- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за отслабване!
Здравейте!
Значи имам следния проблем.. преди време качих доста ненужни кила, но за щастие почти успях да си възвърна предишната хорма. Само дето там (кадето съм оградила с червено) много трудно отслабвам и е доста грозно като облека нещо, защото на другите места съм слаба а там :X
Някой може ли да ми препоръча някакви упражнения или съвети именно за тази част от тялото?
Благодаря предварително!
http://www.album.bg/miminka92/images/16502378/
П.П. използвала съм снимка на Р.Кръстева за което се извинявам[/img]
С теб леко съм жестока,просто аз съм скъпа стока.Няма да ме притежаваш,sorry сладък САМ ОСТАВАШ!!!
Не знам дали ходиш на фитнес или не ... но във всеки що годе нормален фитнес има един уред, където се хващаш и почваш да се въртиш наляво-надясно. Той е именно за тази част :P ... Има и един друг вариант, обаче не знам колко е ефикасен ... Лягаш на леглото примерно така че точно тази част от тялото ти да е на ръба на леглото * дори трябва да е малко над ръба *, през това време краката ти или трябва да са затиснати с нежко тежко, или някой да ги държи затиснати, и почваш нагоре-надолуМожеш да пробваш и с коремни преси с усукване ... С вдигнати във въздуха крака, с левия/десния крак в/у другия, с 2-та крака на земята и
![]()
Аз пък искам да питам как ги трупаш тези килца, щото аз пък нямам нищо против да ги кача - само не казвай "с яко ядене"![]()
ами просто по рано спортувах мн.. тичах всеки ден по много време.. отделно тринирах.. танци.. какво ли още не.. хранех се мн здравословно.. но в един момент оставих всичко.. и за жалост качих доста кила..Първоначално написано от storex
С теб леко съм жестока,просто аз съм скъпа стока.Няма да ме притежаваш,sorry сладък САМ ОСТАВАШ!!!
Точковата редукция или слвалянето на мазнините от определена част на тялото е мит.Като сваляш,сваляш навсякъде.В този ред на мисли,трябва да правиш кардио упражнения.Тичане,велоерго метър - те ще помогнат.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Направи си хранителен режим с преобладаващи храни : шоколади,вафли,дюнери,пици, газирани напитки (може и алкохол),голямо количество чипс,много хляб и пържено.Резултатите няма да закъснеят.Успех!Първоначално написано от storex
начи има едно упражнение дето не мога да го обясня като хората ама айде.. :
начи почваш като за обикновена преса и докато изправяш се извърташ настрани и така редуваш ляво и дясно
не знам дали обясних като хората,но е много ефикасно![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Twist upПървоначално написано от ElinoOor
Демек на български усукване ... Аз вече писах де, но иначе съм съгласен, че е ефикасно.
Заставаш права и хващаш в едната ръка 2 гирички(ако нямаш - шише вода .. или нещо подобно) ии се накланяш на страната,в която си хванала гиричките. :P Иначе въртенето на обръч също помага![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Прочетох ти темата и мисля че ти трябва наклони за да разтягаш тази част от тялото или да въртиш обръч също)))
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Благодаря ви много за коментарите.. ще пробвам това с усукването, както и доста тичане, дано ми помогне![]()
Да се приеме ли,че храненето си го оправила?Това все пак е най-важно.