- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра?
Едва ли...
Според мен...щом е имало 1ви път...ще има и 2ри...![]()
![]()
Но никога не можем да сме сигурни...Много зависи от обстоятелствата....от човека...от ситуацията...има много фактори....
Зависи от много неща...но бих простила и съм прощавала, но когато е за първи път..за втори и дума да не става.
Забранявам си да раздавам вече себе си !
Забранявам си да повтарям грешки правeни !
За един и за друг променяш се,
на един и на друг раздаваш се напразно.
И аз в началото си мислех,че няма да простя обаче след като се случи простих.Простих хиляда пъти,защото не съм толкова силна да се откажа ....
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не..!![]()
Не ми се е налагало до сега,но все си мисля,че бих могла да простя подобно нещо.
не !!! щом веднъж е посмял да си играе с чувствата ми ще го направи и втори път .. значи една не му стига за да търси ласките на втора![]()
![]()
.. накратко не
![]()
![]()
![]()
Никога !!!![]()
Зависи от самата изневяра сега ако ходи с мен и още 5 извинявай ама няма да простя няма начин как да стане просто...
Първоначално написано от ShtrudeL
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ако го обичам-никога..виж,ако не ми пука-се тая..![]()
Да не съм луда! Дори да го обичам никога няма да му простя.![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
най-вероятно не...
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
По темата: Не, и никога не съм прощавал, както и няма да го сторя! Ако трябва брак и деца, къща с кола оставям заради изневяра.Първоначално написано от Andromeo
Втория шанс... грешка! Някой дава ли ти шанс да се родиш пак и да изживееш втори живот? А да се подмладиш? Да си дете? Щом природата не ти дава втори шанс, ти с какво право ще даваш! Който греши - той си плаща!
не!!!!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Xitap, наистина ли си вярваш, че ще оставиш децата си при такава ситуация?
Иначе на този етап не мисля, че бих простила. Пък дори само целувка да е.
Ако изневярата е била само чрез целувки бих му простила веднъж,защото няма безгрешни хора,но ако е правил секс с друго момиче - НИКОГА!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бих простила,да, но си познавам човека. По-скоро аз ще му изневеря отколкото той на мен.(шегувам се)
е когато и аз го правя ми е малко гузно да не му ха-ха-ха-ха ама примерно 2 седмици няма да му вдигам ще се правя на дулбоко обидена и ще го накарам, да ми се докаже малко за да се върна пак при него....ама няма как без изневери поне аз не мога![]()
еми не ми се е слу4вало но мисля 4е не или ако е да мога да простя но не и да забравя пък и не с езнае дали няма да се повтори
Абсолютно и категорично не.
Втори шанс не давам никому за нищо, въпреки че аз самата не съм безгрешна. Просто вярвам, че... винаги има един момент, в който си казваш: "Мога да устоя или да се предам. Това е границата!" Не знам точно кога е при всеки, но съм сигурна, че има такъв момент.
The only truth they can accept is their own.
Ако не може да задоволиш достатъчно сексуално или страстно партньора си, недостатъкът е в теб самият. Затова бих простил, ако е единичен случай. Бил съм и в 2те ситуации, и продължавам да мисля така. Пък и ако обичаш някого, би му простил почти всичко.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101