Цитирай Първоначално написано от [B
a[N]D[i]T[k]a]
Цитирай Първоначално написано от amk933
Аз уча в американско училище 10 клас:
1. Английски (главен)
2. Алгебра 2 Разширена
3. Сравнителна Политика
4. Химия
5. Чужд език (Испански или Френски)
6. Физкултура
7. Избираем 1 ( Театър, Мултимедиа, Дизайн, Рисуване, Акадмична Литература)
8. Избираем 2 (^)

Но не се лъжете, че е лесно, защото си нямате на идея какво се вика учебник. Химията е 1200 страници, Политиката 700, Испанския и той 700, Алгебрата 900. Сами си правете изводите. Освен това си има извънкласни занимания, отбори и т.н. Един час е 65 минути, не блок - час. От сутринта до късния следобед се учи и в училище НЕ се пишат домашни.
алгебрата ти е 900 страници ама кажи ми че нямаш отговори добавени в учебника и че нямаш решени някои задачи и че нямаш спр много излишна информация!!!

btw такъв ми беше учебника по математика мин год.. ииии имаше МНОГО излишна информация не е 900 страници чист материал...
Има 50 страници отговори САМО на някои задачи. Другото си е чист материял и задачи за решаване. А при вас по време на математика и чужди езици на групи ли сте разделени? Щото при мен има 2 групи математика - Algebra II или Algebra II Extended, като второто е по-трудно. А по езиците имаме Испански 1, Испански 2 и Испански 3 с отделни учители, така че по-напредналите да не бавят. В Канада как е?

А и в Сайънс не правите ли много опити? Защото на нас 50% от времети са ни опити и практика и писане на Lab Reports.