- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- започва да ме боли корема...
Здравейте, имам един проблем, който не мога изобщо да си обясня от какво се получава и какво да направя, за да го отстраня...
От една-две седмици, докато правя секс със приятеля си, започва да ме боли корема ... преди беше съвсем лека, поносима болка малко над яйчниците и минаваше веднага след прекратяването на акта ... но последния път страшно много ме заболя и не ми мина около 5-10мин след това....плс помогнете ако някой знае от кво се получава така и как да го предотвратя....на 16г.
lilalvo e nebeto, lilavi sa zvezdite!
obi4am te beb40 :*
Иди на гинеколог.
Има нещо.
личен опит
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами найстина най-добре отиди на доктор
мерси за съветите още утре ще си запиша час![]()
lilalvo e nebeto, lilavi sa zvezdite!
obi4am te beb40 :*
Alloces
Официално си предупреден за последващи санкции.
Справка:
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
-=-=-
По темата - и аз от лични опити на момичета ти казвам, че си за гинеколог.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Тва е най-правилния начин .. първо консултация с гинеколога и след това правиш квото той ти е казал![]()
Като имаш лек проблем - ТийнПроблем. Като имаш по-сериозен проблем - гинеколог!
Наистина най-добре си отиди на лекар. Само искам да споделя, че когато имах възпаление на тънките черва и мен така ме болеше... тъй че може и да не е генекологичен проблем.
+1 само че напоследък гледам че повечето сериозно и несериозни проблеми се изказват тук.... вместо да се потърси компетентна помощПървоначално написано от AceXe
по темата : отивай на лекар и дано да не е нещо сериозно![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Някои се срамуват от гинеколозите .. а други пак си ходят , но пък ако на някой др му се е случвало може да си обменят инфоПървоначално написано от Sladurcho
![]()
по темата.. еми то вече всички ти казахаотиди при личния и той ще те насочи към някой :P
Cruel Intentions
хмм и мен последните 2 пъти ме наболяваше корема и много се чудих защо ... значи не съм единствената с такъв проблеммен ме болеше само по време на секса, и малко след това ...
![]()
Докъде я докарахме вече... като има болка, има лекари. Аз лично не вярвам на лекари... но понякога се налага. А последно с приятелката като бяхме на лекар ми сервираха сметка от 240 лева за прогаряне с лазер на раничка на шийката на матката. И нея я болеше така по време на секс, та затова бяхме на лекар.
Първоначално написано от Xitap
![]()
![]()
Като си работещ и си на повече години не е проблема в парите, а в нервите!Първоначално написано от BlackBunny
Кофти... сега се наплашиха тези двечките.Първоначално написано от Xitap
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
моя приятелка имаше същия проблем Тя хооди на лекар и и казаха че има възпалени яйчници..незнам дали при теб е така,но за всеки случеи иди на лекар
Бъди такъв какъвто си..Никои няма право да те мачка,освен ако ти не му позволиш ;]
Отиди на преглед![]()
Отиде ли на преглед?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.