- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вегетарианството ..
На 14 , 164 и 38 килаПървоначално написано от LittleFashionista
.
Тези деца ще се самоубият.Не ми е ясно само къде са в момента родителите й.Как може да гледат как едно дете се самоунищожава от капризи и да не правят нищо.С цялото си уважение , братовчедка ми е на 11 години и тежи 45 килограма , не е дебело детето високичка е и са и много добре килограмите.Не искам да си представям как би изглеждало 3 години по - голямо дете с 7 килограма по - слабо.Това не е човешко разсъждаване , а детска прищявка.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
точно пък за едно подрастващо дете е вредно да се лишава от месо и млечни продукти заради прищевкиПървоначално написано от LittleFashionista
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами да прикривам се точно така е . и аз незнам защо .. не просто ми е интересно мнението ви . тая седмица се срещнах с доста интересни хора от които повечето бяха вегетарианци и се замислих какъв процент от обществото г/д е с такъв режим и мислене . относно родителите ми аз нямам баща а на майка ми й е доста трудно да се бори с мен .. тъй като тя е минала по същия път преди 20 години просто знае как се чувствам и не иска да ме кара да се чувствам като луда просто като почне да ме влачи по някви клиники и прочие иначе в момента отново започвам да ходя на психиатър и т.н. шот просто виждам че се стремя да свалям още и още .. не искам да ме съжалява някой или нещо от сорта просто темата ми беше за или против вегетарианството нищо повече
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Аз не мога да се откажа от месото.
Но не се ползва в двата вида кола..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А на мен ми се повдига само от рибата и морските дарове.Първоначално написано от AutumnTears
По темата - ПРОТИВ ВЕГАНСТВОТО ,а месо само пилешко и пуешко ям.
Аз също не ям месо, просто не го обичам. Иначе нямам нищо против него. Що се отнася до млечните продукти, обичам ги много и присъстват постоянно в менюто ми.![]()
Аз съм против.Жив тормоз над организма.Ям всякакъв вид месо,коiто ми е по вкуса и не смятам да ограничавам организма си от нужните вещества и съм отгледана с месо и то е част от мен и по-скоро бих се разболяла от липса на месо отколкото от липса на зеленчуци.
Блалалал, луди хора
Ако не се яде месо, сиренеее, топено сирене, жълто сиренее, всякакво сиренееее, мляко от време на време, айряни по-често, ако не си намажеш една филийка с маргарин някоя сутрин, че ти за какво живееш?!
колкото и да ми е жал за животните, аз без месо не мога, направо падам ако не съм замезила нещо![]()
^ абсолютно![]()
глупаво е особено в пубертета имаш нужда от всякаква храна все пак човек расте няма смисъл от ограничения
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Жал ми е за животинките, но това е кръговратът в приподата. Като спортист мога да кажа, че това си е пълна глупост с вегетарианството. Огранизъмът на човека се нуждае от месо, белтък, енергия.
Running is my drug and I am overdosed ..
Повечето тука говорите на изуст,да си вегетарианец не означава едва ли не да гладуваш.Аз не съм такава,не вярвам и да стана.Наистина ми е жал за животинките,ама много ми се яде...Но и без това ям само пилешко и риба,от другото ми се гади,нe че бих яла заешко,еленско и подобни,то си е грехота.Ама кокошките освен за ядене за друго не стават...
Против... Съквартиранката ми отрови живота... Не можех да ям на спокойствие в стаята.Пък имаше едно тържество. И казаха да сложим месото в нейния хладилник... Такъв скандал отнесох после аз.... Тя не, че обича животните.Не, че й е жал като види месо.Просто ме тормозеше с "вегитарианството си". Отрови ми живота.Не можех да си седя в стаята,ужасен човек беше.Енергиен вампир ,ако щете. Вече чуя ли за вегитарианец, бягам на далече.
Иначе си има хора, които просто не обичат месо.Познавам и такива.
На мен лично ми е жал за животинките, но вече не го мисля много. Консумирането с мярка не вреди
Но пък да не ядеш сирене ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Тва е свещенна простория бе хора,като не ядете месо,от каде ще си набавите необходимите за организма вещества и витамини!![]()
Горд Варненец!
Четеш ми мислите !!!Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
На съквартирантката ти нещо и хлопа май май.Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Аз съм лакто-ово-вегетарианка от 2-3 години ,но месоядните не ми пречат. В хладилника ми има основно месо. Винаги ,когато имам гости за вечеря готвя нещо с месо ... Трябва да има разбирателство и търпимост. :P
А на мен пък не ми е жал за "животинките". Хранителна верига му се вика.
Не бих издържала без месо дори и 2 дена.
В разни манджички, скари, супи или порции имам строго определени предпочитания, докато при саламите и суджуците, съм безпристрастна. Кой знае що Шаровци и Маци съм изяла на сандвичи.![]()
еми аз не ям месо, по простата причина че не ми харесва. От малка не го обичам, а вече от половин година насам съм го спряла напълно. Просто самия му вкус ми е гаден, иначе си ям мляко, яйца, сирене и такива работи. Не знам, месото просто не ми е от любимата храна.
Fuck you You fucking Fuckers