- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра?
НЕ!ПРОЩАВАЛ СЪМ И ПОСЛЕДВА 2-РА.ТАКА ЧЕ ИЗНЕВЕРИ ЛИ 1 ПЪТ,КАКТО СЕ КАЗВА У ЛЕВОООО!
Първоначално написано от Amateur
ДОБРЕ А ЩО ПИШЕШ С КАПС?НЕ СЪМ КИОРАВ! (ТОВА ГО НАПИСАХ С SHIFT А НЕ С CAPS ПРОСТО ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА)
ПП.СОРИ НЕЩО СЕ РАЗЛИГАВИХ
Незнам, не съм попадал в такава ситуация, че да преценя. Сигурно бих простил, зависи каква е ситуацията..![]()
Не ... имам си вярвания за любовта ..ако не иска да е повече с мене по-добре да скъсаме и тогава да ходи с която си иска ..отколкото да иска и мене и некфа друга и да ми казва че ме обичал ... не мога да го преглътна..едно че ще съм наранена ..друго че сигурно ще го намрая![]()
Еми зависи ако в мен е причината примерно не и обръщам достатъчно внимание и тя е потърсила утеха в друг.. бих и простил и да не повторя грешката си .. Ноо ако аз се държа супер с нея и тя не го цени и се занимава с друг не бих и простил просто![]()
Човек прощава до толкова,колкото обича ..
Аз бих простила
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Също съм на принципа, че щом е станало веднъж, ще стане и втори път.Мм доста трудно ще простя, но все пак мисля, че ще го направя.И задължително ще си имам едно на ум.
Big or small, lies are lies!
Да.
Повтори ли се пак да.
Дори и с чувства да е пак да.
Въпросът е винаги да има чувства и към мен.
Зависи от много неща, но попринцип съм склонна да простя, колкото и да ми е трудно, но повтори ли се втори път.. не бих простила
Amateur е мн прав, веднъж случи ли се, пак ще се повтори и според мен няма смисъл да си тровиш нервите в периода до 2-рата изневяра, защото това всеки го знае, че ще се повтори /макар и на подсъзнателно ниво/
И какво като се повтори?Първоначално написано от therichbitch
не.
при каквито и обстоятелства да се е случило-НЕ.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()