Хм... щом стигнах до това да пиша във форум за този проблем..значи сериозно съм се отчаял и се надявам някой да даде съвет който да ми помогне до някаква степен. И така .. с приятелката ми бяхме 10 месеца заедно. В началото всичко беше нормално и в един момент почнахме да се караме за най-малкото.. и ставаха огромни скандали за дреболии... и така ... всеки път като се сдобрявахме си казвахме " Повече няма да се караме..." и кфо ставаше.. след няколко дни..айде пак скарани!...и така си се сдобрявахме..докато в един момент тя ми каза, че не иска повече да бъде с мен... и ми излезна с номера че не ме обичала вече..обичала ме само като приятел..Но аз усещам че не е така..усещам че ме обича, но знае че ако се съберем пак ще се караме и не иска да се подлага на това..постоянно караници.Седнах и говорих с нея, обаче като и казвам неща които до сега съм ги казвал и не съм ги спазвал..не вършат работа. Сега излизаме само като пряители и си прекарваме времето страхотно, без никакви проблеми.Мислите ли че е най-добре да останем известно време пряители.. и след някой друг месец да опитам да поговоря пак с нея..? Ако имате някакво мнение по проблема ми ще съм ви благодарен да го споделите