- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ ;(;(
Знам че темата не е за тук и предварително се извинявам, обаче спешно ми трябва информация относно "раничка" на шийката на матката.
Скоро бях на гинеколог и той ми каза че имам и че трябва да отида за цитонамазка. Въпросът ми е тази "раничка от какво се получава точно и само от възраста ли е? Има ли значение дали човек прави секс или не? А и ако не се лекува какво може да стане от тази "раничка". Моля ви помогнете ми защото умирам от страх а и баба ми пък е имала рак на шийката на матката и в момента съм с нереалния филм. Чела съм някакви неща за цитонамазка и за пап теста ама нищо не разбирам. Моля ви ако някой е имал такъв проблем да сподели. И не не съм питала майка ми, защото не искам да я притеснявам и не няма да и кажа поне до след цитонамазката.![]()
![]()
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
Омг,в раздела за здраве го има като ВАЖНА ТЕМА!
Чети малко
Голям праз като имаш раничка.И аз имам.
Но ето ти сайт,не съм чак толкова зла
http://www.cervarix.bg/?gclid=COGxls...FcgSzAodBxzRgw
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Правиш много лошо и работиш против себе си с това, че не си усведомила майка си.
Ами, ако и те я имала и знае отоговора ти... а ти трепериш тука.
Повярвай ми, на майка ти ще й стане по-зле, ако разбере в последствие.
Постъпваш глупаво!
И спазвай правилата на форума, дразнещо е за другите.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не се притеснявай, не е чак толкова сериозно, колкото си мислиш.
Много жени ги имат.
Моя съученичка имаше и я махнаха.Каза, че не я е боляло, просто е било неприятно.Мисля, че само с една процедура я бяха махнали.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Съжалявам че пиша в този раздел, обаче на другото място (за рака на маточната шийка) никой не ми беше отговорил. И аз съм си реценила да не и казвам значи си имам причина, а и не съм малка. И да голяма работа е за мен, защото гинеколожката ми го каза все едно съм тръгнала да умирам а и на мен ми пука за здравето ми и нямам намерение да се влача с това нещо цял живот.
+1Първоначално написано от MakeMeLaugh
http://bulgaria.firstvisit.org/14d.a...ale&docname=Dr
Прочети тук,добре е обясненоуспокой се малко,не е нужно да се притесняваш толкова много най-много да си докараш някой инфаркт :P
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
And?Значи грешката е на лекарката ти.Ми почети в интернет,ппрочети книга,нещо!Говори с майка сиПървоначално написано от pandaMASSACRE
![]()
Не,просто ми писна от такива лигли.....Вместо да седиш пред компа и да се плашиш,прочети нещо по темата или отиди говори с лекарката си за това
По-адекватни отговори би получила в раздела "Здравословни Проблеми". Чудя се защо модераторът не премести темата!!?![]()
Иначе не прилича на нещо сериозно. След като ще ходиш и на гинеколог за изследвания от какво се притесняваш?![]()
първо не съм лигла и четох много по темата и за цитонамазката, но не получих отговор али има значение воденето на полов живот и дали може да довете до рак.
И не съм лигла защото се занимавам с оправяне на собствените си неща. Питам ви вас защото искам отговор, а не критикуване. А ти по-добре ако само ще ме оплюваш- не пиши.
притеснявам се защото ходя за едно а ми откриват и второ и после трето.Първоначално написано от amk933
така ми каза, че ми е обърната и матката и сега и за тази рана.
Колко по-добре ми беше като нямах и цикъл, защото не ми дрънкаха такива страшни неща.
ПС: мерси за инфото до сега. Аз нямам познати с такива проблеми.
И какво ти е заниманието?Да питаш хора по форумите.По принцип лекарят ти трябва да ти обясни всичко.Ми аз ти сложих линк към сайт за това!И как така не разбираш какво пише?Ми да си чувала за папилома вируса?И как се предава?И изобщо лекарят ти малоумен ли е?Първоначално написано от pandaMASSACRE
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...1s&oq=rani4ka+ Ето в гугъл за раничката
ТОВА Е ЗА РАК.
А аз питам за раната.
Казват че рака няма симптоми, значи няма и "ранички".
И съм чувала,защото една позната си би ваксина и обсъждахме това.
И НЕ ПИТАМ ХОРАТА ПО ФОРУМИ. За първи път питам за нещи и ебати отношението.
ОH,FOR THE LOVE OF GOD!
Дъъъъъългият линк е за РАНИЧКАТА !
да видях, все още не съм сляпа. Мерси
Няма тема, в която ти да не се заяждаш с някого.Първоначално написано от Extremescream
Като не ти харесва нещо, можеш да го кажеш по по-нормален начин.
Ми да почете малко момичето.От това,което чета ми се струва,че гинеколога и е идиот.Как може да не обясни на момичето за какво става дума?Аман от тъпи хора значи.Първоначално написано от LovelyGirl
А и в повечето теми се заяждам,защото ето как БИ трябвало да се търси:
1.Лекар (ако е за здравословен проблем)
2.Книги
3.Чичо Гугъл
4.Форуми...
А ако не успееш да зацепиш за какво става дума след като си минал през 1,2 и 3...![]()
Да, за гинеколога и аз си го помислих, особено като каза по какъв начин и го е съобщил.Направо я е стресирал.
Казвай си винаги какво мислиш, просто не го прави по този начин, защото отсрани е грозно.Не взимай толкова навътре чуждите проблеми и не се изнервяй заради тях.
![]()
Знам,просто много мой приятелки са много зле и покрай тях съм получила невроза от подобни въпроси....Първоначално написано от LovelyGirl
![]()