- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра?
E,кажете.
Да.
Но повтори ли се...категорично не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не, макар че на мен са ми прощавали...явно не съм толкова силна![]()
НЕ! Категорично НЕ!
Я ша я депортирам у Турция, ако ми напрай такъв номер, не я е срам! Храни ме! Пере ме! Плаща ми наема! И най-накрая да ми изневери! Срамота!!!![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Ше и простим след като и нацепим тиквата...
Не ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз преди казвах не,докато не ми се случи....простих му и не се повтори![]()
НЕ.
Такъв ми е принципът - Веднъж направи ли го, ще го направи пак. А ако случайно простя, то винаги ще си имам едно на ум.
Много е относително - според ситуацията. Но все пак имайте предвид - човешко е да се греши, божествено е да се прощава. (когато се прецени, че няма да се повтори)
Че е предателство, така е. НО в някои случаи акълът идва след грешката. Всеки заслужава втори шанс - друг е въпросът, кой ще се възползва да оправи нещата.![]()
Никога не можеш да си сигурен.
Съмнявам се,че ще мога да го преглътна..Зависи от многонеща ,трябва да обичам много..А и като ззнам каква съм горделива,абеее всеки си намира майстораа,така че...Може и да има такъв щастливец,ноо света ще му се стори тесен,а на нея да не говорим![]()
![]()
![]()
Направо,ще изперкамммм :Д
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Бих простила изневяра и с това "бих" не казвам във всеки случай, а според ситуацията, според изневярата, според това колко сме близки, според това с кой, според това как, кога, защо и т.н. Има много фактори, които могат да повлияят на решението ми.
Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от ShtrudeL
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
да.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
случи ми се да ми изневерят, не му простих, исках да му простя, но естествено той почна да ме нарежда и да ме обвинява че аз съм тази която съм му изневерявала, затова просто го разкарах и никога няма да му простя
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
Няма начин чист абсурд е да простя изневяра казал съм ако трябва сам от мъка ще умра но изневяра не прощавам слава богу до ся не са ми изневерявали иначе...![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
КАТЕГОРИЧНО НЕ!![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ако наистина съжалява и ми го докаже,да..