- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help me !!!
Здравейте. Имам един проблем с моето съкровище(така я наричам защотото наистина е съкровище, безценно). Значи проблема е такъв - аз започнах работа на една бензиностанция на която шефката е на моите години и не е кои знае каква красавица. Нито имам някакъв интерес към нея нито нищо просто се майтапим с нея, но приателката ми си мисли какво ли не. Твърдя е че не е така но тя не ми вярва. Сташно много държа на моето бебче, но виждам че тя неможе да го разбере. Също така си мисли че когато съм си у дома се задявам с някакви си "КАКИЧКИ"(както ги нарича тя) но това не е вярно. Обещах и че ще и докажа че е единственна. Обичам я страшно много и много държа на нея вече сме заедно малко повече от 2 години и я искам завинаги, никога небих я предал . Моля помогнете ми какво да направя за да и докажа че е ЕДИНСТВЕННА ЗА МЕН.
Целия уикенд с нея и накрая,едно хубаво чукане!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз съм с нея почти постоянно но работата не е до чукането
почни да я ревнувашПървоначално написано от DJMiMo
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ревнувам я от много време и тя това го знае просто си мисли какво ли не но не е вярно просто искам да и докажа че не е това което си мисли и че за мен е единственна
ем земи отпуска и я заведи някъде друго вече не се сещам ти си опасен случайПървоначално написано от DJMiMo
![]()
Има една къщичка в с. Мийковци в Балкана. Там много и харесва поне по думите които казва тя така разбирам и искам да я заведа там но точно в този момент немога защото нямам право на отпуска понеже нямам 8 месеца стаж на работа мисля че един болничен би свършил работа
Абе седни като нормален човек и поговори с нея. Обясни й как стоят нещата, гледай я в очите и накрая ще те разбере. Като ви липсва директната комуникация така ще стават нещата...
Казвал съм и го хиляди пъти и резултата е същия 1 час след разговора. Просто трябва да и докажа по някакъв начинПървоначално написано от abv01
Приказваме си постоянно на какви ли не теми постоянно и обяснявам че не е така. Комуникациите не ни липсват изобщо на такива темиПървоначално написано от AceXe
Понякога имам чувството че търси само как да се скараме![]()
Явно с думи няма да стане ...Проблема е, че тя явно много те ревнува и определено не й допадат тези "бъзици" ... ако трябва да съм честна и аз съм така ... просто спри да се "бъзикаш" ... наистина е много дразнещо (за някои хора) ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще опитам така да спра стея базици също така ще опитам да поговоря с нея и ще видим какъв е резултата и ще споделя, но мисля че ще отнеме доста време да и докажа противното на това което си мисли защото е с доста твърд характер
Спри да се бъзикаш с колежката!!!![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Недей и го натяква много много,за един ден няма да стане!Дори и да стане тя вътрешно все още ще се изгаря и ще я дразни всичко това.Малко по малко и го доказвай всеки денПървоначално написано от DJMiMo
![]()
Успех и много любов![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ШЕФКАТА!!!Първоначално написано от rozovsluncho
Дай ми шефката си за мене.Ще помогне![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Първоначално написано от mitternacht
Ако това наистина би помогнало не само шефката си ще ти дам![]()
Ми викни шефката си и на шест очи говорете. То това вашето е излагация иначе...Първоначално написано от DJMiMo
хах до болка познато!!!Първоначално написано от DJMiMo
![]()
![]()
Просто й кажи, че ако иска да се оправите ще положиш усилия ама и тя трябва да положи ... мисля, че така малко ще я подбудиш така да се каже ... защото повярвай ми това си е чиста болест ревността ...аее успех!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти пак сега аз нямам нищо общо с тая и неискам да имам познаваме се едва от 1 седмицаПървоначално написано от AceXe
![]()
++Първоначално написано от Hilary_