Цитирай Първоначално написано от Andromeo
... Силно се надявам впечатлението ми е да е грешно и да е само на базата на определени индивиди. Извинявам се, ако съм обидил някого, който не се причислява към гореспоменатите деца.
Уви не ти е грешно впечатлението. Тук наистина гъмжи от деца, които съвсем не са на ясно каква е целта на този форум. Първо до колкото помня има тема "Да обогатим сексуалната си култура"(или нещо подобно), която мога да се хвана на бас, че никой не я е прочел. Ще каже човек, че тук не сме се събрали тийнейджъри ами някакви 10 годишни дечица и се питаме това и онова какво е.

Ако трябва да разпределим какви теми трябва да има тук те ще останат само 10-20 най-много. Не съм сигурна, че повечето от потребителите тук знаят, че от орална любов не се забременява. Също така ако някой ти свърши на гърба и не се окъпеш след това спермата на този някой няма да попие в теб и да родиш след 9 месеца. Излишни.. Съвсем излишни теми! Излишно е и да питаш потребителите тук за въпроси, които само гинеколога ти може да ти каже. Проблеми свързани със сърбежи в гениталиите или скъсани презервативи не са за тук! Скъсан презерватив-пий хапче. Малоумен ли трябва да си за да не се сетиш. Хапчетата не трябва да са основното средство за предпазване от нежелана бременност но винаги трябва да са готови за екстремна ситуация. Толкова ли не го разбрахте всичко това.

Що за тема е това "На 14 съм и ми е много малък".. Кой глупак не знае че растежа и развитието на един нормален индивид от типа ЧОВЕК продължава до 18 годишна възраст, че има някой още недорасли пък на 20. Колкото повече чета постовете в тази тема толкова повече смятам, че тук по-голямата част са ужасно ограничени хора!

Лично мен не си ме обидил Andromeo! И се съмнявам, че някой разумен човек ще сметне че темата е адресирана до него. Разумните хора не пишат теми от типа "На 12 съм а всичките ми приятелки са го правили" и всякакви други от тип. Извинявайте, аз и аз не съм кой знае колко голяма но поне мисля. Имате мозък в главите си, който е създаден с тази цел - да се използва. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО! Аз не смятам да се извинявам на никого за думите, които казах, защото прекалено много изглупяха всички. И сега вместо да ме сметнат за човек, който се опитва да им налее акъл в главата ще започнат да ме обиждат

П.П. Извинете за огромния пост Беше породен от прекалено много емоции. Благодаря на онези, които отделиха 3 минути, да го прочетат