.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Просто да споделя...

Всеки ден се случва едно и също...сякашш повтарящ се епизод от сериал...таа става въпрос за майка ми...прибира се..и започва да ми вика крещи..от дълго време не сме се карали така както днес.Писна ми...просто не издържам не издържа и психиката ми.Каза, че ме мрази,че за първи път мрази толкова силно детето си ,че неможе да ме понася..срамува се от мен била съм най-голямата кучка в града, курва какво ли не.Причина...НЕЗНАМ.Просто от малка съм наранявана по този начин и съм си свикнала.Сестра ми не е така..не и мълчи.Правя се, че не чувам,но как?!? Как като ме боли..плаче ми се не издържамм..искам да съм силна...немога сърцето ми плаче.С годините мислих че ще се промени.. ще промени и държанието си към мен..напразно.Днес не издържах и й казах че не искам повече да съм и дъщеря,че не искам повече да ме търси ии получавам отговор - Отказвай се от училище още утре .. не ми трябват храненици тука...започвай работа.Както и да е...ще го преживея някак си...все още имам приятели.Просто исках да споделя.Дано съм постъпила правилно..

Град
    Kozlodui
    Избягай от вкъщи за 2-3 да се види в шаш и паника и после ще оцени колко те обича

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от CaMu
    Избягай от вкъщи за 2-3 да се види в шаш и паника и после ще оцени колко те обича
    Пф,това не е нужно.Даже може да усложни нещата.

1.На колко си години?
    2.Баща ти къде е в тази история?
    3.Защо не си помагате със сестра ти,след като майка ви се държи и с двете ви гадно?

Ако ми отговориш на тези въпроси,бих могла да ти дам по-правилен съвет.И все пак,ако има възможност,отиди да живееш при баба ти и дядо ти или някой друг твой роднина.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от CaMu
    Пф,това не е нужно.Даже може да усложни нещата.

1.На колко си години?
    2.Баща ти къде е в тази история?
    3.Защо не си помагате със сестра ти,след като майка ви се държи и с двете ви гадно?

Ако ми отговориш на тези въпроси,бих могла да ти дам по-правилен съвет.И все пак,ако има възможност,отиди да живееш при баба ти и дядо ти или някой друг твой роднина.
    прави са и ако имаш къде да отидеш... или някакви др роднини...

1. 17
    2.С татко сме на здрасти..здравей.Дори да ме няма 1 седмица в къщата той няма да ме потърси.
    3.Сестра ми си е егоистче..не и пука за мен кво било кво не.С нея нищо неможе да се сподели.С две думи предателка.

Град
    О,ами тогава отиди при някоя роднина мила. Недей да чакаш...Много съжалявам,че нещата при теб са в такова положение.Трябва да се справиш!Разкажи на баба ти и дядо ти или някоя леля за случващото се.Те не би трябвало да те пренебрегнат.
    И най-важното,горе главата. След като родителите ти и сестра ти са такива егоисти,бъди и ти спрямо тях такава.Ти си почти пълнолетна,рано или късно ще трябва да започнеш да се изправяш пред какви ли не трудности.Но всяко лошо за добро.
    Успех!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Стани на 18 и се изнасяй. Трудно е, но ще ти бъде по-добре!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    ужас... кви са тия родители, бе?! стреми се да прекарваш колко се може по- малко време у вас и наистина като станеш на 18 се изнеси..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

То 'щото е толкова лесно да отидеш на квартира. И както си с едното средно образование, не вярвам заплатата на сервитьорка или продавачка да ти плаща наема.
    Замислих се и над варианта да се хванеш на работа, но пък има възможност майка ти да ти взема всички изкарани пари, което пак не си е работа.
    И аз ще запитам - къде са роднините ти? Въпреки, че при такива хора, като майка ти, всякакви близки са безсилни и си измиват ръцете с "то си е тяхна работа, аз нищо не мога да направя".
    Не си ли обсъждала ситуацията с някой учител, приятелка..?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, не е лесно. Започни да спестяваш и ако можеш отсега още си намери няква работа, че после да ти е по-лесно с наема и т.н.. Нямам друга идея просто, съжалявам, че не мога да ти помогна
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    из източната част
    питай я какъв и е истинският проблем и й кажи че ти не си виновни за нейни неуспехи и че не е права разбира се ако ти наистина нямаш никаква вина в което честно казано малко се съмнявам ама е възможно
    съвета ми е да я питаш за истинският й проблем и да не си го изкарва върху теб и зр неща мога да напиша ама стига ...
    това за който го мързи ,да бе

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Да, не е лесно. Започни да спестяваш и ако можеш отсега още си намери няква работа, че после да ти е по-лесно с наема и т.н.. Нямам друга идея просто, съжалявам, че не мога да ти помогна
    Абе за квартира мисли в краен случай .Ти за работа хубаво,намери си...Но отиди да живееш при роднини.Може би ще се наложи да смениш училището...града,ала и това не трябва да ти пречи да продължиш напред!Ще започнеш отначало,ще е трудно,но трябва да се стравиш,с помоща на приятелите,които те обичат.

Хмм не е точно така. Бягството от дома е по-вероятно да стимулира привързаността на майка й и да се притесни за нея, с което после като се видят ще прояви позитивна емоция, отколкото да усложни нещата. Мое мнение.

И това е майка?! Горкичката..как си изтърпяла такова отношение толкова години? Нямам идея как мога да помогна
    Щастието на човека е в малките събития..!

Отиди да живееш при роднини. Не може да го търпиш това отношение и то от майка ти ;х
    Stay up all night with the stars *

Ако не е истина това, в което те обвинява, то тогава проблемът е в нея. Поговори с нея, питай я защо приказва такива работи, защо е толкова сигурна в тях, кой е този... Ако продължава така, другите ти казаха, роднини и това е... Ако ти си си виновна, не мога да помогна, всеки бере плодовете, които си е засял сам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си