.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас

Секс на плажа..?

Секс на плажа. Това е едно от най-естествените занимания в летните горещини.

Но подобни удоволствия понякога струват доста скъпо.

Ако в Румъния например ви хванат в неудобна поза на обществен плаж, може да получите до седем години затвор.

Доста по-леко ще се разминете в Хърватска. Там за подобни прегрешения ви чакат до 30 дни затвор.

Най-скъпо обаче излиза сексът по плажовете в Майорка.

На този испански курорт, ако някой след нощни разпивки и оргии се оттегли в ранните зори с момиче на плажа, може много скоро да изтрезнее.

За подобно удоволствие полицията определя глоба от 75 000 евро.

Така че, ако сте сред тези хора, които се вдъхновяват от плажа, давайте го по-внимателно и далеч от места, където може да попаднете под строгите удари на местните закони.

Защото горещите страсти бързичко могат да ви отведат на доста хладни места.

Прочетох тази статийка и се зачудих дали в България има глоби за подобно нещо ?

Град
    Шумен
    не мисля . . аз когато бях на море имаше хора които спат по плажа , а ние ходихме на нощно къпане . . вобще свободна държава сме.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    МеЛмАк
    никога не съм са замислял,че може да има глоба за секс на плажа ...и все пак в българия ма съмнява да има
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Град
    Бургас
    Ами да.. то тук ако убиеш някого може да ти се размине.. какво остава за една проста глоба за секс на плажа.. ; )

"Секс он дъ бийч"
    Питие
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Бургас
    реално няма закон, който да ти забранява секс на плажа, НО по бг плажовете има типове, които глобяват чужденците за това, че правят секс на плажа ...
    а има и младежи,които взимат униформите на бащите си и се представят на полицай казват, че доста печелят
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Едва ли има такива наказания тук

Мега фен
    Град
    Utopia..
    този, който е писал статията е тотален некадърник
    явно за него да лежиш 7 години в затвор е по-приятно от това да платиш 75000 евро

По-скоро ще те оръсят с псувни мъжете по плажа и майките с деца ще ти четат лекции, отколкото да дойде някой да те глоби.

Еми тези от вас които търсят екстремен начин за правене на секс .. може да пробват по плажовете на Майорка

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Плющете се по българското черноморие хора

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Ами да.. то тук ако убиеш някого може да ти се размине.. какво остава за една проста глоба за секс на плажа.. ; )
    И аз съм на това мнение, изцяло!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Ами на мен ми писаха акт за секс на плажа... в акта се упоменава член, който се отнася за непристойно поведение (нещо такова) и предвижда наказание глоба от 50 до 500 лева. Това се налага и на воайорите и на чичковците с халатите и по паца отдолу. Писаха ми 50 лева и продължиха после и на други писаха. Това преди 5 години.

Град
    ВаРнАаАа
    Ами.. преди 1-2 години бях ходила на един по-отдалечен плаж. Мина време и започваме да се оттегляме към колата, а в този момент аз забелязах двама как се тръшкат в една палатка Още помня позата.. Като ще ползват палатка, да не я бяха оставяли да зее..

Re: Секс на плажа..?

Секс на плажа. Това е едно от най-естествените занимания в летните горещини.

Но подобни удоволствия понякога струват доста скъпо.

Ако в Румъния например ви хванат в неудобна поза на обществен плаж, може да получите до седем години затвор.

Доста по-леко ще се разминете в Хърватска. Там за подобни прегрешения ви чакат до 30 дни затвор.

Най-скъпо обаче излиза сексът по плажовете в Майорка.

На този испански курорт, ако някой след нощни разпивки и оргии се оттегли в ранните зори с момиче на плажа, може много скоро да изтрезнее.

За подобно удоволствие полицията определя глоба от 75 000 евро.

Така че, ако сте сред тези хора, които се вдъхновяват от плажа, давайте го по-внимателно и далеч от места, където може да попаднете под строгите удари на местните закони.

Защото горещите страсти бързичко могат да ви отведат на доста хладни места.

Прочетох тази статийка и се зачудих дали в България има глоби за подобно нещо ?
    Няма... Може да заемаш мястото си на плажа

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    И аз съм на това мнение, изцяло!

Голям фен
    закон в бг едва ли... идеята за секс на плажа е супер секси и много примамлива, но никой не се замисля за здравословните проблеми след това

Супер фен Аватара на vampirekiss
    В нашата мила родина за секс на плажа няма как да те глобят.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Бургас
    Не могат да те глобят за това, което показва, че политиците ни са или романтици или безделници.. по-скоро второто.. ; )

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    "Секс он дъ бийч"
    Питие
    Има и такава песен

Определено няма

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Боже тука да те глобят в тая анархия невярвам това да стане те за какви по сериозни работи не ги глобяват за секс на плажа ще те глобя.

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Колкото до законите и правилата има такава точка, а секса на плажа влиза в нея и глобата е наистина от 50 до 500 лв. , но аз не вярвам някой в БГ да го зачита. Е ако някоя кука ви види и завиди, винаги може да се заяде
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    По-скоро ще те оръсят с псувни мъжете по плажа и майките с деца ще ти четат лекции, отколкото да дойде някой да те глоби.
    +1
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Значи секс на плажа, ако е през деня трябва да е някой безлюден плаж, ако е вечерта, носете си одеяло, че кибици бол, пък и бризът от морето хич не е безопасен и като нищо след 2 дена да сте и двамата с грип. А и още нещо, по добре шезлонг, отколкото на пясъка, щото както е мокър, ако го допреш до пясъка без да искаш, да полепне пясък, после като го вкараш, момичето ще изреве на умряло като убодена мечка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си