.

Виж резултатите на анкетата: Може ли да съществува истинско приятелство между момче и момиче?

Гласували
119. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

92 77,31%
  • Не

27 22,69%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Естествено , че има такова Повечето от най - добрите ми приятели са момчета..

Трудно е ама има.Има момичета дето като стоя с тях не искам да ги е..а.И не са грозни,просто усещането е друго ,не превличане

Град
    Slivnica

..

Рядко са случеите в които е наистина само приятелство.. Но с гей да...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Re: Приятелство между срещуположни полове?

имам много приятели момчета +
    Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]

Град
    из източната част
    не знам още дали се получава приятелство... дистанцирам се от анкетата и според мен тва може само ако са роднини или нещо подобно
    това за който го мързи ,да бе

Супер фен Аватара на cookie_master
    Аз имам приятели момчета,които даже си имат гаджета ,Никога не сме имало повече от приятелство

разбирасе че може.

Има.. Но в повечето случаи или момичето или момчето се влюбва,а другият не му отвръща..Тогава става вече голям т*к и... от приятелство може да се превърне в омраза
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

Цитирай Първоначално написано от JoNsS
    Има.. Но в повечето случаи или момичето или момчето се влюбва,а другият не му отвръща..Тогава става вече голям т*к и... от приятелство може да се превърне в омраза
    Какво си цензурирал?
    Audio ergo sum

По принцип първия вариант, за който повечето хора се сещат е объркана сексуалност от едната страна на приятелството (поне)
    Но реално погледнато, границата между приятелство и нещо повече е изключително тънка Защо ли? Защото и в приятелството и воденето на връзка си е вид.. връзка И в двете има близост, разчита се един на друг ии още куп фактори.. Границата наистина е ужасно тънка Но иначе според мен Е възможно и евала на тези, които успяват

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    ест 4е има аз примерно познавам една моя приятелка от мн години и си об6туваме приятелски- тя си има гадже ама сме си приятели кав е проблема 6то пък да няма приятелство
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Трудно става без да има някакви задни мисли
    аз подкрепям това мнение.Е освен ако момичето или момчето не е хомосексуалист/ка
    когато се обърнеш и погледнеш назад,всичко излиза на яве,и разбираш дали наистина има хора до теб,на които знаеш,че можеш да разчиташ! Криси ти си един от тези хора!
    Обичам те,защото винаги ме разбираш и подкрепяш!

Може да има.Знам го от личен опит :)

Цитирай Първоначално написано от TooLostInU
    Твърдо МОЖЕ да има
    +1

Цитирай Първоначално написано от mimchoy
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Трудно става без да има някакви задни мисли
    аз подкрепям това мнение.Е освен ако момичето или момчето не е хомосексуалист/ка
    Това, че ти не можеш да намериш свясно момче което да ти е само приятел без `задни мисли` не означава, че е невъзможно да съществува истинско приятелство между момче и момиче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си