.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Фен
    Град
    drevna garciq

Един въпрос

Какво да взема на една приятелка тя има рожден ден днес, а пък утре ще черпи, тоест тя ми е колежка от работата познаваме се от скоро обаче всички ще и вземат разни подаръци и аз се чудя дали да и взема нещо и се чудих дали да не и зема една картичка? и да и напиша някво пожелание, дали ще изглежда странно или ще се зарадва тя е на 23 дайте съвер моля ви
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Град
    In Your Memories
    Хм, харесваш ли я?

Май я харесваш, щом се чудиш.

Ами аз ти предлагам да е нещо малко, но стойностно, което да покаже, че не си и безразличен. Ако знаех дали тя има симпатии към теб, бих ти препоръчал това:

Скрий някаква любовна картичка, на която пише, че искаш да излезете или да и направиш изненада ( та да е заинтригувана ) и я скрии в някой малък подарък.

Амаааа, тва е само ако има нещо така м/у вас..

Дано съм помогнал.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Не няма да изглежда странно просто мил жест...но кво общо има това с любовта е братче
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цвете?Ама дали само цвете или цвете с нещо?Ай дон'т ноу..... може цвете с някакво подаръче наистина за спомен....
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Еми на колежка какво може да и купиш, цвете и една от ония закачливи гипсови скролчета със съркастични поговроки и слогани,

Град
    Бургас
    купи и обици
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Хм, харесваш ли я?

Май я харесваш, щом се чудиш.

Ами аз ти предлагам да е нещо малко, но стойностно, което да покаже, че не си и безразличен. Ако знаех дали тя има симпатии към теб, бих ти препоръчал това:

Скрий някаква любовна картичка, на която пише, че искаш да излезете или да и направиш изненада ( та да е заинтригувана ) и я скрии в някой малък подарък.

Амаааа, тва е само ако има нещо така м/у вас..

Дано съм помогнал.
    Или може би сложи картичката примерно в чантата и Издебни я докато отива някъде и я напъхай вътре после като се прибере ще я види и ще е приятно изненадана
    Айде успех
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Купи й дезодорант със сапун... Многозначително е

Сега сериозно. Напиши хубава картичка и я подари заедно с някакво мъничко цвете в саксия. Мани ги резаните буренаци от цветарниците. Вземи нещо мъничко, красиво и по възможност миризливо цвете. И картичката я прикрепи към саксииката. Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си