- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сълзи над Босфора
Аз също го гледам и ми е много интересен.И определено не е като другите мексикански сапунки,понеже съм изгледала много такива и този е много по добре направен.Съгласна съм че Еге е готин,харесвам и Леле и Зейнеб(макар че в началото не я харесвах)Амм,дадоха ми линк със саундтрака на Филма,изтеглих си го и една от песните(то всъщност отначало е музика после мисля че Зейнеб почва да гоовори на музиката,което е мн тъпо щот песничката е мн готина).Ето я как се казва(поне така я имам) -->Zeynep - Mektup - 22. B
О,мисля,че точно него хванах няколко пъти докато преглеждах каналите.
Тия дечица са адски сладките.
Има една,която е мноого красива оттам,ама не се сещам как се казва,'щото толкова съм го и гледала,де.
Ми..Една с дълга кестенява коса е.О,Господи,какво описание.![]()
И тоя Еге ли е,къв е..
Бахти яката усмивка дето има,майна.![]()
Но определено не съм фенка на филма.
Та аз не знам как се развива действието и имената на героите.![]()
\Първоначално написано от aresmurt
/
Pain is inevitable. Suffering is optional.
аа баба го гледа..
супер тъпи ми са тия турски филми, които са ги пуснали и по бтв, и по нова. (прекалено съпунени)![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Интересен ми е...гледам го от скоро,тоест не от начало,но го схванах след подробен разказ от баба.Харесва ми много,може би малко повече от "Мелодията на сърцето".....
Оооооооо Тоя филма с тоя Егето къде само стиска юмруциами гледам го като няма какво да правя ам да интересен е
![]()
Утре е последният епизод.
За да не пускам нова тема :
Как се казва актрисата която играе Туна ? :P
\Първоначално написано от alwaysnforever
щото видяха кво стана с 1001 нощи..сички го гледаха и очакваха и с останалите да е така..ама звинявай лятото даже за 10 мин не съм пуснала бтв..с туй перли мерли..егати вечеряш си и слушаш простотии.
Ама като 1001 нощи няма сериал.. просто актьорската игра начина на снимане историята е къде къде по-интересна
и поне не е мексиканката хусефина се влюбила в бащата на мъжа и дъра дъра..
Щастието на човека е в малките събития..!
Първоначално написано от iiordanova
![]()
![]()
Стига дее, не искам да свършва![]()
И аз имах такова предчувствие, гледам как се разви всичко, че и някакъв нов филм рекламират..
Много бързо свърши
П.С. Не е ли Тона![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Днес е последния епизод. Казва се Туна.
Подкрепям за мнението, че след 1001 нощи всички пак. като видяхаколко хора го гледаха и сега само турски сериали, докато вече никой не ги гледа, после ще пуснат някой друг сериал - друга народност и пак. Поне спряха с латинските сапунки. Сега и турските ще трябва да изтърпим.
Първоначално написано от Brunetkaa
ъъ мисля че точно ние нямаме право да им се надсмиваме, защото поне имат някво кино, а българия само си го бива по озвучаването.. един единствен български сериял няма по тв-то ..![]()