- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелство между срещуположни полове?
Естествено , че има таковаПовечето от най - добрите ми приятели са момчета..
![]()
Трудно е ама има.Има момичета дето като стоя с тях не искам да ги е..а.И не са грозни,просто усещането е друго ,не превличане
Рядко са случеите в които е наистина само приятелство.. Но с гей да...
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
имам много приятели момчета![]()
![]()
+
Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]
не знам още дали се получава приятелство... дистанцирам се от анкетата и според мен тва може само ако са роднини или нещо подобно
това за който го мързи ,да бе
Аз имам приятели момчета,които даже си имат гаджета,Никога не сме имало повече от приятелство
![]()
Има.. Но в повечето случаи или момичето или момчето се влюбва,а другият не му отвръща..Тогава става вече голям т*к и... от приятелство може да се превърне в омраза
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Какво си цензурирал?Първоначално написано от JoNsS
![]()
Audio ergo sum
По принцип първия вариант, за който повечето хора се сещат е объркана сексуалност от едната страна на приятелството (поне)![]()
Но реално погледнато, границата между приятелство и нещо повече е изключително тънкаЗащо ли? Защото и в приятелството и воденето на връзка си е вид.. връзка
И в двете има близост, разчита се един на друг ии още куп фактори.. Границата наистина е ужасно тънка
Но иначе според мен Е възможно и евала на тези, които успяват
![]()
ест 4е има![]()
![]()
аз примерно познавам една моя приятелка от мн години и си об6туваме приятелски- тя си има гадже ама сме си приятели кав е проблема
![]()
![]()
![]()
6то пък да няма приятелство
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
аз подкрепям това мнение.Е освен ако момичето или момчето не е хомосексуалист/каПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
когато се обърнеш и погледнеш назад,всичко излиза на яве,и разбираш дали наистина има хора до теб,на които знаеш,че можеш да разчиташ! Криси ти си един от тези хора!
Обичам те,защото винаги ме разбираш и подкрепяш!
Може да има.Знам го от личен опит :)
+1Първоначално написано от TooLostInU
![]()
Това, че ти не можеш да намериш свясно момче което да ти е само приятел без `задни мисли` не означава, че е невъзможно да съществува истинско приятелство между момче и момиче!Първоначално написано от mimchoy