- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Еминем-белия крал на черната музика
За мен той е един ВЕЛИК рапър ..![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде..! ;pp
rap
breakdance
football
не всички негови песни ми харесват, новите с Риана са много добри, както и I'm not afraid, не следя цялостното му творчество
Първоначално написано от ri41
Новата с Т.I. All she wrote също пръскаааа. Иначе и за мен Еминем е най-добрият.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
^Задръж си ограничените коментари най-добре. Като се изказваш поне подкрепи тезата си с някоя друга дума, че съвсем смешно звучиш/изглеждаш.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
1-во е прехвален (чувал съм много по-добри от него , предимно рапъри от старата генерация)
2-ро той е бял (мисля че ако беше черен нямаше да е толкова известен .)
3-то се развали кат рапър (започна да прави песни с Риана)
Не мисля, че това че е бял е от чак толкова голямо значение. Факт е, че ако Дре не беше повярвал в подрастващия Маршал, ако не беше видял таланта му, и ако нямаше смелостта да "пожертва" кариерата си един вид заради бялото момче на рапа, много хора нямаше дори да са чували за Еминем. Факт е обаче и това, че Маршал просто си е най-добрия лирик! Наистина единици са хората, които умеят да боравят така с думите. Друг факт е, че той е до болка искрен в песните си, и именно това много му помага в кариерата, защото искреността е нещото, което привлича феновете /поне мен ;d/. Просто си казва тва което мисли, без значение на кого ще се хареса и на кого не. Доста често той не казва всичко направо, а човек трябва да вникне за да разбере същността на думите му. Тва са неща, които го правят наистина един от най-добрите в тоя бранш и изобщо не мисля, че е прехвален. Всичко си го е заслужил по един или друг начин.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Я замълчете всички!!! Големи критици сте се извъдили в тоя форум нещо![]()
Първоначално написано от gagamuga
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac