Много ли вредят плитките на косата,особено за рибената кост най ме интересува,много ли се накъсва косъма?И кое е по-вредно - да си къдря косата с плитки или да я изправям с пресата?Според мен пресата,ама някои казват че плитките са доста вредни... Мерси предварително![]()
обаче не трябва да прекаляваш с плитките,защото наистина много се накъсва косата от това постоянно стягане и преплитане![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
^^ ... и косъма се начупва
от пресата се гори - тя е по- вредна, но всичко с граници
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
с пресата определено е по вредно а за плитките нз
то в тoя живот всичко е вредно..
.. пресата е по-вредна
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
пресата вреди повече мн ясно
И двете изтощават косата малко или много,пресата разбира се че я изтощава много повече.
Пресата вреди много повече.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Първоначално написано от Iria
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Плитките не вредят много, ако не прекаляваш с тях ..![]()
Но все пак пресата е много по-вредна ..
Иначе е по-хубаво да разнообразяваш .. да не си на пликти всеки ден или да си я изправяш непрекъснато .. по-добре ги редувай от време на време![]()
чакай,чакай.. защо плитките да вредят на косата![]()
миналата година цяло лято ходех със ситни плитчици и нищо си ми нямаше на косата
сплитаха ме всяка седмица о.О
..е разбира се тогава косата си ми беше наред ама..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
апф.....да не би бабите ни да са били без коси като всеки ден са били сплетени ???????
Оле божевие сте луди. То значи ако искаш направо стой в антибактериялна клетка. Всяко нещо има някакво вредно влияние. ДОРИ ШАМПОАНИТЕ.
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d