- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора помогнетее
на 15 съм и преди 1 месец се влюбих за 1ви път..просто всичко стана от пръв поглед.. запознах се с въпросното момче (ще го нарека С.) и по начина по който ме гледаше,по начина по който ме докосваше си личеше че наистина изпитва нещо към мене.. станахме гаджета,всичко беше супер,не съм го отделяла от приятелите му,въпреки че бяхме постоянно заедно..ии да наистина беше кратко време..към 2 седмици..Но това момче наистина ми влезе под кожата..та вече след 13-14 дена нещата се промениха..той вече не се държеше с мен както преди,а и беше постоянно зает..я с групата си,я беше на работа или пък много изморен.. казваше ми че вс ще се опрай и т.н и тъкмо 3 дена преди да направим 1 месец ме заряза... Да всички ми казват да гледам напред и че ще има много други,сигурна съм в това.. пазя си всяка роза от С. пазя в сърцето си всеки ден прекаран с него и сега когато го виждам всеки ден и ми е кофти..искам да се събера с него,но без да му се моля..не е в моя стил.. моля ви кажете ми как да го привлека пак..
it's better to be hated for that you are,than to be loved for that you're not