.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Обичайните за вас неща

Какво правите всеки ден? Имам предвид кое е най-обичайното нещо, което правите.(пример-ставате сутрин и гледате през прозореца/вечер гледате луната/когато се събудите си казвате "дано днес е хубав ден"/излизате да си пиете кафето на терасата/винаги се гримирате на прозореца )Неща, които вършите всеки ден.
    Щастието на човека е в малките събития..!

Мега фен
    Град
    <3
    Мразя сивото ежедневие...но няма начин О.о
    Кхъм...спя до към 1-2 напоследък... ям когато съм гладна...до към 6 съм на компа или правя нещо из нас и след тва с приятеля ми...прибирам се пак на компа и си лягам О.о
    Нямам търпение да почнем даскало вече... ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Е , чах за деня нещо характерно няма , което да правя задължително всеки ден .. Но задължително примерно си пия кафето с вафли 'Споко' , без поне 2 вафли не пия кафе.Друго характерно след баня не излизам почти никога и не си правя нищо косата докато не мине една вечер.А след баня също така винаги си обувам чорапки /независимо дали е 100 градуса/ , някой хора не го разбират лятото с чорапи и обличам пижамата си и пълен релакс , не излизам никъде, най - много до терасата да полея цветята.
    Иначе сутрин като стана нищо не си казвам , но вечер винаги гледам луната и седя на прозореца преди да заспя.Мисля , че това са по странните неща , които правя

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Ами всеки ден ям и то когато съм гладна,но в последно време се обособиха часове,в които огладнявам - 10-10:30 сутрин след като съм станала,14-14-30 - водя го обяд и 17-30-18 вечеря ,като се замисля си ми е вече като режим.Преди всеки ден скачах на въже в двора и правех упражнения,но от няколко дни спрях .Всеки ден чета нещо(някаква книга).Всеки ден седя на компа .Всеки ден се виждам с приятеля ми...Всеки ден се къпя(не с косата де).Всеки ден ми е скучно поне за 10 минути .Май вече искам да започнем училище поне ще има какво да правя.

Всеки ден задължително слушам музика, чета и гледам да не забравям да гледам Сем. Симпсън Голям фен съм им.
    Audio ergo sum

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Всеки ден задължително слушам музика, чета и гледам да не забравям да гледам Сем. Симпсън Голям фен съм им.
    Симпсъъъън ^__^ <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Амии сутрин като стана задължително се къпя,пия кафе и пуша . И вечер не мога да заспя,ако не пратя смс ( напоследък се отказах от тоя навик,амаа пак ще почна ;д)

Ами моя ден започва от 14:00 Ставам мия си лицето,зъбите и така нататак.Отивам в кухнята зимам си кисело мляко,ям.Сядам пред телевизора до към 18:00,излизам навън до 2:00 после на компютара до 3:00.Гледам 2 филма да към 5:00,5:30 и пак на компютара до към 7:00,7:30 после лягам до 14:00 и пак същото .

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    играя цс докат ми посинеят очите после спа 2 дена, после 2 дена не се прибирам в къщи

Мега фен Аватара на teenems
    спя
    ставам
    ям
    компютър
    ям
    тв
    музика
    навън
    вкъщи
    ям
    тв * рядкост*
    спя

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ставам рано,винаги с усмивка на лице....закусвам винаги или плод или мюсли,после спортувам час най-малко,взимам си 1 бързо душче,обядвам и или сядам да чета,или излизам някъде...вечер адължително гледам 1-2 филма на компа и към 12-1 лягам....и те така

Ами сега лятото скучая..
    ставам,измивам се,закусвам,преглеждам каналите на тв-то,след това на компютъра..по някое време пак ям ако огладнея..
    или излизам следобеда,или стоя в нас...
    може да взема да чета нещо
    те така.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Спя до 1. Като стана пускам компютъра, влизам в банята. В 13:30 си гледам сериала (седейки на компютъра), след това си гледам следващия и последния до 7. Почвам да се оправям, обличам, гримирам и до към 8 да съм готова и излизам някъде с приятели. Прибирам се, сядам на компютъра, може и някой филм на ужасите да си изтегля да гледам, зависи, седя до към 2 - 3, лягам, слушам музика на мп4, заспивам и после пак същото. Бахти скуката.

Ставам 6:30, излизам, към 10 се прибирам, уча puls.bg xD после Warcraft, ям, спя и така...
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Всеки ден чета и чистя. Вечер преди да заспя се моля, а след това си мисля за изминалия ден и за някакви предстоящи събития.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

6tom stana i se oprava sedam na kompa posle izlizam s priqteli posle pak na kompa slu6am muzika i posle pak navunka s priqteli

Емии.. няма нещо характерно за деня ми но попринцип ставам късно, пия си кафето на първия етаж .. после се качвам горе, оправям се и сядам малко на компа, а след това шпионирам съседите и после си гледам филмите, а вечерта излизам навън : )
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

емм ставам, закусвам, отивам на тренировки до обяд , къпя се, седам на компа и си гледам сериалите до 7 часа..след това излизам даже понякога не излизам и така цяла седмица..ТЪПО!!!
    I'd come for youu .. <3

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    винаги преди да легна целувам един мечо
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Аз имах предвид по-необичайните неща както потребителката преди моя коментар с целувката на мечката и слагането на чорапи след баня лятно време .. неща характерно САМО за вас..
    (явно не съм задала добре въпроса)
    Щастието на човека е в малките събития..!

Ми навик ми е сутрин още преди да съм станала да си отбелязвам деня на календара - хващам първото нещо за писане от нощното ми шкафче и начертавам едно X-че на датата. След това си изпивам едно витаминче, оправям си леглото, изключвам монитора, нахранвам рибките, взимам си душ, оправям се и после квото ми е на дневен ред.... сега като няма училище най-често сядам на компа . И вечер - ако не съм била на тренировка днес правя коремни преси, лицеви упори, разтягания и тн и тн, после си взимам душ, оправям се, пускам си филм или серия Всички Обичат Реймънд на компа, лягам си и докато я гледам заспивам... Ужасна рутина...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ммм често излизам на терасата да гледам луната вечер.Също преди да легна си пиша в тефтера нещо за утре да се подсетя,за да не го забравя и пиша и за днешния ден разни работи.Така ми е по-лесно да помня.Гледам тв без звук понякога .Също винаги нестройвам тв-то на 40минути преди да заспя.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Slivnica

.

Спя до 12... взимам си душ.. мия си заби .. чистя..седя на компа.. чета книга.. излизам.. прибирам се към 11 взимам си душ седя на компа и лягам
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

поне 15 минути се търкалям из леглото,после ставам,взимам душ,мия си зъбите и после-каквото ми се прави

Мега фен Аватара на Rofl4e
    приятеля ми ме буди (тва му е като закон ) всекии ден! Ставам мия се къпя се компа.. после се оправям .. излизам прибирам се (ако не спим в приятеля ми) и на компа .. и на другия ден пак същоото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си