Здравейте!Обръщам се към Вас с молбата да ми дадете съвет как да изляза от моето проблемно положение!
Имам си приятел от почти два месеца,но родителите ми не го харесват.По всякакъв начин се опитват да ни разделят.
Живеем в различни градове,но уча в неговия град!В началото докато бяхме още на училище си нямахме никакви проблеми..всеки ден си се виждахме,всичко си беше супер.Но когато дойде ваканцията,родителите ми започнаха да се инатят,не ме пускат да отида при него,и викат,че можело само той да да идва!
Но напоследък опитват всякакви начини да ни разделят..оплюват го,казват ми колко найвна съм била,че от тая връзка нищо нямало да стане и само ми се присмиват като им кажа,че имам големи чувства към него.
Но върха на всичко беше,когато вчера им казах,че днес ще излизам с него..а те ми вдигнаха скандал как може тъй да си излизам с него,когато си поискам! И днес едва ме пуснах да изляза с него,но ми казаха,че това може да е последния път когато ме пускат да изляза с него!!!
Помогнете ми...как да накарам родителите ми да си променят мнението?
Ужасно ме е страх,че като не се виждаме с приятеля ми,ще скъсаме ....а аз не искам това да се случва!