- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете
Имам един проблем и много искам да поговоря с някого. Аз съм на 19 години и имах приятел, с когото бяхме заедно 7 месеца. Запознахме се в един сайт за запознанства, от един град сме, а той отдавна искал да се запознае с мен и когато ме видял ми писа. Писахме си около 2 седмици, излязохме 3 пъти, като на третата среща тръгнахме. Чувствах се страхотно с него, а и най-после имах на кого да се доверя. Вече няколко пъти бях наранявана от момче, дали заради друго момиче или заради нещо друго, но страшно много страдах, а най-дългата ми връзка дотогава беше 3 месеца. Но когато се запознах с това момче, аз се почуствах добре и сигурна.
И така ходихме 7 месеца, прекарвахме си страхотно заедно, разбирахме се, карахме се разбира се, но рядко и след дълги разговори се помирявахме. Това ме привлече най-много в него, че можехме да си говорим нормално, като зрели хора, без кавги и да се изясняваме.
Преди време обаче усетих, че той е твърде напрегнат. Говорихме за това и се изяснихме, че е нервен заради работата. Беше му трудно да намери нещо само за сезона, а и нямаше работа, той много искаше сам да си изкара парички и смяташе да ми направи изненада, но просто му трябваха средства. И ето че един ден идва в къщи и ми съобщава, че иска да се разделим. Бях щастлива че все пак дойде и ми го каза в очите, а не като предишните момчета, да ме зареже без думичка да каже. Но от друга страна се почувствах много зле. Аз ужасно много се привързах към този човек, смея да твърдя дори, че го обикнах и не мога да си представя, да сме разделени. И двамата много плакахме, той ми каза, че не може да ме обикне толкова силно, колкото аз него и че може би сме твърде различни един за друг. Знаех че това не е оправдание и че не е вярно. Аз знам че той също ме обича, сигурна съм също че не е заради друго момиче и той се закле, че не би постъпил така: да ми изневери. Същата вечер пожелах да се видим и отново да поговорим. След дълъг разговор, той най-накрая сподели, че се страхува да ми се отдаде напълно, че се страхува да ме обикне. Знам че предишната му приятелка го е наранила много силно, а той я е обичал, така както аз обичам него сега. Но точно тази рана му пречи да ми се довери. Каза ми че съжалява за това че не ме е срещнал по-рано и че много ме цени като човек, пожела да си останем само приятели, а аз му отвърнах, че ще имам необходимото търпение и ще направя всичко възможно той да ми повярва и се надявам като приятелка да ми се довери напълно. При тези ми думи той се разплака още повече и каза че наистина не иска да ме загуби.
И сега сме на това положение. Само приятели. Но мен ужасно ме боли и искам да си го върна, наистина не бих желала да го загубя. Знам че той изпитва същото, но моля ви кажете ми как да си го върна? Как да го убедя да ми се довери, да му докажа че наистина го обичам? Как отново да заздравя връзката ни?
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
дай му време да превъзмогне старата болка и да се почуства по добре... да може, да е сигурен в теб... не го насилвай просто му дай време и аз бих се почуствала ацки гадно ако стане така, даже съм се опитвала от болка по любим човек да го накарам да бъдем просто приятели, защото е далече, а той ми каза че неможе да ми бъде просто приятел... знам че боли но един път като те наранят се едно остава дупка и с който, и да си някак се опитваш да не повториш същата грешка, а в същото време нараняваш др. като се държиж резервирано или просто се отдръпваш... ако наистина както казваш ти той те обича, би ти повярвал и нищо от този сорт не би го спряло да те обича... може просто да е объркан и да не знае какво иска вмомента... времето ще си покаже....![]()
п.п: много красива история...само да не беше свършила така...
![]()
Бааахти лиглйото честнооооо то тия от по младото поколение има ли някой дето да има нещо мъжко в себе си е хахах.Ся според тая логика заради тва че бившата прецака 2-те години в които бяхме заедно аз ся трябва да прая крива моето baby![]()
![]()
Много тъпо мислене мноого
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Съжалявам, че ще го кажа, защото не е много укоражаващо, но смятам, че той не изпитва чувствата, които си внушаваш към теб. Ако някой обича, и то след 7 месечна връзка, той няма как да се раздели с другия от страх, любовта те окрилява, прави те по-смел, не те плаши, не те отблъсква. Щом след 7 месеца е взел решение да се разделите, значи наистина така го усеща. Бъди до него е моя съвет.
Бъди до него и продължи да му показваш колко силни са чувствата ти към него... скоро ще се осъзнае! Всичко това ми звучи просто като период!![]()
Бъди заедно с него във всичко,бъди приятелката която е нямал никога и никога няма да има,разбирай го колкото и да ти е трудно,но не бъди прекалено натрапчива и досадна.
С времето всичко ще се подреди![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Когато усетиш истинската любов и накрая те смажат ще разбереш, че момчето не е лигльо, освен ако не искаш и себе си да наречеш така.Първоначално написано от Faces
![]()
Ами като за начало не можеш да си сигурна, че наистина те обича толкова много (извинявай, че го казвам така), но в крайна сметка никой не знае какво му е на другия в главата ... и какво чувства!!![]()
И все пак ... не го изоставяй покажи му с действия, че наистина държиш на него, че го обичаш, че може да ти има доверие, че няма да го нараниш ... дано да оцени това и да се осъзнае!!! Всичко е преодолимо стига да има желание и от двете страни ... успех!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
++Първоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
Ае авер мислиш че за цели 2 год. с въпросното момиче не съм я усетил е ? Кво като си смазан трябва да се държиш като леке ли и да драматизираш 100 години.Аууу тя ме нарани аууу нямам вяра вече ае стига излишни драми 50% от гадното като някой те зареже си го прави сам човек.Не е единствената щом не е с мен кратко и ясно за това какъв е смисъла да се отказвам и да стоя да се тръшкам за няква грешка ? Ама не много по лесно е седнеш и да цивриш отколкото да проявиш характер да се изправиш изтърсиш и да продължиш с вдигната глава тъй че бивши я и си е точно путйо иска ли да скъсат пък ще циври ае бегай ве женчо такива неорентирани индивиди срамят думата мъжПървоначално написано от AceXe
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Що пък да срами мъжетеИма ли нещо лошо в това че е по-чувствителен
![]()
Не мисля, че това, че обичаш някого те прави срам за мъжете...
Трябва да имаш търпение и с времето ще спечелиш доверието му
Както казаха и по нагор дай му време той има нужда от него,не насилвай нещата явно много болка е изживял с бившата си приятелка ...така че бъди сега до него в трудния момент подкрепяй го и нещата ще станат от самосебе си![]()
Напротив според мен и той я обича толкова колкото и тя него,защото не вярвам че инъче е щял да плаче...Според мен и той е толкова влюбен,но просто го е страх да не бъде наранен,иглежда наистина още много го боли от последната му връзка и не иска да изпита пак това,понякога страха от болката надделява над другите чувства...моя съвет също е да останеш до него като приятелка,за да може да разбере,че може да ти вярва,чакай колкото можеш повече и накрая може би пак ще се съберете,продължавай да му показваш,че го обичаш и че няма да постъпиш като бившата му... УспехПървоначално написано от Nadelina
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
[/quote]Напротив според мен и той я обича толкова колкото и тя него,защото не вярвам че инъче е щял да плаче..[/quote]
Имах приятел, който се разплака, когато се разделяше с мен. Аз не плачех, а той плачеше. Беше поради същата причина - не искаше да страда, заради предишната си връзка, мислеше си, че няма да се получи, защото всички сме еднакви - сякаш все нещо ни разделя, още го болеше и т.н., ама си личеше, че ме иска. В крайна сметка, никога повече не се събрахме. Ако ме е обичал, нямаше да предприеме този край, защото след разделята, то не бяха писма, не бяха обаждания, не бяха разговори и т.н. - никога не ми е отказвам да се видим, да обсъдим уж, да говорим, доказвания, че не съм като предишната... Без резултат.
ок,но това не означава,че и в този случай ще стане така,както момичетата винаги мърморим,че ни слагат под общ знаменател,ти сега правиш почти същото,това че твоя приятел е постъпил така,това не означава,че и това момче ще постъпи по същия начин
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
^Аз не казвам, че 100% така ще постъпи, аз казвам, че така мисля. Ти успорваш мнението ми.
постъпва супер тъпо! бяга, за да не страда, ала сега нима не страда и сега, като къса с момиче, към което толкова се е привързал, заради нещо станало преди? той се самонаказва за грешката на предишното момиче. и от къв зор? я вземи го питай товабъди до него все пак, би трябвало да се осъзнае.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Много ви благодаря на всички, толкова сте мили и наистина сега се чувствам доста по-добре, като знам че не само аз смятам че е правилно да съм до него, дори само като приятелка, засега. Искрени благодарности![]()
![]()
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
милия чувствителен гей![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.