.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на storex
    Давам ти реален пример от учебника по медицинска етика, накратко:
    Двама съпрузи след 7 годишен брак отиват при лекар притеснени, че жената не може да забременее. Лекарят преглежда жената и казва: - Вие подигравате ли ми се, жената има девствена ципа.
    Съпрузите са от родопско малко селце, прегледът е извършен в Смолян. Представете си и двамата са чакали детето да го направи щъркела - а какъв е коефициента и двамата да не са чували за секс? Това не е ебавка, пак повтарям, реален случай, описан в учебника Очаквам коментари :П

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Двама съпрузи след 7 годишен брак отиват при лекар притеснени, че жената не може да забременее. Лекарят преглежда жената и казва: - Вие подигравате ли ми се, жената има девствена ципа.
    Съпрузите са от родопско малко селце, прегледът е извършен в Смолян. Представете си и двамата са чакали детето да го направи щъркела - а какъв е коефициента и двамата да не са чували за секс? Това не е ебавка, пак повтарям, реален случай, описан в учебника Очаквам коментари :П
    Ами.. струва ми се невъзможно просто.

Re: секс след брака?

Цитирай Първоначално написано от freziq
    в днешно време има ли някой, който да изчаква със секса след брака?
    то хората вече не се женят, какво да говорим за секса
    но все пак?
    Няма такова нещо Кой ще ти чака до 18-19-20-21 години :P

Град
    Roma, Italia
    Какъв секс след брака?
    Сексът се почва от 12-годищна възраст... бракът се превръща в отживелица...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Асеновград, България
    Почти няма такива в ДНЕШНО ВРЕМЕ (2009 г. - 21 в.)!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Имам няколко познати, които изчакаха със секса докато не сключиха брак, но според мен е нещо глупаво. Секса е част от любовта и е важно двама човека да си паснат в леглото, а това няма как да го разберат, ако не правят секс

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Едва ли има много в днешно време, които чакат до брака...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Има

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Това главно зависи от религията, която изповядваш и колко спазваш нещата, в които вярваш.

Но все пак представете си следната ситуация. Мъж и жена и двамата запазени за брака. По-някаква невероятна случайност мъжа се оказва с тънък и не достатъчно дълъг инструмент и не може да задоволи 5 цоловата си половинка ( напълно случайно ) Тогава какво правим? Все едно хвърляш кремвирш в шахта. Нито жената ще усеща нещо заради прекалено малкия размер, нито мъжа ще достига до оргазъм, защото ще си го търка само в едната половина на ямата.

Другия случай е толкова много да си загорял, но въпреки това да искаш да се пазиш до брака. Жениш се 2 седмици след като си се запознал с "жената на живота ти" (която в повечето случаи е 1-2рото момиче, с което си имал физически контакт) и толкова завладян от мисълта за първия ти път да не обърнеш внимание на палатката, която тя умело укрива под поличката й. И след като драснеш подписа скачаш в кенефите на ресторанта, в който току що си се оженил да любиш страстно "жената на мечтите ти". Но след като сваляш гащичките й живота ти преминава на лента и разбираш, че жената, в която толкова много си влюбен се казва Гошо и е главен танцьор в бар "Калигула".

Сами взимайте решението, но моето лично мнение е, че преди брака трябва да си живял..живял.. докато не ти писне от живот, защото ако избързаш с брака пубертета рано или късно ще те настигне и тогава следва развод.

В цяла София може да намерите 1 или максимум 2-ма които да се пазят за след брака!

Аз мисля че трябва да го направиш с човек когото обичаш.. без значение дали преди и след брака

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Монахини... ама само докато спите ...
    Абе убунту те и докато спат са мръсници в грешка си само гли пичове сануват П.С Убунту е най-големия спамер в тоя форум ама с някой мнения рулира
    ... и двамцата сте в грешка

Батии (ubuntu) не знаеш какво правя докато спя така, че не можеш да си сигурен? И съм монахиня до доказване на противното ...

А за другия момък (addiced) и ти не можеш да си сигурен какво сънуваме нали ??

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Батии (ubuntu) не знаеш какво правя докато спя така, че не можеш да си сигурен? И съм монахиня до доказване на противното ...
    Много добре знам .. нали знаеш за приятелството ми със звездите .... :P
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Посочи автор, издателство, година на издаване и автори.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Глупаво е. Сексът е необходим на тялото както храната и водата.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Няма такива хора, а и не е добре да се изчаква, щото ако не си паснат после кво? Секса е важно нещо за една връзка (особено брачна)
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Какъв секс след брака?
    Сексът се почва от 12-годишна възраст... бракът се превръща в отживелица...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

eeee ima az poznavam ........amaaaaa samo edna poznavam tq e na 30 i nego e praila napraooooo ujas
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Няма такива хора, а и не е добре да се изчаква, щото ако не си паснат после кво? Секса е важно нещо за една връзка (особено брачна)
    Точно така.
    Смущава ме факта, че говорим за брак. Днешните времена са такива, че той спада към графата "излишни неприятности".
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си