ти рисуваш ли .. мм супер яко :P

Мега фен
    Град
    <3
    хм...не обичам да ми подаряват подаръци О.о Някво незаслужено ми изглежда и ми става неудобно О.о не че има нещо лошо в тва да ти подарят нещо,но аз не обичам. Имам едно плюшено кученце от мойто слънце което си пазя толкова много обаче ии си спя с него,даже не давам да се подритва,дърпа и тормози нищо че е просто плюшена играчка О.о
    Инече съм подарявала (не го приемам като подарък но като такова се получи) ...
    Тетрадка от 60 листа изписана само с "Обичам те" и на гърба припева на нашата песен "to The Moon And Back"
    Изписах сигурно 1 или 2 химикалки като отделно съм ги сменяла периодично понеже го писах и в даскало и в нас и където мога ^_^ Всички в даскало ме мислеха за луда ама те са кретени ^
    и така ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

i az ne obi4am podaraci... dosta sa mi podarqvali,no ni6to ne moje da se sravni sus hubaviq spomen.. i vse pak za men nai-hubaviq podarak si ostava rozata ^_^

Моля пиши на кирилица занапред
    Punisherrr
    it's better to be hated for that you are,than to be loved for that you're not

За мен какъвто и да е подарък не би заменил, радостта и хубавите спомени с любимия човек...

П.п: Стига ми просто да го виждам секи ден... Но е невъзможно...
    Обичам те !!! ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    От скъпата ми компания (ей тоя мечок на ава ми) е от тях .. и гаджето .. всичк изаедно ми го бяха избрали и аз като го видях се разревах ... после не можех да ги нагушкам един час .. толкова много ме трогнаха ...

Аз оценявам всеки един подарък ... дори всяко едно цвете, което съм получавала от бившия ... особено когато е без причина се разтапям ..

А аз съм подарявала .. мм беше една кутия пълна с листчета и на всяко бях написала защо го обичам ... и някъде под тях бях завряла в едно малко стълкено шишенце едно златно ключе за моето сърце ...
    А за времето .. амии зависи до колко познавам човека ... ии до колко ми е близък ... но повечето ги правя оригинални ии символични ...

Град
    София
    Най-хубавият подарък, който съм правил, е една сребърна верижка. Беше много хубаво направена и най-важното - хареса се като подарък много.

Подаръци не съм получавал.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Бургас
    един приятел ми подари двд на 2Pac. изобщо не очаквах и беше супер изненада
    най-хубавия подарък, който съм правила... една приятелка имаше имен ден и събрах наши приятели и отидохме на гости тя очакваше мен и сестра ми, а на вратата й се появихме 15 човека
    а на един приятел, който е футболист му поръчах тениска на манчестър юнайтед с неговия номер и име
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Супер фен
    Ами от един бивш бях получил огромно сърце,което всъщност преди това бях видяла и много си го харесах,но той не знаеше.И когато дойде и ми го подари ... останах без думи.
    А сегашния ми приятел ми е правил много подаръци и всеки един от тях ми е адски ценен,но най-много се зарадвах на ланчето с моето име (една пиянска вечер му вметнах случайно,че много искам да си направя такова).И а на него съм правила много подаръци.Единия бях самата аз.Купих огромна червена пандела и си я вързах и мои приятелки дойдоха с мен уж да ме "подарят" на него.Много пъти без повод съм му писала стихчета,прози или просто причните защо го обичам или имам нужда о нго и т.н.
    Обикновено за моите подаръци ми отнема много време докато реша какви точно да са.

П.П. И последния подарък,който му направих беше да му купя малка рекламна тениска на любимия му отбор.Много се зарадва,защото не очакваше нещо свързано със футбол от мен ...
    Обичам те <3 !!!

Фекалий в кепе на полицай...

Град
    In Your Memories
    Ритник! Още когато се запознахме!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Град
    при мама
    единственото нещо което съм подарявала ей така на специално за мен момче е презерватив,а той ми подари една мноого яка гривна

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    единственото нещо което съм подарявала ей така на специално за мен момче е презерватив,а той ми подари една мноого яка гривна
    Oooo da svejo
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    wtf??

П.С. Авторе сорка за спама ама не мога да си представя човек, който не е получавал за подарък ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    wtf??

П.С. Авторе сорка за спама ама не мога да си представя човек, който не е получавал за подарък ...
    Hilarchee spoko np a po vuprosa spodelqm mnenieto ti
    <-----<<<< ME

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    стига ми усмивката му..

Супер фен Аватара на sladkalady
    Бившият ми беше подарил един огромен букет цветя и вътре беше скрил малка кутийка ,в която имаше сребърен пръстен и обици...До кутийката имаше и картичка с мн.хубаво посление
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    не обичам да ми подаряват подаръци, аа и аз не правя такива ( нямала съм повод ) .. старая се присъствието ми да е достатъчен подарък за момчето .. ..

Аз пък обичам подаръци, тълковен речник <3 xD
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Не съм получавал..
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от TROGDOR
    Фекалий в кепе на полицай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си