- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ... ?
Аз съм момиче на 15 години.От скоро се кефя на едно момче , но не му го показвам.Държа се съвсем безразлично към него (да знам , че не трябва да се държа така) , но ми кажете какво да направя?С какви жестове да му покажа , че не ми е безразличен ? Той е на 17 години.Благодаря предварително.
Преместена от Punisherrr
Щом си го пуснала в категория "секс" - направи му свирка ! Не може да остане с лошо впечатление след това.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
За раздел Любов си.
Не е без значение в кой раздел пускаш темата,все пак те са си за определни неща.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
емии докажи му че не си безразлична в смисъл пиши му в skype излезте някой път и такаили му признай че имаш нещо към него
ддз
спри да се държиш безразлично
Ох,дразня се на такива глуповатички въпроси...не може ли да се сетиш сама...?! Не те обиждам,но може да помислиш сама... не е толкова сложно... защо ние трябва да ти даваме съвети за това как да покажеш на едно момче,че не ти е безразлично..сори ,но мнението ми и съвета ми към теб е да помислиш сама... и не ми казвай,че не можеш...Айде успех!
![]()
Да, извинявам се , че пуснах темата тук !!!
Натикай го в ъгъла и го хвани за топките-определено ще му направиш силно впечатление и няма да ти е безразличен.Първоначално написано от icecoffee
![]()
Покажи му, че го харесваш .. постарай се да те забележи ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кефиш му се, т'ва ли е най-новия израз?![]()
мхм...Първоначално написано от Hilary_
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от oasis
![]()
![]()
![]()
А, не знам, ритни го и после ми се усмихни мило и невинно? Така направи жената на първата среща.![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Да трябва да му го покажа , но как?Какво трябва да направя?
Излезте и поговорете... лесна работа![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Държа се безразлично еми недейправи му намеци,гледай го не те знам тфа трябва да ти идва от вътре по принцип.Ние неможем да ти кажем 1.Застани до него 2. погледни го 3 еди си кфо
![]()
апък ако незнаеш как да м у го покажеш направо отиди и му кажи,че изпитваш чувства към него и го покани да излезете
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от PurpleDream
тя осъзнава, че се държи безразлично и пита как да привлече вниманието му
иначе знае, че трябва да му покаже, че го харесва, но не знае как
излез с неговата компания и си говорете ... обаче не му го казвай по-скайп...
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
хах ми много интересно как да покажеш на някой, че го харесваш??Уж 15 годишните знаеха много ама явно не винаги е така а ??
Както и да е ...
Ами зависи от момчето ... но принципно намеците може и да свършат работа ако не е прекалено тъп ...
а вече ако не знаеш и какво са намеци ... смятай ...![]()
П.С. И в крайна сметка аз не разбирам защо си пуснала тая тема .. в смисъл сама казваш, че знаеш, че трябва да му покажеш, но в същото време не знае как ???Ако си мислиш, че някой от тук ще ти каже точна формула ... лъжеш се ...
![]()
Всеки подхожда п оразличен начин ... някои действат със заучени фрази .. други както им дойде... то не става по учебник и както вече споменах по-горе ... зависи от момчето какъв тип е ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми като за начало може да флиртуваш с него и ако и той не е безразличен към теб, ще предприеме нещо, това хипотетично де, има и момчета, които не правят 1-та крачка, изпариха се мъжете вече...
Оралната любов винаги възбужда най-силните чувства.Човека е много прав...Нямам какво повече да добавя въпреки че винаги имам..Първоначално написано от fenasf
примерно да се запознаеш с него за начало няма да е никак зле.Да се сбприятелите и оттам нататък вече ти да му показваш ,че не ти е безразличен..плюс това то винаги си личи като харесваш някой...![]()
а може би момчето не си пада по к*рви.Първоначално написано от fenasf
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
И аз имах такъв случай! Ами гледай го в очите ,усмихвай му се,ако имате общи приятели разпитай за него ,туко-виж му подхвърлили ,че го харесваш и ако и той има такива симпатий ще ти отвърне по някакъв начин ..ако нее значи не.Следи реакцийте му !
амии пускай му некви сладки погледи , усмихвай му се ии .. го заговори![]()