.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

хора помогнетее

на 15 съм и преди 1 месец се влюбих за 1ви път..просто всичко стана от пръв поглед.. запознах се с въпросното момче (ще го нарека С.) и по начина по който ме гледаше,по начина по който ме докосваше си личеше че наистина изпитва нещо към мене.. станахме гаджета,всичко беше супер,не съм го отделяла от приятелите му,въпреки че бяхме постоянно заедно..ии да наистина беше кратко време..към 2 седмици..Но това момче наистина ми влезе под кожата..та вече след 13-14 дена нещата се промениха..той вече не се държеше с мен както преди,а и беше постоянно зает..я с групата си,я беше на работа или пък много изморен.. казваше ми че вс ще се опрай и т.н и тъкмо 3 дена преди да направим 1 месец ме заряза... Да всички ми казват да гледам напред и че ще има много други,сигурна съм в това.. пазя си всяка роза от С. пазя в сърцето си всеки ден прекаран с него и сега когато го виждам всеки ден и ми е кофти..искам да се събера с него,но без да му се моля..не е в моя стил.. моля ви кажете ми как да го привлека пак..
    it's better to be hated for that you are,than to be loved for that you're not

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: хора помогнетее

Цитирай Първоначално написано от walk
    искам да се събера с него,но без да му се моля..не е в моя стил..

И какъв е товя стил ако мога да попитам?Просто поговори с него,разкажи му за чувствата които изпитваш както разказа на нас...толкова ли е трудно.

Супер фен Аватара на l0lz
    Ебахти комплексираното дете, бих казал аз..
    Много си горда и ше ядеш дръвцето много пъти, ако не я преодолееш тая шибана гордост..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Много си горда и ше ядеш дръвцето много пъти, ако не я преодолееш тая шибана гордост..
    Не съм съгласна,авторката е права,защо ще трябва да му се моли?!С какво го е заслужил?!

Според мен заради това,че той е първата ти любов ти е трудно да го забравиш,но май се налага.С кфо заслужава да му се молиш?За това,че те е зарязал?Не си заслужава продължи на пред, колкото и да ти е трудно Ако той все още изпитва нещо към теб след време може би ще се върне пак,но не се надявай на много защото след това следва разочарование и ще ти е по-зле

Имаш 3 вариянта - да го забравиш, да бъдеш недостъпна и да му обясниш какво чувстваш.Сама трябва да прецениш от кое ще спечелиш най-много!Успех
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Много добре казано

Щом не искаш да се молиш можеш спокойно да поговориш с него и да му кажеш, че искаш да сте отново заедно и че изпитваш силни чувства към него.

Забрави го,наистина. Не си струва да страдаш за такъв човек,който не го заслужава.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Аз така и не разбрах каква всъщност е била причината да се разделите?! Ако той е охладнял към теб - мисля, че е почти невъзможно да го накараш да си промени чувствата, а ако е някакъв друг проблем - говори с него и се опитайте да изгладите нещата...

как постоянно сте заедно .....предполагам че те е зарязал защото му е писнало да си някъде покрай него и постоянно да си с него все пак и той има нужда да е само с приятелите си и да си почива....а и дали наистина е имал чуваства? това вече е друг въпрос давай напред,живота те първа предстои

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Момиче! Любовта боли,за жалост си била с този,който не трябва.
    Знам,че го обичаш и ти е трудно,но времето помага.
    И аз бях така колкото и зле да беше я обичах.Не греши и ти!
    Момчета бол бря,кат маймуни капят,да не ти пука,има ги много по-добри и по-свястни от него.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Момчета бол бря,кат маймуни капят,да не ти пука,има ги много по-добри и по-свястни от него.
    ти познаваш ли го, за да казваш, че има по-свестни от него (е, сигурно има). това, че е охладнял към нея, не значи, че не е свестен...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    ти познаваш ли го, за да казваш, че има по-свестни от него (е, сигурно има). това, че е охладнял към нея, не значи, че не е свестен...
    Едно свястно и добро момче,не би постъпило като него.
    Друго което е има такива,които няма да я оставят ако я обичат.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    щом те е зарязал,не мислип ли,че просто вече не те иска и каквото и да правиш,ако така си е решил едва ли ще ти помогне да си го върнеш
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Другия път си 'земи младеж, който не ходи на работа.Ще има повече време за тебе.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на Hilary_
    С гордост и инат нищо не се постига моето момиче ...

Ако искаш да си го върнеш си го върни както си му е реда ... ако ли не даваш next ...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 111111111
    Забрави го,наистина. Не си струва да страдаш за такъв човек,който не го заслужава.
    кофти е ,наистина.Особено когато е за пръв път.Но след време ще се поуспокоиш и ще видиш,че ще продължиш напред

да,да,даа !!

Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    как постоянно сте заедно .....предполагам че те е зарязал защото му е писнало да си някъде покрай него и постоянно да си с него все пак и той има нужда да е само с приятелите си и да си почива....а и дали наистина е имал чуваства? това вече е друг въпрос давай напред,живота те първа предстои

странното е че той ме викаше с него..както и да е,исках да видя различните мнения по въпроса.. а и ако бях чак такава комплексарка каквато ме описаха най-вероятно щях да го псувам и да го подминавам по улиците..все едно,а по отношение на комплексите-няма човек без комплекси,просто има хора които се стараят да не ги показват,няма значение тук сме за да изразяваме различни мнения и да даваме съвети..
    it's better to be hated for that you are,than to be loved for that you're not

Ако наистина не искаш ти да му се извиняваш - тогава по-добре направо го забрави, защото няма той просто така изведнъж да дойде и да пожелае да се съберете. Вярно е, че той може би също не желае пръв да ти се извинява, но всъщност ти не трябва да се опитваш и да искаш, а направо да действаш. Само с искане не става.Или му го кажи направо, или просто престани да се тормозиш и го забрави.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си