- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 5 неща
Избройте 5 неща , които сте правили или искате да направите с гаджето сиНещо по - различно или .. ?
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
1.Скос с бънджи
2.С парашут
3.С парапланер/делтапланер
4.С балон
5.Windsurf също...
Тва искам ама...![]()
1. Да лежим на някоя огромна зелена полянка без никакви хора около нас,да се гушкаме,да гледаме как пухкавите облачета се местят из синьото небе и накрая да заспим гушнати под някое зелено голямо дърво със шарена сянка ^__^ Уви това едва ли ще стане понеже мойто слънце не е по такива романтични дреболии ^_^
2. Да пътуваме някъде само двамата ...ей така безцелно без значение къде...просто да сме с кола ...ама още от мноого рано сутрина когато още ни се спи ^^ Да спираме на случайни места,да наблюдаваме изгрева от някое ново и непознато място ^^
3. Да направим някоя грандиозна простотия заедно ^^ Мечта ми е прросто да изсипя 2-3 пакета прах за пране в най-големия фонтан на центъра и да гледам след тва как хвърчат балончета из целия център ^__^ (хихи като споменах фонтан...сетих се как се мокрехме веднъж от една чешмичка в един парк ^^ Бяхме вир вода ии беше много сладко и забавно ^__^ )
4. Да идем заедно един ден на море само двамата ^_^ Рано отново да гледаме слънцето и да лежим на брега и и вечер пък залеза ух ^__^
5. Ще го запазя за себе си ^___^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
нямам приятел, но...
1. колкото и банално да звучи, да гледаме звездите, под открито небе
2. да гледаме залеза, само двамата
3. скок с бънджи, заедно.
4. да се откъснем от света за няколко дни... да знаят, че сме някаъде, но не и къде... ах
за 5-то не се сещам :Д
едит: 5. да се къпем в морето, след полунощ
nadelina ме подсети![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Най най най най най много от всичко искам да избягаме заедно,някъде далеч само двамата.Ей така да си фанем пътеките просто и никой да незнае къде сме.Някъде мноооого надалеч. Просто малко релакс от всичко и от всички.Бих заменила всичките пет неща само заради това.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
1.да напишем песенПървоначално написано от Snickers
2.да пътуваме без много пари и да отидем до Los Angeles примерно
3.да отидем на концерт на Guns
4.да вървим под дъжда
5.не се сещам засега и аз
оооо много е за мислене ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1. Секс
2. Орален
3. Анален
4. Вагинален
5. Секс 24/7
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
1. Да танцуваме под дъжда.
2. Да отидем в Париж.
3. Да се къпем в морето през нощта.
4. Да се оженим.
5. Да си имаме дете.
И още нещо ще добавя - все така красиво да е ежедневието ни и като цяло любовта ни, защото ако нещо се промени тези 5 неща са без никакъв смисъл.
1. Бънджи скок (задължително) :: in progress
2. Месец обикаляне на България без посока:: in progress
3. Вечер на палатка в планината :: done
4. Секс:: done
5. Разходка с яхта :: in progress
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
И аз си нямам. Така че ще опиша какво искам да направя с партньора, с който съм правил най-много секс, а именно - ръката ми.![]()
Искам:
1. Да бръкнем под пола.
2. Да плеснем задник.
3. Да държим пачки пари.
4. Да се здрависаме с Бойко.
5. Да сме заедно винаги.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не са подредени по важност,а по последователността,в която се надявам да се случат.....По принцип сме говорили за тези неща и и двамата ги искаме така че ще станат.
1.Да му сготвя нещо мноого вкусно,което знам,че обича(например мусака,тъкмо и двамата много я обичаме).Няма да готвим заедно,но е свързано с него и с доставяне на удоволствието му(а ако той е щастлив и аз ще бъда
)
2.Да отидем заедно(само двамата) на море.
3.Да го заведа в града,където е родена майка ми(там сега живее баба).Да го запозная с нея и с други роднини...Да се разхождаме из този град и така.....
4.Да живеем заедно.
5.Да имаме дете.(преди това ще се оженим де ама за мен сватбата няма значение и не мисл че би ми доставила голямо удоволствие,затова не съм я написала...)
![]()
Нямам си гадже ама много бих искала:
1. Да отидем на рок концерт заедно
2. Да се напием някоя вечер![]()
3. Просто да си стоим само двамата и да си говорим...да се държим за ръце...абе нещо романтично, че не може и без това![]()
4. Да дойде в нас и да му сготвя нещо
5. и...просто да си се обичаме и разбираме![]()
Да се разбираме повече
Да прекарваме повече време заедно
Да пътуваме... много... много... навсякъде...
Да посрещнем изгрева на Слънцето на морския бряг
Да дивеем без да ни пука за нищо
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от fenasf
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
1. искам да скоча с бънджи с него
2. да се гоним вечерта по брега на морето
3. да отидем на палатка
4. да правим непланувани неща (премерно екскурзия)
5. да се съгласи на нещо,което е с огромен адреналин![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Искам ...
1.Да отида на море с него(живот и здраве,ако догодина сме заедно - ще отидем).
2.Да го заведа на едно специално за мен място,на което не съм водила никого до сега.
3.Да живеем заедно.
4.Да скочим с бънджи/да караме ски/да скочим с парашут.
5. Да направим някоя глупост и да прекараме след това нощта в полицията![]()
ъммм...нямам приятелка...за мое огромно нещастие...
и все пак...
1:бих искал да сме само двамата под небето и да гледаме звездите...по време на непрекъснат звездопад...
2:да вървим и да говорим(просто..обичам да говоря с хората и ако дадено момиче е с мен то определено би било способно да разговаря на много и разнообразни теми с мен...) и да си довършваме изреченията...
3:да я нарисувам...и накрая да видя радоста в до момента изпълнените и с очакване очи...тази неудържима...детска радост от неочаквано добрия резултат след уморителното нетърпеливо чакане...
4:да правим секс...чувствен...такъв от който и двамата да усетим не само задоволяване на чисто животинското желание но и удоволствието от докосването и невероятната близост до любимия човек...секс който би бил физически израз на чувствата ни...
5:да сме заедно до смъртта на който и да е от двама ни...или и на двамата...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
въпрекиче сега нямам много ми се иска да скочим с парапланер,да се научим да свирим на някакъв музикален инструмент-китара или барабани ако са направооо,да извършим нещо супер откачено ....но най-вече да иммае достатъчно време един за друг
![]()
1.Екскурзия до Мюнхен към края на септември началото на октомври (Октобър Фест)(особено ако е догодина,че ще празнуват 200 години
)
2.Тръгване някъде с палатка в ръка и минимално количество пари![]()
3.почивка на Хаваите+секс на плажа,когато ми дойде врмето![]()
4.Къпане голи в някоя река,без да има кой да ни безпокои![]()
5.Вегас,бейби![]()
нямам си приятелка, но ще напиша нещата които искам да правя с една прекрасна девойка,в която съм много много влюбен, ако потръгнат нещата с нея и се съберем
1.Да отидем зимата в някой планински курорт сами или с приятели...да си наемем вила например...да караме ски и сноуборд (много ми се иска да се науча да карам)...да сме заедно постоянно и да има много сняг...ааа и да има Коледно настроение![]()
![]()
![]()
2.Да отидем на море само двамата и да се разхождаме на плажа сами през нощта
3.Да я поканя у нас за един уиикенд ...да гледаме някой филм...да й сготвя нещо и да заспим гушнати
4.Да отидем на село сами и да си направим супер здрав купон
5.Да отидем на екскурзия до Дисниленд
6.Да я заведа в Ibiza (тва вече е почти невъзможно щот тряят мн мн пари)
7.Да отидем на Палма де Майорка сами
да отида зимата на планина с нея - НО В СВЯСТЕН И ТОПЪЛ ХОТЕЛ!!!
да имаме възможност поне 1 седмица да сме сами , без родители и т.н.
да ни се отдаде възможността всеки ден да пътуваме
да го направим повече от 5 пъти и то из цялата къща
да цъкам CS докато тя ми го духа![]()
и това са нещата за които се сещам , а иначе нищо друго не искам освен да сме 2мата , другите сами се сбъдват. Нямам толкова големи мечти - малко реалист си падам![]()
Станислава
и аз сега нямам но след време незнайно колко искам да я повозя на моторец да отидем на море и през нощта също и др не се сещам не съм мислил за това![]()
това за който го мързи ,да бе