.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Защо? >.<

Мега фен
    Град
    <3

Защо? >.<

Защо не мога да се логна когато съм през Мозила във форума,а през explorer мога?.. По принцип си влизам през Мозила щото ми харесва повече,а за да влизам тук трябва да съм през шибания explorer >.< Преинсталирах мозилата и пак не става...всмис...цъкам да се логна и един вид ми презарежда само страницата...знаете ли дали това може да се оправи? ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

може да е нещо от настройките..или хубаво виж паролата дали е тази..защото примерно ако за друг сайт си със същия ник, но друга парола и тука може да ти изкарва същата парола като в другият сайт и за тва да не може да се логваш..на мен често ми се е случвало точно това...
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Мега фен
    Град
    <3
    Нее ^^
    Същата си ми е паролата..акаунта...абе всичко си правя квото трябва и като цъкна на вход и страницата просто презарежда...
    ако бърках нещо щеше да ми покаже че паролата или акаунта ми са грешни ^^
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Ех...ама така и не разбрах защоо не мога да влизам през мозила тук. ^_^
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на ameli
    мен си ме помни и не ми се налага да се логвам всеки път

в настройките на мозила потърси, не помня къде точно ... в началото и мен не ме пускаше в много сайтове, но го побърниках и се оправи

успех
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Аз имах същия проблем,писах на Алекс да ми смени паролата ако може,че пък пощата посочена в потребителското име не я ползвам.В началото си помислих,че съм си забравил паролата обаче проблема е бил в мозилата.Смених я и нея и сега влизам.Явно не само при мен е имало подобен проблем.Пробвай да я смениш (мозилата).Е тая- http://zamunda.net/details.php?id=51733&hit=1 би трябвало да ти свърши работа.

Опита ли да изтриеш бисквитките (cookies)?

За целта кликни на TOOLS > CLEAR RECENT HISTORY. Избери Everithing и натисни Clean now. Ако не стане ще го мислим.

Аз Експлорър не съм ползвал от... години

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Cookies. Позволи ги.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    запи6и си google chrome по як е
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Деинсталирай си Firefox-a.
    Дръпни си най-новата версия от firefox.com
    Инсталирай си новата версия без да пипаш никакви настройки.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мисля, че дори само да изтрие бисквитките (cookies) ще стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си