- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво имате върху бюрото си в момента?
Ми някъкво цвете... Една книга... Тълковен речникммм самобръсначка иии слушалки за компа
![]()
![]()
Иаам една чаша,обелки от банани,някаква чиния,едно стъклено шише,моливник и едно малко календарче.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Монитор,Wireless,Две плюшени мечки,огледало,куфар с гримове,ножица,два телефона,стъклена чаша,чаша Ice Age 3,чиния с крем,празна чиния,статуйка ГОЛА МАЦКА,гума,зарядно,лак за рисуване,памук,принтер,око оочен контур,батерии.
от дясно на ляво :аквариум,кактус,монитор,кл авиатура,учебниците по английски,учебник по английски,дистанционно за климатика,2 телефона и листчета в една кутийкаобщо взето ми е много подредено
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Какво ли не- телефоните ми, лак, лакочистител, парфюм, минерална вод, тефтер, бижута, химикал, листове, гребен, снимки... и още, и още.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
кутийка дюрекс с релефни точки (sensation)![]()
2 празни кутии от сок, ябълкови сладки, празна кутия от бисквити, Пронто, празна кутийка от бира, торбичката ми с конците за плетене и...учебника по история
гердан, ножица, огледало, фиба, някви листчета
упътване за мп4
Днеска има мн малко неща![]()
пари
свещ
чаша с вода
кравичка играчка
програмата ми
капачка от червило
дистанционо
плакати
портомоне
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
колконки
списания
две ножици
острилки
гуми
химикали
моливи
2 дистанционни за телевизора + 1 за климатика
ваза с цветя
гривна
една малка маймунка /плюшена играчка/
дискове
детски книжки на сестра ми
и 1 чорап на сестра ми![]()
![]()
ЛЕЛЕ ТРЯБВА ПАК ДА ЧИСТЯ![]()
![]()
![]()
Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...
Чипс
Очна линия
Малко огледалце
2 гривни
Няколко чифта обеци
Чаша с кола.. колата почти я няма
CD
Химикал
Тетрадка
Ефизол
Колонки
Несесер
Микрофон
Камерка
Четка за коса
Отвертка (![]()
)
Лакочистител
Някви кремове за лице
Пергел
още доста нещица има....![]()
![]()
Много неща-шише от кола, учебници, касички-2, портмоне, червила, гланцове, телефон, очила и сироп за кашлица![]()
![]()
![]()
Чаша,Гребен,Очила,Слушалки, Bluetooth,стария комп и лаптопа![]()
Празна чаша кафе, балсам за устни, цигари, портмоне, захарче, едно текстилно изделие, чаша-патенце с парички и едно патенце отгоре да не се виждат паричките,звездичка, пепелниче, кутийка за бижута и една отворена тетрадка, на която пише "Гащите на Кънчо"![]()
Хо-хо от къде да започна ?!
Несесер,2 моливника,чаша за кафе,празна опаковка от снакс,малко кошче за боклук,малки листчета за бележки,ластик,шнолка,теле она ми,тетрадка,списание Joy и Glamour,календар,2 гланца,мъничка картина на Копривщица,2 фигурки делфинчета,малка иконка,отрова за хлебарки на кубчета
,лосион за тяло,2 диска,фотоапарат,чиния,гъб чка за обувки,поставка за чаша,тефтер,програма за театър,флашка и кърпички.. Колко е претрупано горкото
![]()
10-15 химикала, 7-8 тетрадки, тиксо, кошче, чадър, линийка, ракетки за тенис на маса, фотоапарат, 2 калкулатора, GSM, огледало, лампа, перманентен флумастер, 2 ножици, козметична чантичка, телбод, острилка, батерии, пергел, лепило, туш, 3-4 тефтерчета, няколко жабки (оригами), купичка със звездички (пак оригами), плюшено сърце, плшшена кравичка, плюшено еленче, флашка, Bluetooth, подаръчна торбичка, обеци, ваза, 3 моливника, зарядно за батерии, кабели, 2 касички, модем на интернета, тонколони, монитор... клавиатура, хартийки и още УЖАСНО МНОГО НЕЩА... боклучета разни... ЦИРК!!!
времет0 тu uztuча
2 дистанционни,гсм,пари,некф химикалки![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Първоначално написано от d3sincet0y
Не какво имаш в стаята ... а какво имаш на бюрото![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
6-тата част на Хари Потър, "важната" ми тетрадка (със стихове и т.н.), някъв шибан тефтер, джойстик, още един тефтер, зарядно за телефон, някви химикали, 2 стихосбирки, "Брулени хълмове", домашният телефон, още едно зарядно, някви човеченца от пластелин, някво камъче, 2 любовни романа на майка ми, лампа, гигантска линия, слушали, мп4-ката ми, обелка от бобмбончеи няколко мънички тефтерчета, складирани в ъгъла
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Чаша с вода,чаша с кафе,пепелник,цигари,празе кибрит,2 ст.
, bluetooth и обичайните монитор и колони на буфер.
"Антология Фентъзи 1980-1989", съставител Робърт Силвърбърг, National Geographic, брой Септември 2009, тефтерче с хартия от слонски изпражнения, 2 мини DVD-та, два календара за 2009, единият на юни месец, другия на декември, два калъфа за очила, химикали, моливи, задачи по математическа лингвистика, проявени ленти, един ЛОМО ЛК-А, около 40 капачки от чужди бири. Един лаптоп.
не мога да опиша тоя хаос .. поне 50 неща има
ноо примерно 4 чаши
телИфони .. книга - десетте фатални грешки на хитлер
кутийки с дискове,сим акрти некфи .. лъжица даже имам![]()
печати за ноктите,пила,химикалки,очи а,зарядно една част от енго хаха
а имам си и принтеркамерата .. ъъ флашка .. некфи хартийки
протмоне некфо нз на кой е .. хах ... ножицаалкални батерии
визитки ... шнолкЪ .. абе такива глупусти![]()
Празна чаша
Празно Нести праскова
Бейкролс пица
2 диска
обици
пила за нокти
камера
блутут
лак за нокти
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?