.

Виж резултатите на анкетата: Какво куче предпочитета ?

Гласували
51. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Друго и какво по точно ?

17 33,33%
  • Питбул

6 11,76%
  • Немска овчарка

23 45,10%
  • Ротвайлер

5 9,80%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Имам нужда от мнението ви...

Реших че искам голямо куче под голямо имам предвид питбул, ротвайлер или нещо от рода. Вчера един приятел са уреди с малко питбулче на 40 дена и днес мисля да попитам да зема 1 и за мен. Та мисълта ми е някой може ли да ми даде точно информация за това как да се грижа за кучето (хранене, дресировка и др . )

Преместена от Punisherrr

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ъмм .. аз лично обожавам ротвайлери и немски овчарки и повечето ми кучета са били такива.. [sun]
    Амии тъй като са големи кучета естествено трябва с стабилна храна да го храниш , а не с хляб само.. Как да го дресиш.. хмм ами ти си решаваш , то зависи какво искаш да стане :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Как какво искам да стане не го искам некав герой тука като по филмите просто искам да ме слъша

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Недей да рискуваш с питбул, защото то няма вечно да е малко. Това куче ще порасне и често стават много грозни. Рядко съм виждал хубав питбул. Но това го остави настрана - въпрос на вкус. Питбул са едни от най-недружелюбните кучета и както разбирам от темата ти си над 18 години. Това куче ще живее поне 14- 15 години. Представи си след 5 години ти се ражда дете. Питбулите не са от най обичливите и нищо чудно да го нахапе. Захапката им мисля, че е най-силната в кучешкия свят и няма отърване от нея. Злобни са и тук вече не е въпрос само на дресировка, ами и на примитивни навици заложени в характера на кучето. Не рискувай, нито с Ротвайлер, нито с Питбул. Давай немска овчарка или ако ти харесват Голдън Ретривърите също са много дружелюбни. Аз гледах Немска и беше страшно умна и много дружелюбна. През целия си живот не охапа нито един човек! Като съм бил бебе наще са ми разказвали, как щом се разплача нощем тя идвала при мен да види какво е станало първо и след това ходела при тях да ги лиже и да ги буди да ме видят. Освен това много ме е пазела от чужди хора. Страшно готини са и много умни. За Ретрийвъра не знам само колко са интелигентни но също са много добродушни. Това е моят съвет като човек гледал немска овчарка. Там е истината, но имай предвид, че умре ли все едно е умрял член от семейството и е много гадно.

Аз имах ротвайлер, но преди два месеца умря.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Не ти препоръчвам питбул.Ако не го отгледаш правилно става много лошо. Немската овчарка не е лош избор

Супер фен
    Ако държиш да е едно от тези, съм за немската овчарка.
    Другите са ми леко зли...

А иначе само да можех веднага бих си взела Golden Retriever като видя някое такова и ми става едно драго такива дружелюбни сладури са.
    ...но ти си знаеш

питбулът е изключително тъп и зъл. Има много случаи, в които избива агресия без причина, дори понякога тя е насочена към стопанина.
    Ротвайлерът е по - малко агресивен, за сметка на това пак толкова тъп. Изисква много място.
    От изброените овчарката определено е най - добрия избор - интелигентно куче, поддава се на дресировка, никой път няма да нападне стопанина си, много добър пазач, като цяло много хубаво куче.
    Лично според мен каракачанската овчарка е едно изключително куче.
    Много е дружелюбно и умно, поддава се лесно на дресировко, също така е и изключителен пазач. Българска порода е. Ето снимки -
    http://www.topobiavi.com/data/adv_images/66/p_66415.jpg - малки
    http://ovcharka.hit.bg/1.1.jpg - голямо
    ето ти и малко информация
    http://semkiibonbonki.blogspot.com/2...g-post_03.html
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Българско_овчарско_куче

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на l0lz
    Според мен си вземи Немска овчарка.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Работата с питбула пропадна баща ми нещо не му допадна идеята За тва мисля да ви послушам и да си търся овчарка много благодаря на всички. Ако има нещо което искате да споделите давайте отворен съм за разговори на такава тема

препоръчах ти точно каракачанската овчарка, защото на село съм имал такава. Немската също е много хуабава. Просто другите две, които беше написал, са наистина много тъпи кучета.

Скайп - dark_elf2

А име да ми предложите ?

виж тази тема, точно за име на куче е
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=250747
    може все пак да намериш нещо вътре, макар че има много простотии

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    виж тази тема, точно за име на куче е
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=250747
    може все пак да намериш нещо вътре, макар че има много простотии
    ms :P

На мен немските овчарки ми харесват
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Мега фен
    Град
    <3
    Хъски!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Доберман. Много красиви кучета.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Хъски!
    ами май само двенките сме за хъски :P
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Хъски!
    ами май само двенките сме за хъски :P
    Щото те другите не разбират от хубави кучета
    ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Немска овчарка

Не си взимай питбул.. рискуваш живота сии .. базикам се, но за тях трябва много повече грижа и възпитание.. затова по добре да е немска овчарка .. много ги харесвам (стават големи, но пък са готини и умни)
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Град
    София
    Леле аз толкова искам питбулче,но все още не мога да си намеря.Този твоят приятел подарили ли са му питбул или си го е купил?Ако си го е купил ще може ли да ми кажеш цена или направо(ако не ставам нахална да ме свържеш с това момче,което ги раздава/продава?благодаря предварително

Начии нз .. по-добре Немска овчарка според мен .
    I'd come for youu .. <3

Хъски ама да си го вземеш от малко зада може да свикне

Аз гласувах за последния вариант, защото любими са ми хъскитата и самоедите, а ПТ - единствения съвет, който мога да ти дам е, за да го научиш да ходи навън - там където ходи в къщата след като му изчистиш измий пода с оцет, така там повече няма да повтори!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си