.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Град
    Бургас

шамари за изневяра?

четох в една друга тема, че ако видите приятеля си да се целува с друга пред магазина ще отидете и ще ударите момичето
    тя каква вина има?
    може вашият човек да лъже както вас, така и нея
    да, може тя да го е целунала, но на вас не ви пука за нея, а за него...
    така че наранете него, а не нея
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    По презумция жената винаги е виновната... просто от нея зависят решенията. Много е дълго за обяснение, но прост пимер ще дам, че няма изнасилени мъже досега, а само жени... И така. А иначе шамари ако видя това ще има и за двамата.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Прав си, ако момичето не е запознато със ситуацията. Тогава момчето си има вина. Но ако другата знае за връзката им? И въпреки това се меси..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Град
    <3
    Никога не съм удряла шамари на никое момче О.о И да изпадна в такава ситуация едва ли бих го ударила О.о Не обичам караниците..споровете ии даже ми става тъжно когато двама близки си викат и се обиждат...
    Вярно бих се подразнила и ядосала,но нямаше да го покажа...щях да си поговоря с него като с нормален човек и така О.о Вече зависи за какво точно става въпрос...причини..всичко...то гава вече ще реша кво да правя.. О.о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ще ги взривя със знс-то
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Него ще го убия а с нея ще се разправям по-късно

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Град
    София

Re: шамари за изневяра?

Голям проблем просто.Ще отнесе 2 шамара,няма да умре. ;] Пък и щом въпросната госпожица е тръгнала да целува момчето,предполага се,че малко или много го познава и би трябвало да знае,че си има приятелка.. Другото,което е-всеки би постъпил различно в такава ситуация..

К'во ме интересува к'ва е ... Ако ще и дъщеря на папата да е ще ги бия и двамата... Да си носят отговорност за действията... И др път преди да тръгне да целува който и да е било да се поинтересува дали си няма приятелка... А ако е някоя фръцла дето знае ще я пребия и няма да ми мигне окото... за к'ви ще се мислят... имаше подобен случай в блока в който живеех една съседка с малко дете и на една др съседка мъжа и се натискаха до една кола... Докато др двама нищо подозиращи партньори си седяха в магазина... Е кажете това пак на какво прилича... Не мисля, че с такива хора дори бих могла да говоря, изобщо не бих им се обяснила... Направо ще ги подмина... Тъйче не ми пука ква е от къде е или прочие, и двамата да си носят отговорност...

Ей това е голяма дилема... никога не бих си взел "гадже" което да би се целувало с друг.Така де, поне не с момче.Ако се целува с някое момиче нямам нищо против.Либерален съм *блести с горда физиономия*
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз бих ударила момичето ако и тя знае, че той си има гадже ... иначе него бих зашлевила ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И за какво да я удрям. Та тя не е длъжна да се съобразява с мен, какво като той си има приятелка. Сметка се търси от гаджето, той тее наранил и той трябва да се грижи ти да се чувстваш добре и да те уважават, а не някое друго момиче. Ами ако тя е влюбена в него и го чакала досега, тя какво е виновна. Но ако "не го е чакала"/дори и да не е влюбена/, а се е натискала във всеки възможен момент, нещата са по-различни, но пак не бих раздавала шамари. Бих му звъннала да дойде той, а не аз да ходя там и да правя сцени. Достойнството ми е по-важно

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Re: шамари за изневяра?

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Голям проблем просто.Ще отнесе 2 шамара,няма да умре. ;] Пък и щом въпросната госпожица е тръгнала да целува момчето,предполага се,че малко или много го познава и би трябвало да знае,че си има приятелка.. Другото,което е-всеки би постъпил различно в такава ситуация..

На мен пък са ми двойно по-смешни ситуациите, когато някакъв юнак тръгва да бие този, който се е прегръщал/целувал/сексал( ) с приятелката му.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Първо бих нашамарила него яко,после дигам скандал на госпожицата и пак се връщам на него

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Апф ще се занимавам с 2ма идиоти кога ме няма..ако тва стане,заебавам го и повече няма да чуе за мен

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз пък не мисля, че ще направя нещо на някой.Само ще поговоря нормално с момчето и предполагам ще го зарежа.Все пак за една целувка се искат двама, нали? Няма невинни..няма виновни..
    Big or small, lies are lies!

Град
    Бургас
    уф
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

ставам и се махам...като го видя "здр" и т`ва е
    и обяснение няма да му дам,защо съм поискала да скъсаме
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Супер фен
    Няма да имам време да успея да се сдържа достатъчно време,за да обмисля добре кой какво знае и защо го прави.Шамарите ще играят наред най-вероятно.Пък знам ли ... не ми се е случвало.Може съвсем различна да ми е реакцията,от тази която в момента мисля,че ще е.
    Обичам те <3 !!!

Град
    In Your Memories
    О, ритам ги сичките с дольо-чаги! И хващам компанионката от другата страна на тротоара, където ми маха игриво и с една усмивка казваща "За 10 леа свирка, за 20 леа нещо повече.".

Разбира се преди това ще попитам за 3ка, ако са 2 момичета
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Отиам да даскало вземам една тухла 4ка и им цепа главата....

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Аз първо бих попитала момичето знае ли, че той е с мен ии ако не знае двете ще го нахокаме .. .. а ако ми се напраи на отворена ии знае, ще си изяде тупалките .. аа пък него ще го погреба жив .. ..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ако не познавате момичето,то няма от къде да знае,че момчето си има приятелка.Той си знае и трябва да си го държи в гащите.

Голям фен Аватара на mey_si
    Няма да ударя нея ,тя каква вина има като той може и да и е казал -няма друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си