.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    v oblacite

започва да ме боли корема...

Здравейте, имам един проблем, който не мога изобщо да си обясня от какво се получава и какво да направя, за да го отстраня...
    От една-две седмици, докато правя секс със приятеля си, започва да ме боли корема ... преди беше съвсем лека, поносима болка малко над яйчниците и минаваше веднага след прекратяването на акта ... но последния път страшно много ме заболя и не ми мина около 5-10мин след това....плс помогнете ако някой знае от кво се получава така и как да го предотвратя....на 16г.
    lilalvo e nebeto, lilavi sa zvezdite!
    obi4am te beb40 :*

Иди на гинеколог.
    Има нещо.

личен опит
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ами найстина най-добре отиди на доктор

Град
    v oblacite
    мерси за съветите още утре ще си запиша час
    lilalvo e nebeto, lilavi sa zvezdite!
    obi4am te beb40 :*

Alloces
    Официално си предупреден за последващи санкции.

Справка:
    http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

-=-=-

По темата - и аз от лични опити на момичета ти казвам, че си за гинеколог.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Тва е най-правилния начин .. първо консултация с гинеколога и след това правиш квото той ти е казал

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Запиши си час при лекар най-добре!

Като имаш лек проблем - ТийнПроблем. Като имаш по-сериозен проблем - гинеколог!

Наистина най-добре си отиди на лекар. Само искам да споделя, че когато имах възпаление на тънките черва и мен така ме болеше... тъй че може и да не е генекологичен проблем.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    +1 само че напоследък гледам че повечето сериозно и несериозни проблеми се изказват тук.... вместо да се потърси компетентна помощ
    по темата : отивай на лекар и дано да не е нещо сериозно
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    +1 само че напоследък гледам че повечето сериозно и несериозни проблеми се изказват тук.... вместо да се потърси компетентна помощ
    по темата : отивай на лекар и дано да не е нещо сериозно
    Някои се срамуват от гинеколозите .. а други пак си ходят , но пък ако на някой др му се е случвало може да си обменят инфо

по темата.. еми то вече всички ти казаха отиди при личния и той ще те насочи към някой :P

Cruel Intentions

хмм и мен последните 2 пъти ме наболяваше корема и много се чудих защо ... значи не съм единствената с такъв проблем мен ме болеше само по време на секса, и малко след това ...

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Докъде я докарахме вече... като има болка, има лекари. Аз лично не вярвам на лекари... но понякога се налага. А последно с приятелката като бяхме на лекар ми сервираха сметка от 240 лева за прогаряне с лазер на раничка на шийката на матката. И нея я болеше така по време на секс, та затова бяхме на лекар.

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Докъде я докарахме вече... като има болка, има лекари. Аз лично не вярвам на лекари... но понякога се налага. А последно с приятелката като бяхме на лекар ми сервираха сметка от 240 лева за прогаряне с лазер на раничка на шийката на матката. И нея я болеше така по време на секс, та затова бяхме на лекар.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от BlackBunny
    Като си работещ и си на повече години не е проблема в парите, а в нервите!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BlackBunny
    Като си работещ и си на повече години не е проблема в парите, а в нервите!
    Кофти... сега се наплашиха тези двечките.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Иди на гинеколог.
    Има нещо.

личен опит

Град
    България
    моя приятелка имаше същия проблем Тя хооди на лекар и и казаха че има възпалени яйчници..незнам дали при теб е така,но за всеки случеи иди на лекар
    Бъди такъв какъвто си..Никои няма право да те мачка,освен ако ти не му позволиш ;]

Отиди на лекар..

Отиди на преглед

Отиде ли на преглед?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си