- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Майспейс, Фейсбук, ляля...
аз от импулсе си намерих много нови приятели, с хора, които познавам си затвърдих връзките![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз имам само МайСпейс и там намерих доста солидни приятели
А иначе съм останал с впечатлението,че Импулс е почти изцяло пълен с кифли и надувки.
Фейсбук нямам... то преди всички само МайСпейс имаха,сега се прехвърлиха на Фейсбук.. като дойде следващият подобен сайт ще зарежат и ФацебукЪ... ,което си е пълна простотия.. да следваш сляпо тълпата![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
само facebook :}
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от DarkKisss
Ползвам facebook и lastfm.
имам майспейс , но не го посещавам.
Редовно ползвам само last.fm . MySpace влизам само отвреме-навреме да видя дали има нещо ново.
Audio ergo sum
Първоначално написано от FlashMX
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Facebook имам
и twitter имам,но влизам много рядко
МОМИЧЕ!
Редовно са тези-facebook i twitter![]()
от изброените имам myspace и lastfm . ползвам всеки ден myspace и съм много доволна имам го от 2-3 години. имам lastfm от 1-2 години но go ползвам доста рядко. twitter незнам какво точно е и затова и нямам мразя facebook въпреки че доста хора имат профили там а за българските сайтове за зпознанства съм имала профили в муцунки, флиртче и флашив в ахапротив тях съм и от 2 години нямам профили там
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от Pustinqchka
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
myspace,twitter i friendster имам аз,ама последните две ги заебах
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
+ ... и във фейса не си влизам много често, но все пак влизам, слагам снимки, там одобрявам и тн...Първоначално написано от bloodyF
имам скаип. никви други чикии за губене на време
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Нямам facebook или myspace, но имам импулс ако се брои
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Мисля скоро време да си направя майспейс,twitter и tumblr главно за да си упражнявам английския(най-вече жаргона) Също така искам да си направя и заради клубовете разни други подобни както каза 3ff3k7a (:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...