- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какъв е проблемът ?
ами здравейте първо.значи вече повече от 5 месеца съм с моята приятелка и тя беше девствена.чаках я допреди 3-4 дена....първият път когато тя се реши преди няколко дена бяхме леко на купонче и пийнали полигавих я стъбилно време от доло 1-2-3 пръста и накрая направих каквото следваше...странното беше че не усетих нищо...не ми се беше случвало допреди...не ми е 1-вото момиче в секса но ми е 1вата която отварям...както и да е казах пиян съм нещо не съм направил както трябва...след 2 дена повторихме занаятието вкъщи като бях между краката и с лице сигорно 1 час...лигавих се,пръстчета,масажчета и беше влажна като ниагарският водопад и сложих и го пак и познайте все едно нищо не съм сложил...вътре е а като се опитам да почна с плавни движения напред назад все едно имам чувството че нещо ми е притиснало пениса и сякаш ми е трудно да си го искарам камоли да почна да правя нещо....я сега компетентните ако могат да дадът по няколко съвета аз ли не правя нещо както трябва...въобще какъв е проблема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()