- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви езици знаете?
Английски и Български ;дд
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Език като учебен предмет се пише с голяма буква, а самият език се пише с малка.![]()
Важното е, че и на 4-те езика мога да общувам и да ме разберат. Руският ми е най- слаб всъщностА, да бе, далече си от истината. ; )И пак ми е бил от голяма полза.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
български,английски,френск и и руски![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Такаа да учиш ии да знаеш са две доста различни понятия така,че аз знам български и уча руски
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Българския не ми е много добре, смисъл на тестове и други такива не разбирам някои неща.
Англииския трябва още старание, сега съм на ниво Upper-intermediate, а искам да го докарам до адвансд.
Немският тепърва се залавям с него, ама мн сериозно, чак се плаша.
Руски не мога да говоря, само разбирам маленко.![]()
Иначе тука верно много полиглоти бре, аз пък мисля, че за перфектно овладян език се счита тоя, на който правиш и граматика безупречно, не само да го говориш.
Браво! Сега насочила ли си се към друг някъв или още не.Първоначално написано от Bianca
Знам български (поне така мисля..), ЗНАМ английски, уча руски, от септември уча испански и после искам да науча гръцки, арабски и китайски
![]()
emi az zn malko nemksi-bitte
angliiski
ruski
ispanski
Английският ми е на доста високо ниво и смея да твърдя че съм доста добра,знам италиански на прилично ниво,от тази година започвам френски,а българския то се знае - перфектно
А иначе знам някоя и друга дума на гръцки и мога да кажа "обичам те" на цееели 16 езика :Д
Za da ne pravq nova tema, iskam tuk da popitam: prepora4aite mi nqkoq kniga na angliiski, nivo A3 sam.Ne sam sigurna kakva to4no da si vzema, za da razbera vse pak za kakvo stava vapros v knigataPrepora4aite mi ne6to
No MaN, No CrY!!!
\m/
Само Английски,но го уча от градината и го знам перфектно,нито акцент имам,нито зацепвам някъде.
Перфектно съм овладял само български и английски. Начални познания имам по немски и испански.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
иначе по темата: английски уча от 9 години, немски ще почвам тая година и руски съм учила 2 години
Английски знам сравнително добре, а шведския уж го уча, но знам супер малко неща.
шопски![]()
малко ми бегат некои работи, ама ще си наваксам![]()
Английски уча вече 7 години и смея да твърдя, че ми е доста добър, но естествено има още много да уча. Немският ми е като английския, само дето го уча от 3 години, но съм си в немска гимназия. Италиански съм учила 7 години и знам само "Как си?" и как да кажа, че съм гладна.![]()
![]()
![]()
I do what I want, I do what I please
There ain’t a soul who will stop me
I take what I want, get whatever I need
There ain’t a soul who will stop me