- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- шамари за изневяра?
четох в една друга тема, че ако видите приятеля си да се целува с друга пред магазина ще отидете и ще ударите момичето![]()
тя каква вина има?
може вашият човек да лъже както вас, така и нея
да, може тя да го е целунала, но на вас не ви пука за нея, а за него...
така че наранете него, а не нея![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
По презумция жената винаги е виновната... просто от нея зависят решенията. Много е дълго за обяснение, но прост пимер ще дам, че няма изнасилени мъже досега, а само жени... И така. А иначе шамари ако видя това ще има и за двамата.
Прав си, ако момичето не е запознато със ситуацията. Тогава момчето си има вина. Но ако другата знае за връзката им? И въпреки това се меси..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Никога не съм удряла шамари на никое момче О.о И да изпадна в такава ситуация едва ли бих го ударила О.о Не обичам караниците..споровете ии даже ми става тъжно когато двама близки си викат и се обиждат...
Вярно бих се подразнила и ядосала,но нямаше да го покажа...щях да си поговоря с него като с нормален човек и така О.о Вече зависи за какво точно става въпрос...причини..всичко...то гава вече ще реша кво да правя.. О.о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще ги взривя със знс-то![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Него ще го убия а с нея ще се разправям по-късно![]()
![]()
![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Голям проблем просто.Ще отнесе 2 шамара,няма да умре. ;] Пък и щом въпросната госпожица е тръгнала да целува момчето,предполага се,че малко или много го познава и би трябвало да знае,че си има приятелка.. Другото,което е-всеки би постъпил различно в такава ситуация..
К'во ме интересува к'ва е... Ако ще и дъщеря на папата да е ще ги бия и двамата... Да си носят отговорност за действията... И др път преди да тръгне да целува който и да е било да се поинтересува дали си няма приятелка... А ако е някоя фръцла дето знае ще я пребия и няма да ми мигне окото... за к'ви ще се мислят... имаше подобен случай в блока в който живеех една съседка с малко дете и на една др съседка мъжа и се натискаха до една кола... Докато др двама нищо подозиращи партньори си седяха в магазина... Е кажете това пак на какво прилича... Не мисля, че с такива хора дори бих могла да говоря, изобщо не бих им се обяснила... Направо ще ги подмина... Тъйче не ми пука ква е от къде е или прочие, и двамата да си носят отговорност...
![]()
![]()
Ей това е голяма дилема... никога не бих си взел "гадже" което да би се целувало с друг.Така де, поне не с момче.Ако се целува с някое момиче нямам нищо против.Либерален съм *блести с горда физиономия*
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Аз бих ударила момичето ако и тя знае, че той си има гадже ... иначе него бих зашлевила ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И за какво да я удрям. Та тя не е длъжна да се съобразява с мен, какво като той си има приятелка. Сметка се търси от гаджето, той тее наранил и той трябва да се грижи ти да се чувстваш добре и да те уважават, а не някое друго момиче. Ами ако тя е влюбена в него и го чакала досега, тя какво е виновна.Но ако "не го е чакала"/дори и да не е влюбена/, а се е натискала във всеки възможен момент, нещата са по-различни, но пак не бих раздавала шамари.
Бих му звъннала да дойде той, а не аз да ходя там и да правя сцени. Достойнството ми е по-важно
![]()
Първоначално написано от Izzy_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен пък са ми двойно по-смешни ситуациите, когато някакъв юнак тръгва да бие този, който се е прегръщал/целувал/сексал() с приятелката му.
Първо бих нашамарила него яко,после дигам скандал на госпожицатаи пак се връщам на него
![]()
Апф ще се занимавам с 2ма идиоти кога ме няма..ако тва стане,заебавам го и повече няма да чуе за мен![]()
Аз пък не мисля, че ще направя нещо на някой.Само ще поговоря нормално с момчето и предполагам ще го зарежа.Все пак за една целувка се искат двама, нали? Няма невинни..няма виновни..![]()
Big or small, lies are lies!
уф![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
ставам и се махам...като го видя "здр" и т`ва е
и обяснение няма да му дам,защо съм поискала да скъсаме
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
О, ритам ги сичките с дольо-чаги! И хващам компанионката от другата страна на тротоара, където ми маха игриво и с една усмивка казваща "За 10 леа свирка, за 20 леа нещо повече.".
Разбира се преди това ще попитам за 3ка, ако са 2 момичета![]()
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Отиам да даскало вземам една тухла 4ка и им цепа главата....
Аз първо бих попитала момичето знае ли, че той е с мен ии ако не знае двете ще го нахокаме .... а ако ми се напраи на отворена ии знае, ще си изяде тупалките .. аа пък него ще го погреба жив ..
..
![]()
![]()
![]()
Ако не познавате момичето,то няма от къде да знае,че момчето си има приятелка.Той си знае и трябва да си го държи в гащите.
Няма да ударя нея ,тя каква вина има като той може и да и е казал -няма друга.